Н У Х Т

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

20 вересня 2018

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва», які проходять практику з 3 вересня по 26 жовтня 2018 р. на підприємствах машинобудівної галузі та харчової промисловості.

Студентів коледжу запрошують на сучасні підприємства не тільки м. Сміли, Черкаської області, але й України: ПАТ «НВП «Смілянський електромеханічний завод», ДП «Оризон-Навігація», ТОВ «Меблі-Лівс», ПАТ «Золотоніський машинобудівний завод», ТОВ «Кам'янський машинобудівний завод», ТОВ «ГРАНТЕХ ІНЖИНІРИНГ», ТОВ «Новомиргородський цукор», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ТОВ «Cмілянська Агропереробка», ТОВ «Верес», ТОВ «Cвіт ласощів».

На практиці вони працюють на робочих місцях, закріплюють отримані теоретичні знання та вдосконалюють навички з робітничих професій: оператора верстатів з ЧПК, токаря та слюсара-ремонтника.

Практиканти показують найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі, що забезпечує їм перше робоче місце.

Опублікований: 20-09-2018
Читайте також:
Мандрівка до скарбів Трипілля

Після тривалої перерви профком організував для членів профспілки ППОНУХТ екскурсію вихідного дня «Скарби Трипілля». Символічно, що поїздка відбулася у День науки і День музеїв в Україні, і була присвячена трипільській прадавній культурі. Першою локацією подорожі став Трипільський етно-історичний комплекс на самому березі Дніпра. Музейний простір з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка до скарбів Трипілля 28 травня 2024

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для учасників сертифікатної програми відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на кафедрі технології молока і молочних продуктів під керівництвом доцента Тетяни Осьмак. Слухачі ознайомилися з технологічними етапами виробництва морозива і особливостями роботи фризера періодичної дії. Вони розрахували рецептуру і виготовили легк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 29 жовтня 2018

День Незалежності України на кафедрі маркетингу

Кафедра маркетингу провела флешмоб до Дня Незалежності України «Давайте разом покажемо, як сильно ми любимо нашу країну» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники ініціативи поділилися своїми фото зі символікою України (як державною, так і народною), які були опубліковані на сторінках кафедри у соціальних мережах.

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Незалежності України на кафедрі маркетингу 27 серпня 2021

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій. Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій 12 вересня 2019