Н У Х Т

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії

03 березня 2020

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, які опановують спеціальність «Видавництво та поліграфія» скористалися чудовою нагодою послухати лекцію «Технології виготовлення гнучкої упаковки та можливості компанії «Immer Group» від випускника НУХТ, а нині – начальника сектора департаменту R&D компанії «Immer Ukrplastic» Дениса Пригодія.

Лектор нещодавно захистив дисертацію і успішно продовжує наукову та дослідницьку діяльність у компанії «Immer Ukrplastic», яка є одним із лідерів серед виробників гнучкої упаковки в Україні та Європі.

Студенти отримали багато нової та цікавої інформації, а також поспілкувалися з лектором і дізналися, що необхідно для того, щоб відповідати високим професійним вимогам сучасної виробничої компанії.

Опублікований: 03-03-2020
Читайте також:
Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства». Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу 25 січня 2024

«Молодші спеціалісти» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» випускникам коледжу 2019 року. Урочиста церемонія проходила у Сумському палаці культури. Привітати випускників завітали адміністрація та викладачі, батьки, друзі. З вітальним словом виступив директор коледжу Юрій Барил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Молодші спеціалісти» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ отримали дипломи 02 липня 2019

Знання щодо круїзного продукту розширили третьокурсники спеціальності «Туризм»

13 листопада 2018 року відбулася зустріч майбутніх фахівців туризму  з директором круїзної компанії «ІНФЛОТ» Сергієм Прядком.  Студенти 3 курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь в обговоренні  перспектив розвитку круїзного туризму в Україні та світі й дізналися найцікавіше «з перших рук», адже зустріч відбувалася з туроперато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання щодо круїзного продукту розширили третьокурсники спеціальності «Туризм» 15 листопада 2018

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу мали неймовірну можливість зустрітися online з автентичною і харизматичною Маргаритою Січкар – українською рестораторкою, успішною бізнес-вумен, телезіркою та інфлюенсером. Це був лекторій в улюбленому студентами форматі питання-відповідь про місію і цінності у рестора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 14 грудня 2020