Н У Х Т

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

16 вересня 2021

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина). 

Із міжнародними новаціями індустрії гостинності знайомилися професіонали з усього світу, серед яких і представник академічної спільноти нашого університету.

Це одна з найбільш масштабних світових виставок сфери HoReCa, участь в якій взяла 221 компанія-лідер ринку з 15 країн, серед яких ОАЕ, Португалія, Італія, Китай, Словенія, що представили більше 800 брендів продукції та послуг на виставковій площі понад 60 000 м кв – новітнє обладнання, передові технології, послуги та ефективні рішення для готелів, ресторанів, кафе, кондитерських та інших підприємств гостинності.

Міжнародний захід такого рівня – це комунікаційна платформа для обміну досвідом із професійною аудиторією, конструктивне спілкування, індивідуалізоване підвищення кваліфікації, результати якого викладач Олег Бортнічук зможе впровадити в освітній процес здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 16-09-2021
Читайте також:
Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти

Студентські науково-практичні конференції є важливою складовою організації освітнього процесу у навчально-науковому комплексі нашого університету. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася студентська науково-практична конференція «Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації». В умовах воєнного стану в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні тенденції в сучасній цивілізації очима здобувачів освіти 15 червня 2022

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у Днях студентської науки у Львові

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів Марина Однорог і Вікторія Сапіга у супроводі асистента Ігора Устименка взяли участь у Міжнародній студентській конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Ґжицького». Марина Однорог виступила з доповіддю «На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у Днях студентської науки у Львові 07 травня 2018

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів». В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» 19 лютого 2021

Організація практичної підготовки здобувачів на кафедрі технології цукру і підготовки води

Однією з найстарших в нашому університеті є кафедра технології цукру і підготовки води. Маючи давні славні традиції підготовки високоякісних фахівців галузі для України й інших країн світу, її науково-викладацький склад дуже відповідально ставиться до організації навчального процесу, однією із вагомих і важливих складових якого є практична підготов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організація практичної підготовки здобувачів на кафедрі технології цукру і підготовки води 19 листопада 2020