Традиційно, напередодні Нового року й Різдвяних свят із метою популяризації різдвяних звичаїв і традицій Карпатського регіону, в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету за ініціативи студентської ради відбулася виставка-презентація «Святий вечір, добрий вечір».
Кожна студентська група презентувала свій святковий стіл, який красувався 12-ма стравами – різдвяними смаколиками з Богородчанського, Надвірнянського, Яремчанського, Верховинського, Коломийського, Рогатинського, Косівського, Тлумацького районів Івано-Франківської області. У центрі столу – традиційний дідух, на столі – вишита скатертина. Під серветкою – пахуче сіно, яке приносили до оселі, коли на небі з’являлася перша зірка. Розмальована українськими візерунками макітра з кутею, глиняний глечик із узваром…
Презентація різдвяних страв також супроводжувалася колядками та різдвяними віншуваннями.
Педагогічні працівники і студенти коледжу не тільки ознайомилися з традиціями святкування Різдвяних свят у різних куточках Прикарпаття, а й скуштували традиційні страви української кухні, що готують на Святвечір.