Н У Х Т

Плідна співпраця наших науковців із колегами з Молдови дає вражаючі результати

17 січня 2019

Плідна співпраця наших науковців із колегами з Молдови дає вражаючі результати

Партнери кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв НУХТ із Технічного університету Молдови та Інституту садівництва і харчових технологій (Кишинеу, Молдова) успішно завершили науковий проект «InoBioProd», присвячений дослідженню та розробленню продукції з підвищеними біологічними властивостями із козячого молока.

Колеги з Молдови для вирішення деяких важливих питань під час реалізації проекту зверталися до фахівців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, зокрема, для визначення жирно-кислотного складу продуктів на основі козячого молока.

Основні результати проекту «InoBioProd» публікувалися у збірниках конференцій 2018 року, які проводилися вченими нашого університету, зокрема, «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності» та «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», а також у наукових журналах НУХТ.

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв пишається співпрацею і теплими дружніми стосунками із колегами з Молдови, а також Болгарії, Білорусі, Румунії, Грузії та інших держав. Вкотре наші науковці пересвідчилися, що дружня співпраця і взаємопідтримка часто є незрівнянно ціннішими за матеріальні блага.

Наші науковці щиро вітають шановних колег із сонячної Молдови із успішним завершенням проекту й бажають нових здобутків, щоб їх наполеглива праця і досвід гідно цінувалися людьми!

Опублікований: 17-01-2019
Читайте також:
У центрі уваги – забезпечення високої якості освітніх послуг!

Основне завдання нашого колективу – підготовка високоякісних фахівців для усіх сфер економіки. І забезпечення найвищої якості наших освітніх послуг – головний пріоритет, для досягнення якого ведеться постійна системна робота, важливою частиною якої є щорічний локальний моніторинг освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти. Наразі цьогоріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – забезпечення високої якості освітніх послуг! 28 лютого 2025

Крутий нетворкінг для студентів і фахівців

Здобувачі спеціальностей «Журналістика», «Маркетинг» і «Підприємництво та торгівля» разом із викладачами кафедри маркетингу та першокурсники спеціальності «Екологія» разом із професоркою кафедри екології та екоменеджменту Світланою Маджд відвідали масштабний кар’єрний форум CAREER EXPO 2025, що відбувся у Pochayna Event Hall. Подія об’єднала понад ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крутий нетворкінг для студентів і фахівців 26 вересня 2025

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES

У рамках міжнародної програми від організації SES (Senior Expert Service, Germany) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулась ще одна лекція експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Цього разу експерт, Dr. Martin Ehret прочитав дві лекції на тему «Production of organic products. Features of the tech...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES 13 квітня 2021

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Традиційно до участі у конкурсі за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа» долучилися здобувачі освіти факультету готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024» 25 березня 2024