Н У Х Т

Виїзне лабораторне заняття в умовах крафтового виробництва для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 березня 2025

Виїзне лабораторне заняття в умовах крафтового виробництва для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

17 березня за ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисципліни «Сучасні ресторанні технології» Лариси Шаран та старшої викладачки цієї ж кафедри Аліни Ковтун лабораторне заняття для здобувачів 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбулося в умовах крафтового виробництва м’ясних виробів ТОВ «Мясоріг».

Гостинно викладачів і здобувачів освіти зустрів успішний випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, директор підприємства і нині – здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» Антон Іллючок.

Третьокурсники ознайомилися із організаційною структурою закладу, асортиментом м’ясних виробів, який виготовляється відповідно до вимог системи якості та безпечності НАССР, сучасним обладнанням та особливостями технологічного процесу м’ясних кулінарних виробів.

Особлива увага була приділена використанню в технології виготовлення м’ясних кулінарних виробів натуральної сировини, спецій і дотриманню параметрів процесів сушіння та коптіння.

Здобувачі освіти ставили Антону Іллючоку багато цікавих запитань, на які отримали практичні та ґрунтовні відповіді. Заняття було корисним, насиченим і закінчилося дегустаційним оцінюванням м’ясних сушених чіпсів власного виробництва.

Здобувачі освіти та викладачі щиро вдячні Антону Іллючку за можливість поглибити свої знання та підвищити практичні навики в аспекті застосування сучасних ресторанних технологій.

Опублікований: 19-03-2025
Читайте також:
Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей

24 лютого ініціативна група студентів хіміків-технологів 3-4 курсів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» гостинно приймала відвідувачів Дня відкритих дверей університету, і, сподіваємося, наших майбутніх студентів на кафедрі хімічних технології харчових добавок та косметичних засобів. П’ятеро студентів під керівництвом завідувача каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей 26 лютого 2018

Секрети успішного складання ЗНО з англійської мови дізнавалася завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

9 грудня  2018 року завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко взяла участь в освітньому форумі «Як скласти ЗНО? Секрети успішного ЗНО з англійської мови», проведеному навчальним центром «ЯвКурсі». Семінар був дуже змістовним і корисним, розглядалися структура, час виконання тестів із англійської мови, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішного складання ЗНО з англійської мови дізнавалася завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 11 грудня 2018

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

Відповідно до наказу ректора №23 від 28.12.2022 р., робочі групи освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня і освітньої програми «Готельна і ресторанна справа» магістерського рівня здійснили локальний моніторинг забезпечення якості надання освітніх послуг. Під керівництвом гарантки програми бакалаврського рівня, деканки ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» 23 лютого 2023

Вступ до магістратури: завтра оприлюднять рекомендації для зарахування за державним замовленням

В університеті триває вступна кампанія і до магістратури. 26 серпня завершилися фахові вступні випробування та вступні іспити. І вже завтра будуть оприлюднені рейтингові списки вступників і надані рекомендації для зарахування за державним замовленням. Термін виконання вимог Правил прийому для зарахування за державним замовленням – до 18:00 6 верес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до магістратури: завтра оприлюднять рекомендації для зарахування за державним замовленням 31 серпня 2020