Н У Х Т

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій

18 квітня 2024

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій

Хто краще за всіх розповість майбутнім вступникам про навчання в університеті, ніж його здобувачі освіти? До того ж вони можуть поділитися власним досвідом вибору закладу освіти та своїми історіями вступу.

Тож команда профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій провела онлайн-зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів ліцею №3 с. Жабокричі Тульчинського району Вінницької області.

Представники НУХТ ознайомили учнів із перевагами навчання в НУХТ, розповіли про структурні підрозділи – інститути та факультети університету, надали інформацію про особливості вступної кампанії 2024 року, обов’язковою умовою якої є складання НМТ.

Ініціатори зустрічі звернули особливу увагу гостей на комунікаційні канали НУХТ зі вступниками та соцмережі навчальних підрозділів, де вони можуть знайти актуальну інформацію щодо життя університету та вступної кампанії.

Студенти-харчовики детальніше познайомили учнів з Навчально-науковим інститутом харчових технологій, розповіли про цікаві лабораторні та практичні роботи, студентське життя.

Усі школярі були запрошені на дні відкритих дверей інститутів і факультетів, які відбудуться в квітні в онлайн-режимі, та на День вступника НУХ, що відбудеться 20 квітня в очному форматі. Наприкінці зустрічі студенти відповіли на запитання, які цікавили майбутніх вступників.

Опублікований: 18-04-2024
Читайте також:
Погляд молоді на сталий розвиток

Уже стало доброю традицією нашого університету виступати співорганізатором міжнародної конференції «Сталий розвиток: погляд молоді – Sustainable Development: Youth View». ІІІ міжнародна конференція відбулася на базі навчального закладу Українсько-американського університету Конкордія. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Погляд молоді на сталий розвиток 10 грудня 2021

Активно працюють відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Триває вступна кампанія-2022. 23 серпня – останній день подання заяв вступниками на бюджет для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Після цього заяву можна буде подати тільки на контракт. Продовжується приймання заяв і документів від вступників для здобуття освітнього ступеня «Магістр». Воно триватиме до 23 серпня для тих, хто вступає за результ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активно працюють відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 22 серпня 2022

Випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – учасники міжнародних проектів

28 березня 2018 року введена в експлуатацію перша черга ТРЦ River Gauche, загальна площа якого складатиме понад 150 000 м2. У рамках проекту відкрився найбільший в мережі гіпермаркет «Ашан» площею більше 30 000 м2. Фахівці компанії «BMSERVICE PLUS DICTRIBUTION» - випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки НУХТ розробили проект холод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – учасники міжнародних проектів 29 березня 2018

Високий рівень педагогічної майстерності продемонструвала в.о. завідувача кафедри харчової хімії

20 березня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Алкалоїди. Протоалкалоїди» професора, доктора хімічних наук, в.о. завідувача кафедри Світлани Бондаренко з дисципліни «Хімія природних сполук» для студентів другого курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» денної форми навчання факультету біотехнології та еко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень педагогічної майстерності продемонструвала в.о. завідувача кафедри харчової хімії 20 березня 2018