Н У Х Т

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

27 липня 2018

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

У херсонському видавництві «Олді-плюс» вийшов друком навчальний посібник «Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня», до авторського колективу якого увійшли доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко.

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісного оцінювання технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанню у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії.

Посібник складається з шести розділів, кожний із яких завершується контрольними запитаннями. Також посібник містить короткий глосарій термінів, що стосуються навчального матеріалу курсу.

Навчальний посібник призначений для підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Також може бути корисний інженерно-технічним працівникам харчових виробництв. 

 

Опублікований: 27-07-2018
Читайте також:
Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання

У Свалявському технічному коледжі нашого університету завершилися комплексні державні іспити у студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» освітнього  рівня «молодший спеціаліст» денної форми навчання та захист дипломних робіт студентів денної форми навчання спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» Державні екзаменаційні ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання 03 лютого 2017

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики

У Черкаській обласній державній адміністрації вручили сертифікати на одержання обласної премії за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики – у розмірі 3 тис. грн кожному. Переможців привітав і побажав не зупинятися на досягнутих результатах заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв. Надзвичайно приємно, що серед сімох відзначених – студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – лауреат обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики 22 серпня 2018

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії

На базі Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбулася І Обласна олімпіада з хімії серед студентів І курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Черкаської області. Представники коледжів у чесній та наполегливій боротьбі змагалися за звання кращого хіміка. Студент групи МЕХ17 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії 24 квітня 2018

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки разом із компанією «FESTO» провели майстер-клас та олімпіаду з мехатроніки

З 11 по 15 червня  ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» проводило  щорічний освітній проект «Тиждень знань-2018».  Захід відбувався в спеціалізованому Університеті підприємства «АрселорМіттал», який знаходиться в Кривому Розі. Основними напрямками в цьому році стали новітні технології, робота в команді, управління змінами і особиста ефективність. Тради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки разом із компанією «FESTO» провели майстер-клас та олімпіаду з мехатроніки 15 червня 2018