Н У Х Т

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

20 вересня 2018

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва», які проходять практику з 3 вересня по 26 жовтня 2018 р. на підприємствах машинобудівної галузі та харчової промисловості.

Студентів коледжу запрошують на сучасні підприємства не тільки м. Сміли, Черкаської області, але й України: ПАТ «НВП «Смілянський електромеханічний завод», ДП «Оризон-Навігація», ТОВ «Меблі-Лівс», ПАТ «Золотоніський машинобудівний завод», ТОВ «Кам'янський машинобудівний завод», ТОВ «ГРАНТЕХ ІНЖИНІРИНГ», ТОВ «Новомиргородський цукор», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ТОВ «Cмілянська Агропереробка», ТОВ «Верес», ТОВ «Cвіт ласощів».

На практиці вони працюють на робочих місцях, закріплюють отримані теоретичні знання та вдосконалюють навички з робітничих професій: оператора верстатів з ЧПК, токаря та слюсара-ремонтника.

Практиканти показують найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі, що забезпечує їм перше робоче місце.

Опублікований: 20-09-2018
Читайте також:
Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів не тільки проявляють себе в навчальному процесі, а також є лідерами та переможцями у хакатонах, наукових гуртках, конкурсах як університетських, так і міжнародних. Цього разу студентка 4 курсу групи МО-4-2 Валерія Скуйбіда стала лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лауреатом премії Київського міського голови стала четвертокурсниця кафедри технології молока і молочних продуктів 25 червня 2019

Друзі чи вороги? Як мікроби керують нашим здоров’ям

Нещодавно студенти фахових коледжів нашого університету мали унікальну можливість дізнатися більше про мікросвіт людини завдяки лекціям доцентки кафедри біотехнології і мікробіології, к.б.н. Світлани Старовойтової. Перша лекція на тему «Мікросвіт людини: бактерії – друзі чи вороги?» відбулася для студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друзі чи вороги? Як мікроби керують нашим здоров’ям 24 березня 2025

Магістранти закріплюють іншомовні компетенції з гостями з Франції

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела зі здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Менеджмент організацій» пізнавальний захід «Les Cultures et les Traditions Françaises». Тема є досить актуальною, оскільки Франція вважається еталоном європейської культури, демократії й поваги до пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти закріплюють іншомовні компетенції з гостями з Франції 30 вересня 2022

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці

За ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 листопада 2019 року відбувся науково-практичний круглий стіл із багатозначною тематикою «Сучасні тенденції в харчуванні». Завідувач кафедри – доктор технічних наук Олександра Нєміріч виявила неабиякі творчий підхід і чудові організаторські здібності, аби надати цій події важлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці 27 листопада 2019