Н У Х Т

Конкурс фахової майстерності підтвердив високий рівень підготовки наших студентів

24 квітня 2019

Конкурс фахової майстерності підтвердив високий рівень підготовки наших студентів

У Кропивницькому інженерному коледжі ЦНТУ завершився V Всеукраїнський конкурс фахової майстерності з професії «Токар», який проводився під егідою Міністерства освіти і науки України.

Серед 19 учасників цьогорічного Всеукраїнського конкурсу були представлені 11 команд закладів вищої освіти Херсона, Дніпра, Тернополя, Полтави, Кропивницького, Черкас, Дрогобича, Жовтих Вод, Сміли, Світловодська.

У наполегливій боротьбі серед 19 учасників конкурсу студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Руслан Бабич (група ОМР15) виборов друге місце, а Владислав Уманець (група ОМР16) – п’яте.

Щиро вітаємо призера, дипломанта, їх наставників Івана Чорного, Олександра Корчака та викладачів комісії фахових дисциплін інженерної механіки під керівництвом Олени Гоцької.

Зичимо майбутній еліті машинобудівників жаги до знань, наполегливості та успіхів у навчанні й бажаємо наступних перемог!

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Незвичайні звичайні практичні з «Природоохоронних біотехнологій»

Що таке навчання в університеті? Це – лекції, практичні, лабораторні, тобто набуття теоретичних і практичних знань. А що таке навчання на 4 курсі та ще і на 5-ій або 6-ій парі? Це – «вже трохи втомилися», «трохи нудно» і «бажаємо різноманіття». Але для студента-біотехнолога немає нічого неможливого! І навіть звичайні практичні роботи можна перетв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незвичайні звичайні практичні з «Природоохоронних біотехнологій» 14 листопада 2019

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є

24 березня в Європі святкують День Gelato. І так співпало, що саме 24 березня 2021 року для бакалаврів і магістрів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція «Моя професія – джелатер’є». Гість кафедри – Массімо Джеларті (Максим Голубєв), відомий  в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є 25 березня 2021

Онлайн семінар-дискусія науковців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з болгарськими колегами

З нагоди Дня слов'янської писемності партнери НУХТ із Русенського університету спільно з асоціацією «Європейський напрям» (Болгарія) проводять цікаві наукові та просвітницькі заходи (нагадаємо, що легендарні особи – Кирило і Мефодій за походженням були болгарами). Одна з останніх подій, до участі в якій були запрошені наші фахівці – онлайн семінар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн семінар-дискусія науковців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з болгарськими колегами 28 травня 2020