Н У Х Т

Академічна доброчесність – невід’ємна складова освітнього процесу!

01 березня 2023

Академічна доброчесність – невід’ємна складова освітнього процесу!

Наші студенти-біотехнологи продовжують навчатися та впевнено крокувати до омріяного диплома бакалавра з біотехнології та біоінженерії, а дотримання академічної доброчесності є невід’ємною складовою освітнього процесу, особливо під час написання курсових робіт і проєктів, як складових кваліфікаційної роботи.

У останні зимові дні гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світлана Старовойтова вкотре нагадала здобувачам четвертого курсу про важливість дотримання академічної доброчесності під час освітнього процесу, звернула увагу на нормативні документи, що регламентують дотримання академічної доброчесності в університеті: Кодекс академічної етики, Положення про забезпечення академічної доброчесності у НУХТ, Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт здобувачів освіти, рукописів дисертацій та монографій, рукописів статей, поданих до публікування у періодичних наукових виданнях, у НУХТ, вимоги яких є обов’язковими до виконання всіма учасникам освітнього процесу.

Здобувачі були проінформовані про терміни і процедуру перевірки кваліфікаційної роботи на академічний плагіат сервісом Unicheck та значення показників оцінювання унікальності кваліфікаційної роботи і отримали рекомендації щодо подальших дій після першої перевірки. Вони усвідомили важливість і необхідність дотримання академічної доброчесності. Бажаємо успіху у підготовці кваліфікаційних робіт!

Опублікований: 01-03-2023
Читайте також:
Весна прийшла: вікторина від студради факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю не втрачає жодної, навіть найменшої, нагоди влаштувати інтелектуальні змагання серед студентів факультету. Цього разу такою нагодою став… початок весни. Хоча ця гостя приходить до нас щороку, ми щоразу чекаємо на неї з великим нетерпінням. Весна приносить із собою не тільки довгооч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весна прийшла: вікторина від студради факультету біотехнології та екологічного контролю 12 березня 2024

Учні Технічного ліцею Шевченківського району Києва пересвідчилися, що біотехнологами не стають, а – народжуються!

Ні для кого не є секретом, що більшість зіштовхується з вибором своєї майбутньої професії у 16 років, щоб одразу ж прийняти рішення, яке обов’язково стане доленосним. Однак, чи можна уникнути небажаних помилок і пов’язаних з цим розчарувань? Звісно можна, навіть просто необхідно! Секретом цього чародійства з радістю діляться викладачі кафедри біоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учні Технічного ліцею Шевченківського району Києва пересвідчилися, що біотехнологами не стають, а – народжуються! 07 травня 2018

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

Викладацький колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка активно працює над виданням якісної навчальної літератури для здобувачі вищої освіти. Нещодавно вийшов друком новий навчальний посібник «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» колективу авторів кафедри технології ресторанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка 20 липня 2023

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано!

У перший тиждень нового навчального року традиційно відбулася онлайн-зустріч здобувачів першого курсу магістерського рівня освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з гаранткою освітньої програми та викладачами кафедри експертизи харчових продуктів. Гарантка, доцентка Світлана Усатюк ознайомила здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано! 15 вересня 2025