Н У Х Т

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

15 грудня 2021

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв.

Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це наукові факти, фізичні явища та процеси, їх властивості, фізичні поняття, величини, закони та співвідношення, фізичні теорії, а завдання викладачів кафедри фізики – сформувати у здобувачів вищої освіти системи знань про фізичні закони, які лежать в основі технологічних процесів харчових виробництв і методів аналізу безпечності та якості продуктів харчування. І як доводять своїми роботами студенти, їм це повною мірою вдається! 

Опублікований: 15-12-2021
Читайте також:
Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

18-22 листопада 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві та повчальні заходи. 18 листопада викладачем Наталією Гавриленко була прочитана інтерактивна лекція «Бути батьками – це здорово!». На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін 22 листопада 2019

Кодекс честі здобувача або тиждень академічної доброчесності на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Ще з давніх-давен ставлення до людини визначалося її ставленням до таких понять як честь, гідність і справедливість. І в кожну епоху поняття честь визначалось певним моральним кодексом, який забезпечував нормальну взаємодію між різними членами соціуму. Так само і зі студентом. Новий навчальний рік на факультеті біотехнології та екологічного контро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кодекс честі здобувача або тиждень академічної доброчесності на факультеті біотехнології та екологічного контролю 06 вересня 2021

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів

Студентський гурток кафедри маркетингу активно продовжує роботу, залучаючи здобувачів до обговорення мейнстрімів реклами та маркетингу. Цього разу маркетологи-другокурсники зібрались у режимі онлайн, щоб дізнатися про мистецтво створення рекламного контенту та обмінятися власними ідеями. Анастасія Венгаренко продовжила тему копірайтингу, розпочату...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів 25 вересня 2020

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії

Днями вийшов друком підручник «Хімія гетероциклів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 161 «Хімічна технологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія», співавторами якого є викладачі кафедри харчової хімії: завідувач кафедри Світлана Бондаренко, доценти Наталія Сімурова і Олена Майборода, а також старший викладач Наталія Зін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії 25 листопада 2019