Н У Х Т

Інноваційні технології хлібобулочних виробів для ресторанних підприємств презентувала магістрантам науковиця і фахівчиня-практик

16 жовтня 2023

Інноваційні технології хлібобулочних виробів для ресторанних підприємств презентувала магістрантам науковиця і фахівчиня-практик

16 жовтня 2023 р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбувся лекторій «Інноваційні технології хлібобулочних виробів. Використання інгредієнтів INVENTIS TM для виготовлення хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства».

Гостьова лекторка – кандидатка технічних наук, технологиня Пекарського Центру ТОВ «Лесаффр Україна» (Lessaffre, Україна) Тетяна Голікова, яка має досвід науково-педагогічної діяльності у нашому університеті, зокрема і на кафедрі готельно-ресторанної справи.

Магістранти та запрошені гості отримали цікаву інформацію про інновації виготовлення хлібобулочних виробів в умовах закладів ресторанного господарства, впровадження нових технологій із використанням заварних паст, блендів, хлібопекарських сумішей, які дозволяють підвищити якість готових виробів і збагатити їх цінними мікро- та макронутрієнтами.

Під час зустрічі здобувачі-магістранти задавали запитання та активно брали участь в обговоренні теми виробництва хлібних виробів із використанням новітніх інгредієнтів. Вони вдячні лекторці навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі», професорці Тетяні Сильчук за залучення науковців, фахівців-практиків до підготовки здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Тетяні Голіковій за цікаву сучасну інформацію, педагогічну майстерність, ґрунтовний науковий рівень, обмін досвідом і нетворкінг з магістрантами й очікує на нові наукові та освітні івенти за участю фахівчині міжнародного рівня!

Опублікований: 16-10-2023
Читайте також:
У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко

На кафедру готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітав Євген Клопотенко. Вітали викладачі та студенти кулінарну зірку – бренд-шефа і співвласника закладів ресторанного господарства «Сто років тому вперед», «Полтава», «Інші», «Інші.Бар», ініціатора визнання борщу частиною нема...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко 17 вересня 2024

Генеральна репетиція магістрантів

Кінець січня для магістрантів другого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – напружений час: результати півторарічної праці знайшли своє відображення у кваліфікаційній роботі, яка вже скоро має бути представлена на розгляд висококваліфікованої екзаменаційної комісії. А поки що – генеральна репетиція – попередній захист, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Генеральна репетиція магістрантів 24 січня 2024

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва вручила сертифікати випускникам сертифікатної освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Впродовж 10 тижнів слухачі програми опановували фахові секрети пивоваріння, технології кондитерських виробів, морозива і кавових напоїв, новітніх для вітчизн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 21 червня 2018

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ

Кам’янець-Подільський – перлина України, місто, яке зачаровує, постійно дарує нові враження, і до якого неможливо звикнути. Це місто є також визнаним освітнім центром Поділля. Зокрема, у ньому функціонує один із провідних коледжів нашого університетського комплексу – Кам’янець-подільський коледж харчової промисловості. Днями до коледжу завітала до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ 11 червня 2019