Н У Х Т

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

20 вересня 2018

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва», які проходять практику з 3 вересня по 26 жовтня 2018 р. на підприємствах машинобудівної галузі та харчової промисловості.

Студентів коледжу запрошують на сучасні підприємства не тільки м. Сміли, Черкаської області, але й України: ПАТ «НВП «Смілянський електромеханічний завод», ДП «Оризон-Навігація», ТОВ «Меблі-Лівс», ПАТ «Золотоніський машинобудівний завод», ТОВ «Кам'янський машинобудівний завод», ТОВ «ГРАНТЕХ ІНЖИНІРИНГ», ТОВ «Новомиргородський цукор», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ТОВ «Cмілянська Агропереробка», ТОВ «Верес», ТОВ «Cвіт ласощів».

На практиці вони працюють на робочих місцях, закріплюють отримані теоретичні знання та вдосконалюють навички з робітничих професій: оператора верстатів з ЧПК, токаря та слюсара-ремонтника.

Практиканти показують найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі, що забезпечує їм перше робоче місце.

Опублікований: 20-09-2018
Читайте також:
Біотехнологи опановують вибіркові дисципліни в рамках академічної мобільності

Протягом осіннього семестру 2022-2023 н.р. здобувачі групи БТ-4-1 Ростислав Коваль та Анна Воробей опановували вибіркову освітню компоненту «Біоінженерія (клітинна, генетична)» обсягом 5 кредитів ЄКТС на базі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка». Таку можливість ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи опановують вибіркові дисципліни в рамках академічної мобільності 28 грудня 2022

Вітаємо переможців І етапу ХVІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка!

В університеті визначили переможців І туру ХVІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка – престижного щорічного змагання, метою якого є вшанування творчої спадщини Кобзаря. Творчий конкурс дає можливість учасникам змагань вкотре звернутися до поетичного спадку Тараса Шевченка, продемонструвати високий рівень своїх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців І етапу ХVІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка! 05 грудня 2025

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи

Остання сесія за плечима, а для здобувачів 4 курсу навчання розпочинається гаряча пора. Менше місяця залишається до початку захистів випускових кваліфікаційних дипломних проєктів на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». У цьому навчальному році все виявляється особливим, і не менш особливими будуть захисти дипломних проєктів, проведені у вигляді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи 18 травня 2020

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика

10 листопада 2022 року для здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся гостьовий лекторій «Побудова технологічного процесу в ресторані» від фахівчині з розвитку персоналу мережі закладів ресторанного господарства «Євразія» Ольги Зілін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика 11 листопада 2022