Н У Х Т

Приємний сюрприз від здобувачів заочної форми навчання кафедри технології оздоровчих продуктів

21 лютого 2022

Приємний сюрприз від здобувачів заочної форми навчання кафедри технології оздоровчих продуктів

З 14 по 17 лютого на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проєктів за освітнім рівнем «бакалавр» заочної форми навчання. На захист були представлені вісім дипломних проєктів, тематика яких охоплює найбільш актуальні питання різних галузей харчової промисловості, орієнтовані на виробництво продуктів оздоровчого призначення. Всі здобувачі отримали позитивні оцінки, в тому числі «відмінно» – 6 осіб, «добре» – 2 особи.

Такий високий рівень підготовки дипломних проєктів, презентаційні матеріали, кваліфіковані доповіді та відповіді на запитання приємно здивували членів екзаменаційної комісії, викладачів кафедри, усіх присутніх на засіданнях. Особливо схвальну оцінку отримали дипломні проєкти Дмитра Медушевського та Вадима Говорухи (наукова керівниця – доцентка Світлана Бажай-Жежерун), Валентини Самойленко (наукова керівниця – доцентка Алла Башта), Аліни Легкої (наукова керівниця – доцентка Надія Івчук).

Усі кваліфікаційні роботи виконаноі з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій, вони містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, функціональних інгредієнтів, продуктів спеціального призначення, дієтичних добавок тощо.

Кваліфікаційні роботи здобувачів заочної форми навчання містять усі визначені кафедрою розділи, основними з яких є аналітичний огляд літератури з питань створення в Україні і світі індустрії здорового харчування, вибір об’єктів і методів досліджень, оцінка якості продукції, технохімічний контроль сировини і готових продуктів.

Необхідно відзначити, що здобувачі-бакалаври добре орієнтуються в проблемах виробництва оздоровчих продуктів на хлібопекарських підприємствах,  кондитерських фабриках, молокозаводах, заводах безалкогольних напоїв.

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерії» 2022 року випуску показали достатній рівень теоретичної та практичної підготовки, мають необхідні знання для виробництва продуктів оздоровчо-профілактичного призначення, представлені ними кваліфікаційні роботи та презентаційні матеріали виконані з дотриманням усіх вимог, що поставлені випусковою кафедрою, і можуть служити основою для реальних проєктів отримання нових видів харчових продуктів.

Після завершення захисту кваліфікаційних робіт викладачі кафедри звернулися до бакалаврів із напутніми словами, побажаннями і щиро запросили всіх вступати до магістратури для навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». 

Опублікований: 21-02-2022
Читайте також:
У Науково-технічній бібліотеці університету працює тематична книжкова виставка з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

Щороку наприкінці квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. У цьому році він проходить під девізом «Захищене і здорове покоління». За останніми оцінками Міжнародної організації праці через нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання щорічно помирають 2,78 мільйони працівників. Близько 2,4 мільйонів (86,3%) смертей викликані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Науково-технічній бібліотеці університету працює тематична книжкова виставка з нагоди Всесвітнього дня охорони праці 14 травня 2018

Учасники Еnglish speaking club обговорили традиції святкування Easter

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання  Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів  Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Темою засідання стали квітневі свята й особливо Easter, що святкували нещодавно на теренах України та США. На початку засідання студенти р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники Еnglish speaking club обговорили традиції святкування Easter 14 квітня 2018

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» другого року навчання спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Логістика» проходять виробничу і переддипломну практики. Завдяки тісній співпраці колективу кафедри економіки праці та менеджменту зі стейкх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики 28 жовтня 2020

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР

Український інститут національної пам’яті підготував інформаційні матеріали до Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки, які люб’язно надає для ознайомлення. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Дня Соборності України та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР 20 січня 2023