Н У Х Т

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

16 вересня 2021

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина). 

Із міжнародними новаціями індустрії гостинності знайомилися професіонали з усього світу, серед яких і представник академічної спільноти нашого університету.

Це одна з найбільш масштабних світових виставок сфери HoReCa, участь в якій взяла 221 компанія-лідер ринку з 15 країн, серед яких ОАЕ, Португалія, Італія, Китай, Словенія, що представили більше 800 брендів продукції та послуг на виставковій площі понад 60 000 м кв – новітнє обладнання, передові технології, послуги та ефективні рішення для готелів, ресторанів, кафе, кондитерських та інших підприємств гостинності.

Міжнародний захід такого рівня – це комунікаційна платформа для обміну досвідом із професійною аудиторією, конструктивне спілкування, індивідуалізоване підвищення кваліфікації, результати якого викладач Олег Бортнічук зможе впровадити в освітній процес здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Опублікований: 16-09-2021
Читайте також:
Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

26 вересня 2023 року головний технолог ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл»  Анатолій Лукащук зустрівся з групою бакалаврів і магістрантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» і освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування і переробки молока», та прочитав їм лекцію «Заквасочні культури Сhr. Hansen для виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 28 вересня 2023

Біоцементація як альтернатива асфальтному покриттю

Нещодавно журналісти телеканалу 1+1 завітали на кафедру біотехнології і мікробіології НУХТ із метою підготовки сюжету щодо можливості реалізації в Україні наукових доробок вітчизняних учених у галузі біоцементації. Інтерв’ю на дану тему дав доктор технічних наук, доцент кафедри Віктор Стабніков. Ним був розроблений і протестований у пілотному вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоцементація як альтернатива асфальтному покриттю 08 травня 2019

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня відбулась зустріч здобувачів 2-го курсу освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» з гаранткою освітньої програми, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Ющенко та професоркою кафедри Наталією Фроловою що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами 20 вересня 2022

Освітній проект #Farmak_Lab_2022

Уже стала доброю традицією участь здобувачів та викладачів кафедри біотехнології і мікробіології у щорічному освітньому проєкті від АТ «Фармак». Цьогоріч він був присвячений темі «Комп’ютеризовані системи у фармацевтичному виробництві», а спікером виступив начальник відділу регуляторної відповідності комп’ютеризованих систем Микола Лепа. Здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній проект #Farmak_Lab_2022 23 грудня 2022