Н У Х Т

Успішне майбутнє разом із BAKERY FOOD INVESTMENT!

30 жовтня 2025

Успішне майбутнє разом із BAKERY FOOD INVESTMENT!

У межах V Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи» на лабораторні роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» до здобувачів освіти другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітали фахівці компанії Bakery Food Investment (BFI).

BFI – вітчизняне підприємство, що є одним із найпотужніших виробників глибоко заморожених хлібобулочних виробів і напівфабрикатів на основі листкового дріжджового тіста.

Про здорове харчування як запоруку довголіття під час вступного слова розповіли проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук і завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран.

Від директорки з якості BFI  Юлії Горбенко та менеджерки з якості Наталії Пічки студенти дізналися про асортимент продукції, яку виробляє підприємство, та місця її реалізації. Далі відбувся майстер-клас із демонстрацією технологічного процесу випікання здобних і листкових виробів. Спікерки розповіли здобувачам освіти про особливості технологічних етапів підготовки глибоко заморожених напівфабрикатів до випікання, зокрема розглянуто процес дефростації заморожених напівфабрикатів та як його коректно проводити за різних виробничих умов; процес вистоювання (для здобних дріжджових виробів) і процес випікання виробів із коректним налаштуванням температурних параметрів печі.

Представниці Bakery Food Investment продемонстрували етапи випікання широкого асортименту продукції: здобних плюшок з цукром і ковбасок у тісті; листкових хачапурі з м’ясом і хачапурі з сиром; а також презентували свої новинки – міні кольорове з малиною і кремом та міні кольорове з шоколадом і кремом.

Ну, і звичайно, одним із приємних і яскравих моментів стала дегустація випечених виробів!

Також під час зустрічі спікери акцентували увагу, що компанія BFI активно переходить до моделі співпраці не лише B2B, а й до B2С. Тому всі ми як кінцеві споживачі можемо придбати заморожену продукцію в мережевих рітейлах і вже допікати її в домашніх умовах, а значить улюблена випічка буде завжди доступна і легка у приготуванні.

Дякуємо Bakery Food Investment, що долучилися до навчального процесу та поділилися практичним досвідом з нашими здобувачами!

Опублікований: 30-10-2025
Читайте також:
Актуальність академічної доброчесності – на часі

Кожному науково-педагогічному працівникові протягом своєї викладацької діяльності доводиться писати чимало наукових статей. Існує велика кількість наукових видань: журналів (як вітчизняних, так і міжнародних), збірників статей, матеріалів конференцій тощо. Останнім часом в освіті велика увага приділяється дотриманню правил академічної доброчесност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність академічної доброчесності – на часі 27 квітня 2020

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів

10 травня дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій організувала зустріч викладачів випускових кафедр зі здобувачами 2 курсу інституту для презентації професійних блоків вибіркових дисциплін кожної кафедри. Звичайно ж кожна кафедра хотіла привернути увагу здобувачів до свого напряму, зацікавити їх, запросити продовжити навчання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація професійних блоків вибіркових дисциплін кафедри технології оздоровчих продуктів 11 травня 2022

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 травня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали вебінар «Погляд на освіту: стратегічний та операційний напрями». Спікерками вебінару були засновниця та очільниця Unique School Ірина Стефанська та методистка EdEra й академічна директорка Unique School Яніна Хіжінська. Учасники заходу отримали відповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 травня 2022

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи. Над виконанням окремих розділів фундаментальної роботи "Технології харчових продуктів збалансованого складу з використанням модифікованих жирів" працювали спеціалісти 5 кафедр. Магістрант кафедри теплоенергетики та холо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи 27 лютого 2017