Н У Х Т

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

16 вересня 2021

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина). 

Із міжнародними новаціями індустрії гостинності знайомилися професіонали з усього світу, серед яких і представник академічної спільноти нашого університету.

Це одна з найбільш масштабних світових виставок сфери HoReCa, участь в якій взяла 221 компанія-лідер ринку з 15 країн, серед яких ОАЕ, Португалія, Італія, Китай, Словенія, що представили більше 800 брендів продукції та послуг на виставковій площі понад 60 000 м кв – новітнє обладнання, передові технології, послуги та ефективні рішення для готелів, ресторанів, кафе, кондитерських та інших підприємств гостинності.

Міжнародний захід такого рівня – це комунікаційна платформа для обміну досвідом із професійною аудиторією, конструктивне спілкування, індивідуалізоване підвищення кваліфікації, результати якого викладач Олег Бортнічук зможе впровадити в освітній процес здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 16-09-2021
Читайте також:
Науково-педагогічні працівники НУХТ у ініціативі Science at Risk

У вересні 2022 року українські науковці та Національний фонд досліджень України запустили ініціативу Science at Risk, що має на меті підтримку українських вчених, які потерпають через війну. У межах ініціативи створюються white papers (невеликі аналітичні документи), що мають пояснити: яка реальність, що з цією реальністю робити та які дії будуть е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-педагогічні працівники НУХТ у ініціативі Science at Risk 23 січня 2023

Обирати ферментер для аеробних процесів мікробного синтезу навчилися четвертокурсники-біотехнологи

Що таке ферментер, як розрахувати його геометричний об’єм та вибрати з переліку стандартних, які саме характеристики ферментера слід обрати, аби досягти найкращого результату культивування, як не пропустити жодний із лімітуючих факторів в аеробних процесах мікробного синтезу – вирішенню цих питань була присвячена відкрита лекція доцента кафедри біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обирати ферментер для аеробних процесів мікробного синтезу навчилися четвертокурсники-біотехнологи 05 листопада 2021

До заходів Національного форуму з безпеки дорожнього руху долучилися фахівці університету

15 листопада 2018 року у Києві відбувся Національний форум з безпеки дорожнього руху, який проходив у рамках другого етапу Тижня безпеки дорожнього руху. Мета заходу – акцентувати увагу на необхідності підвищення загального рівня правосвідомості усіх без винятку учасників дорожнього руху: як перевізників і водіїв, так і пасажирів, і пішоходів та с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До заходів Національного форуму з безпеки дорожнього руху долучилися фахівці університету 20 листопада 2018

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Інга Дочинець завітала до Свалявського технічного коледжу НУХТ. Зустріч проходила в рамках оглядової профорієнтаційної лекції для ознайомлення майбутніх вступників зі спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали студенти 3 та 4 курсів у супроводі відповідальної по виховній роботі На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи 10 вересня 2019