Н У Х Т

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

27 липня 2018

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

У херсонському видавництві «Олді-плюс» вийшов друком навчальний посібник «Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня», до авторського колективу якого увійшли доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко.

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісного оцінювання технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанню у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії.

Посібник складається з шести розділів, кожний із яких завершується контрольними запитаннями. Також посібник містить короткий глосарій термінів, що стосуються навчального матеріалу курсу.

Навчальний посібник призначений для підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Також може бути корисний інженерно-технічним працівникам харчових виробництв. 

 

Опублікований: 27-07-2018
Читайте також:
Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ нагороджений золотою медаллю за міжнародне співробітництво

19-21 квітня 2018 року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяв участь у 33-й міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра-2018», яка працювала у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ). Коледж представили заступник директора з навчально-виховної роботи Олеся Стах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ нагороджений золотою медаллю за міжнародне співробітництво 23 квітня 2018

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту

18 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках декади технологічних дисциплін відбувся відкритий захід «Мистецтво сучасного десерту». Участь у заході взяли студенти другого курсу відділення харчових технологій. Його метою було ознайомлення студентів із традиційними десертами країн світу, історією їх виникнення, виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту 19 жовтня 2018

В університеті відзначили День української писемності та мови

Щороку 9 листопада, починаючи з 1997 р., в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. Долучився до святкування і наш університет. Цього дня усі охочі студенти та викладачі кафедри гуманітарних дисциплін приєдналися до написання 18-го радіодиктанту національної єдності, який звучав на Українському радіо. Як завжди, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відзначили День української писемності та мови 12 листопада 2018

Від витоків до сучасності

27 квітня 2017 року Європейський парламент прийняв рішення відзначити 2018 рік, як рік Культурної Спадщини в Європі, що відіграє важливу роль у збереженні минулого, формуванні історичної пам’яті і національної свідомості народу. Українська культура посідає гідне місце у світовому культурному просторі. Вона формувалася на стику європейської та азій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від витоків до сучасності 10 січня 2018