Н У Х Т

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу увійшла до складу Всеукраїнської асоціації гідів

28 січня 2022

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу увійшла до складу Всеукраїнської асоціації гідів

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва з цього року стала членкинею Громадської організації «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ). Це стало можливим після того, як вона пройшла у 2021 році курс добровільних помічників сфери туризму та гостинності міста Києва в межах проєкту «Академія гостинності», організованого ВАГ спільно з Управлінням туризму та промоцій КМДА.

Головною метою ВАГ є об'єднання гідів на засадах створення сприятливих умов для розвитку національного туристичного ринку шляхом розроблення та просування якісного екскурсійного продукту, підвищення рівня професійної майстерності гідів, конкретизація їх ролі й місця в просвітницькому та виховному процесі, підвищення авторитету професії.

Особистим вкладом у розвиток екскурсійної справи, зокрема екскурсійного продукту в Україні Тетяна Мірзодаєва вважає свою викладацьку діяльність в рамках проєктів, які започатковує ВАГ, а також розбудову Дороги вина та смаку Київщини. 

Опублікований: 28-01-2022
Читайте також:
Бізнес-гра у позанавчальний час

Здобувачі четвертого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» розвивають свої професійні навички разом із доценткою Ольгою Ткаченко через гру CashFlow. Бізнес-гра вчить фінансової грамотності, вона націлена на розвиток підприємницького мислення, концентрації і витримки. Гра триває 5-6 годин, і кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-гра у позанавчальний час 23 листопада 2023

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися першокурсники-технологи

Студенти групи ТІ-1-3 разом зі старшою наставницею, асистенткою кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяною Федоренко відвідали виставку «ЗДОРОВ'Я і ДОВГОЛІТТЯ-2023», тематикою якої є методи природного оздоровлення організму людини та продукти здорового харчування. Репрезентовані на виставці продукти та послуги базуються на застосуванні сирови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися першокурсники-технологи 21 вересня 2023

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 грудня 2019

Доступ за кошти бюджету до Scopus та WoS для вишів і наукових установ України буде продовжено

МОН продовжує передплату на міжнародні наукометричні бази даних Scopus і Web of Science для всіх державних і комунальних вишів і наукових установ України. Низка закладів також отримає доступ до нових аналітичних інструментів. Відповідний наказ МОН був підписаний 29 травня 2020 року. Рішення приймалося на основі рекомендацій комісії, до якої входят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступ за кошти бюджету до Scopus та WoS для вишів і наукових установ України буде продовжено 05 червня 2020