17 березня за ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисципліни «Сучасні ресторанні технології» Лариси Шаран та старшої викладачки цієї ж кафедри Аліни Ковтун лабораторне заняття для здобувачів 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбулося в умовах крафтового виробництва м’ясних виробів ТОВ «Мясоріг».
Гостинно викладачів і здобувачів освіти зустрів успішний випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, директор підприємства і нині – здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» Антон Іллючок.
Третьокурсники ознайомилися із організаційною структурою закладу, асортиментом м’ясних виробів, який виготовляється відповідно до вимог системи якості та безпечності НАССР, сучасним обладнанням та особливостями технологічного процесу м’ясних кулінарних виробів.
Особлива увага була приділена використанню в технології виготовлення м’ясних кулінарних виробів натуральної сировини, спецій і дотриманню параметрів процесів сушіння та коптіння.
Здобувачі освіти ставили Антону Іллючоку багато цікавих запитань, на які отримали практичні та ґрунтовні відповіді. Заняття було корисним, насиченим і закінчилося дегустаційним оцінюванням м’ясних сушених чіпсів власного виробництва.
Здобувачі освіти та викладачі щиро вдячні Антону Іллючку за можливість поглибити свої знання та підвищити практичні навики в аспекті застосування сучасних ресторанних технологій.