Н У Х Т

Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики

08 вересня 2021

Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики

Практична підготовка здобувачів є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. На кафедрі технології молока і молочних продуктів згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр», освітньої-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» та «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» успішно розпочали проходження практики.

Здобуті під час проходження практики знання, уміння та навички будуть використані здобувачами під час виконання кваліфікаційних робіт і сприятимуть їх професійному росту.

Бажаємо всім міцного здоров’я та успіхів!

Опублікований: 08-09-2021
Читайте також:
Курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг тримає колектив кафедри економіки праці та менеджменту

Організація освітнього процесу згідно з європейськими практиками – один із ключових напрямків роботи команди кафедри економіки праці та менеджменту. Задля цього її студенти спеціальностей «Менеджмент» і «Управління персоналом та економіка праці» вже мають можливість вивчати дисципліни, що викладаються на аналогічних спеціальностях у європейських ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс на підтримку європейського рівня надання освітніх послуг тримає колектив кафедри економіки праці та менеджменту 25 жовтня 2018

Здобувачі-міжнародники прослухали лекцію докторантки Вільнюського університету

У рамках міжнародної співпраці з Вільнюським університетом на кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ розпочався курс лекцій. Докторантка Вільнюського університету Угне Павловайте прочитала здобувачам спеціальності «Міжнародні економічні відносини» лекцію «Competition and Partnership Management in th...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-міжнародники прослухали лекцію докторантки Вільнюського університету 26 листопада 2021

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

16 лютого у рамках проведення гостьових лекцій на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася онлайн-лекція фахівця технічної підтримки польського відділу міжнародної компанії «Festo» Максима Даценка для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». До лекції також приєдн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 20 лютого 2023

Математика – завжди актуально й цікаво!

Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією проти нашої країни, наші науковці тримають стрій й не припиняють свої пошуки та дослідження у всіх галузях, діляться своїми здобутками з колегами та оприлюднюють їх результати. 23-24 травня 2022 року кафедра вищої математики імені професора Можара В.І. спільно з колегами з Національного педаго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математика – завжди актуально й цікаво! 26 травня 2022