Н У Х Т

Академічна доброчесність – невід’ємна складова освітнього процесу!

01 березня 2023

Академічна доброчесність – невід’ємна складова освітнього процесу!

Наші студенти-біотехнологи продовжують навчатися та впевнено крокувати до омріяного диплома бакалавра з біотехнології та біоінженерії, а дотримання академічної доброчесності є невід’ємною складовою освітнього процесу, особливо під час написання курсових робіт і проєктів, як складових кваліфікаційної роботи.

У останні зимові дні гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світлана Старовойтова вкотре нагадала здобувачам четвертого курсу про важливість дотримання академічної доброчесності під час освітнього процесу, звернула увагу на нормативні документи, що регламентують дотримання академічної доброчесності в університеті: Кодекс академічної етики, Положення про забезпечення академічної доброчесності у НУХТ, Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт здобувачів освіти, рукописів дисертацій та монографій, рукописів статей, поданих до публікування у періодичних наукових виданнях, у НУХТ, вимоги яких є обов’язковими до виконання всіма учасникам освітнього процесу.

Здобувачі були проінформовані про терміни і процедуру перевірки кваліфікаційної роботи на академічний плагіат сервісом Unicheck та значення показників оцінювання унікальності кваліфікаційної роботи і отримали рекомендації щодо подальших дій після першої перевірки. Вони усвідомили важливість і необхідність дотримання академічної доброчесності. Бажаємо успіху у підготовці кваліфікаційних робіт!

Опублікований: 01-03-2023
Читайте також:
Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Важливість практичного навчання у процесі підготовки майбутніх фахівців з біотехнології є незаперечною. Таке опанування дисциплін дозволяє не тільки закріпити теоретичні знання, а й розвинути навички аналізу та експериментальної роботи, що є ключовими для успішної професійної діяльності. У рамках педагогічної практики лабораторне заняття № 2 «Прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae 28 лютого 2025

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

У рамках виробничої практики здобувачі-першокурсники спеціальності 242 «Туризм» Аліна Тетеря, Альона Харченко, Вікторія Ступак, Діана Голованчук, Віка Юхименко 17 червня 2021 р. взяли безпосередню участь в організації та проведенні «Ukrainian Gastro Show» – події для кухарів, рестораторів та тих, хто цікавиться гастрономією. «Українська кухня. Осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм» 18 червня 2021

Здобувачі запрошують на День вступника НУХТ

Здобувачі групи ТІ-2-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій Максим Баглюк, Дарина Киричок, Софія Киричок і Єлизавета Розумійко за ініціативи старшої кураторки, асистентки кафедри технології цукру і підготовки води Ірини Самченко відвідали Броварський ліцей №9, де зустрілися й поспілкувалися з учнями 11 класу. Здобувачі освіти розповіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі запрошують на День вступника НУХТ 19 листопада 2024

№10 журналу «Вища школа» – присвячений нашому університету

Вийшов друком №10 журналу «Вища школа». Він присвячений, зокрема, 135-річчю заснування нашого університету, що відзначалося у жовтні 2019-го. Матеріали, розміщені у журналі, місять інформацію про історію й сьогодення нашого вишу. Крім того, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва та помічник проректора з психологічної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

№10 журналу «Вища школа» – присвячений нашому університету 20 грудня 2019