Н У Х Т

Перемога у Hackathon 2.0 від Schneider Electric!

09 червня 2025

Перемога у Hackathon 2.0 від Schneider Electric!

4 червня відбувся Всеукраїнський технічний хакатон, організований компанією Schneider Electric Україна, що зібрав команди з 15 провідних технічних університетів країни, загалом близько 150 учасників. Честь нашого університету захищали вихованці кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка – третьокурсник бакалаврату Олексій Григорович і магістрант Олександр Козирєв.

За умовами змагань студенти розв’язували реальні кейси з різних напрямів – від автоматизації та енергетики до робототехніки й контрольно-вимірювальних приладів і автоматики на 12 інтерактивних стендах на базі обладнання Schneider Electric. Час виконання конкурсних завдань був обмеженим – п’ять хвилин на ознайомлення (вивчення завдання, огляд стенду) і десять – на виконання, тож усе відбувалося дуже динамічно.

Конкуренція була високою, і хоча наша команда виступала в складі лише двох учасників замість трьох, саме вона виборола перемогу! Вирішуючи складні задачі з автоматизації, наші здобувачі освіти продемонстрували високий рівень підготовки, технічну грамотність, креативність і неабиякий командний дух.

Hackathon 2.0 від Schneider Electric Україна став справжнім святом інженерної думки, надавши молоді не лише шанс проявити свої знання на практиці, а й чудову нагоду познайомитися з потенційними роботодавцями. Адже представники компаній-партнерів «Шнейдер Електрік Україна» із різних регіонів країни, визнані професіонали у реалізації проєктів в енергетиці та промисловості, виступали як експерти на стендах із власними завданнями та брали участь у суддівстві. Тож, команди-переможці отримали не тільки призи, а й можливість працювати в найкращих компаніях України.

Щиро вдячні організаторам за цю чудову ініціативу та можливість для молоді проявити себе. Такі події не лише мотивують, а й формують професійне майбутнє українських інженерів.

Пишаємося нашими здобувачами освіти! Вітаємо з перемогою і бажаємо наснаги й реалізувати свій потенціал у міжнародному інженерному просторі!

Опублікований: 09-06-2025
Читайте також:
AgriFood-інновації: викладачі НУХТ ознайомилися з можливостями для освіти, науки і бізнесу

13 травня 2025 року професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко взяли участь у фаховому міжнародному воркшопі «Agri-Food Soft-landing Workshop», організованому Erasmus Centre for Entrepreneurship (Нідерланди). Захід був присвячений аналізу сучасного стану та майбутніх тенденці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

AgriFood-інновації: викладачі НУХТ ознайомилися з можливостями для освіти, науки і бізнесу 15 травня 2025

Здобувачі освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» здобули бакалаврський ступінь

У сучасних умовах успішне ведення бізнесу неможливе без знання правових основ. Освітньо-професійна програма «Економіка та правове забезпечення бізнесу» дає можливість здобувачам освіти в межах освітнього процесу отримати їх разом із базою економічних знань і бути конкурентоспроможними в подальшому. Навчально-науковий інститут економіки і управлінн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» здобули бакалаврський ступінь 29 червня 2023

НУХТ – асоційований член Громадської спілки «Холодильна асоціація України»

Минулого тижня наш університет підписав меморандум про співпрацю з Громадською спілкою «Холодильна асоціація України». 30 липня 2021 р. на черговому зібранні Асоціації в урочистій обстановці представник університету, доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – асоційований член Громадської спілки «Холодильна асоціація України» 02 серпня 2021

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та доцентка Анна Грищенко взяли участь у щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», яка відбулася 16 березня у Києві, в бізнес-центрі IQ. Захід був орієнтований на виробників хлібопекарської галузі, спеціалістів ритейлу та розробників технологій, постача...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 березня 2023