Н У Х Т

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

15 грудня 2021

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв.

Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це наукові факти, фізичні явища та процеси, їх властивості, фізичні поняття, величини, закони та співвідношення, фізичні теорії, а завдання викладачів кафедри фізики – сформувати у здобувачів вищої освіти системи знань про фізичні закони, які лежать в основі технологічних процесів харчових виробництв і методів аналізу безпечності та якості продуктів харчування. І як доводять своїми роботами студенти, їм це повною мірою вдається! 

Опублікований: 15-12-2021
Читайте також:
Плідна наукова співпраця кафедри готельно-ресторанної справи

6 жовтня академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до організації та участі в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», що працювала у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Не зважаючи на тяжкі обставини сьогодення в країні, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна наукова співпраця кафедри готельно-ресторанної справи 07 жовтня 2022

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи

Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2» здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко розпочали захист індивідуальних завдань на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи 16 квітня 2024

Цікава методика викладання – пріоритет наших викладачів

12 лютого викладач спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ, к.т.н. Дмитро Стеценко провів відкрите заняття «Класифікація АСР» з предмету «Теорія автоматичного регулювання» в групі 2-А-96. Цікава методика викладання дозволила студентам зрозуміти с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава методика викладання – пріоритет наших викладачів 13 лютого 2018

Молекулярна біотехнологія – практика від професіоналів

Практика є обов’язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах. Для студентів – це можливість не лише показати своє вміння, але і гарний шанс влаштуватись на роботу. З огляду на це, більшість студентів-бакалаврів і магістрів прагнуть потрапити на виробництво. Однак, ще 3 роки тому Наталія Жалій, нині – магістрант...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молекулярна біотехнологія – практика від професіоналів 10 жовтня 2018