Н У Х Т

Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики

08 вересня 2021

Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики

Практична підготовка здобувачів є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. На кафедрі технології молока і молочних продуктів згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр», освітньої-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» та «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» успішно розпочали проходження практики.

Здобуті під час проходження практики знання, уміння та навички будуть використані здобувачами під час виконання кваліфікаційних робіт і сприятимуть їх професійному росту.

Бажаємо всім міцного здоров’я та успіхів!

Опублікований: 08-09-2021
Читайте також:
Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ

Представники компанії «Лантманнен Акса» зустрілися зі здобувачами Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету автоматизації і комп’ютерних систем. На зустріч також завітали працівники сектору практики та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Компанія «Лантманнен Акса» входить до скандинавського х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ 26 лютого 2020

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада)

Колектив університету безупинно продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю зі St. Lawrence College. Ініціаторами стали завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка кафедри Оксана Топчій. St. Lawrence College (SLC)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада) 17 січня 2024

Корисні семінари для викладачів

21 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася зустріч присвячена надважливим питанням, які виникають у кожного науково-педагогічного працівника. У режимі відеоконференції відбулися два семінари – «Про особливості підготовки статей у виданнях наукометричних баз Scopus і Web of Science» (доповідачка – завідувачка кафедри, професо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні семінари для викладачів 22 червня 2022

Zoom, як місце зустрічі, – змінити не можна

Нині кожна зустріч із колегами, хоч і онлайн, надає сил і настрою для роботи над покращенням успішності здобувачів. Колектив кафедри біотехнології і мікробіології у чергове зустрівся дистанційно, на платформі Zoom, для проведення засідання і обговорення важливих завдань. Порядок денний стосувався важливих питань: рекомендації до отримання дипломі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zoom, як місце зустрічі, – змінити не можна 12 травня 2020