Н У Х Т

Приємний сюрприз від здобувачів заочної форми навчання кафедри технології оздоровчих продуктів

21 лютого 2022

Приємний сюрприз від здобувачів заочної форми навчання кафедри технології оздоровчих продуктів

З 14 по 17 лютого на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проєктів за освітнім рівнем «бакалавр» заочної форми навчання. На захист були представлені вісім дипломних проєктів, тематика яких охоплює найбільш актуальні питання різних галузей харчової промисловості, орієнтовані на виробництво продуктів оздоровчого призначення. Всі здобувачі отримали позитивні оцінки, в тому числі «відмінно» – 6 осіб, «добре» – 2 особи.

Такий високий рівень підготовки дипломних проєктів, презентаційні матеріали, кваліфіковані доповіді та відповіді на запитання приємно здивували членів екзаменаційної комісії, викладачів кафедри, усіх присутніх на засіданнях. Особливо схвальну оцінку отримали дипломні проєкти Дмитра Медушевського та Вадима Говорухи (наукова керівниця – доцентка Світлана Бажай-Жежерун), Валентини Самойленко (наукова керівниця – доцентка Алла Башта), Аліни Легкої (наукова керівниця – доцентка Надія Івчук).

Усі кваліфікаційні роботи виконаноі з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій, вони містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, функціональних інгредієнтів, продуктів спеціального призначення, дієтичних добавок тощо.

Кваліфікаційні роботи здобувачів заочної форми навчання містять усі визначені кафедрою розділи, основними з яких є аналітичний огляд літератури з питань створення в Україні і світі індустрії здорового харчування, вибір об’єктів і методів досліджень, оцінка якості продукції, технохімічний контроль сировини і готових продуктів.

Необхідно відзначити, що здобувачі-бакалаври добре орієнтуються в проблемах виробництва оздоровчих продуктів на хлібопекарських підприємствах,  кондитерських фабриках, молокозаводах, заводах безалкогольних напоїв.

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерії» 2022 року випуску показали достатній рівень теоретичної та практичної підготовки, мають необхідні знання для виробництва продуктів оздоровчо-профілактичного призначення, представлені ними кваліфікаційні роботи та презентаційні матеріали виконані з дотриманням усіх вимог, що поставлені випусковою кафедрою, і можуть служити основою для реальних проєктів отримання нових видів харчових продуктів.

Після завершення захисту кваліфікаційних робіт викладачі кафедри звернулися до бакалаврів із напутніми словами, побажаннями і щиро запросили всіх вступати до магістратури для навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». 

Опублікований: 21-02-2022
Читайте також:
Наше майбутнє залежить від нас: чергове засідання кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Our future is up to us» (Наше майбутнє залежить від нас) – саме ця фраза є ключовою у британській кінострічці «Енола Холмс», яку переглянули та обговорили здобувачі групи ХЧ-2-2 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською. Наше майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наше майбутнє залежить від нас: чергове засідання кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування 09 лютого 2023

Гастрономічні та історичні різдвяні традиції України й Швеції

Київський фаховий коледж ресторанного господарства нашого університету долучився до співпраці між закладами освіти ресторанного господарства України і Швеції. Перша онлайн-зустріч відбулася у червні 2021 року, а продовженням стала робота над міжнародним міжпредметним проєктом «Гастрономічні та історичні традиції під час святкування Різдва», що три...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гастрономічні та історичні різдвяні традиції України й Швеції 12 січня 2022

Розпочалася додаткова сесія вступних випробувань до аспірантури

Вступники до аспірантури, які зареєструвалися для участі у додатковій сесії вступних випробувань, отримали запрошення на тестування у своїх е-кабінетах. Там зазначені дата, час і місце проходження єдиного вступного іспиту та єдиного вступного випробування з методології наукових досліджень. Допуск до пункту тестування розпочинається за 30 хвилин і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася додаткова сесія вступних випробувань до аспірантури 20 серпня 2025

Факультатив з поглибленого вивчення англійської мови працює на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

У наш час володіння іноземною мовою – це не тільки атрибут культурної людини, але і умова її успішної подальшої діяльності. Університет і кафедра іноземних мов професійного спрямування створюють належні умови для опанування студентами англійської мови на рівні, який відповідає міжнародним стандартам. З цією метою на кафедрі працює факультатив для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультатив з поглибленого вивчення англійської мови працює на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 12 грудня 2018