Н У Х Т

Університет відзначений почесною нагородою

05 вересня 2018

Університет відзначений почесною нагородою

Напередодні початку нового навчального року у 21 раз з’явилася нагода висловити слова вдячності та схвалення фахівцям підприємств із виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, питних та мінеральних вод, солоду пивоварного за їх натхненну працю, майстерність, й вшанувати високими нагородами за підсумками оцінювання ХХІ Міжнародного конкурсу в рамках «Свято пива-2018», на яке були запрошені представники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету.Найвищою нагородою конкурсу є «Бурштинова зірка», якою нагороджуються виробники пива, безалкогольних напоїв та солоду пивоварного за найбільший приріст продукції за рік.

У «Святі пива-2018» взяли участь 36 підприємств, які подали на конкурс 128 зразків своєї продукції.

Ініціатором заходу є ПрАт «Укрпиво», генеральний директор якої Галина Коренькова (до речі, випускниця НУХТ) привітала учасників заходу й проінформувала про зростання попиту на українське пиво за межами нашої країни, пов’язане з його високою якістю, різноманітністю сортів і стилів пивоваріння, що демонструють українські великі, середні і малі пивоварні. Привабливий дизайн та все більша довіра до продукції з України також сприяють попиту. Окремо слід відзначити і конкурентоспроможну ціну українського пива – як внаслідок низького курсу національної валюти, так і внаслідок того, що пиво виробляється з вітчизняного солоду на вітчизняних виробничих потужностях із застосуванням конкурентоспроможної української робочої сили.

Зростання різноманітності та якості українського пива відзначили усі члени журі Міжнародного конкурсу в рамках «Свято пива-2018» та відомі українські експерти у галузі пивоваріння. До складу конкурсної комісії входили: генеральний директор ПрАТ «Укрпиво» ГалинаКоренькова, заступник генерального директора ПрАТ «Укрпиво»МиколаЛавріненко, заступник головного технолога ПрАТ «Укрпиво» Олександра Матвійчик, директор пивоварного заводу в м. Кутна Гора, директор консультаційної компанії з пивоваріння «Богемія Бревінг Центр» (Чеська Республіка) Мілош Грабак, начальник відділу контролю якості С.П. «Ефес Vitanta Молдова Brevery» А.О. (м. Кишинів, Республіка Молдова) Надія Онеску, головний спеціаліст групи виноробної та пиво-безалкогольної галузі відділу технології алкогольної і безалкогольної продукції Республіканського унітарного підприємства «Науково-практичний центр Національної академії наук Білорусі з продовольства» (м. Мінськ, Республіка Білорусь)Віталій Соловйов, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ Анатолій Куц, головний технолог-начальник виробничо-технологічного відділу ПрАТ «Укрпиво»Раїса Бєлошицька.

За підсумками конкурсу були вручені такі нагороди:
- у номінації «За високу якість» – 50 золотих, 45 срібних, 10 бронзових медалей;
- у номінації «За найкращий дизайн зовнішнього оформлення продукції» – 5 кубків;
- у номінації «За вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі України – 1 кубок;
- у номінації «За найвищу якість продукції» – 23 гран-прі;
- у номінації «За найбільший приріст випуску пива, безалкогольних напоїв, солоду пивоварного стабільної якості у 2017 році» – 3 бурштинові зірки.

Практично на всіх підприємствах, представлених на конкурсі, успішно працюють випускники нашого університету.

Наш університет був нагороджений Почесним кубком за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів.

Свято закінчилося святковим концертом.

Опублікований: 05-09-2018
Читайте також:
Дистанційний формат – не завада плідній роботі вченої ради

28 березня 2024 року у дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з традиційного привітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та перейшли до розгляду питань порядку денного. Про наукову та інноваційну діяльність і підготовку наукових і науково-педагогічних кадрів вищої кваліфік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційний формат – не завада плідній роботі вченої ради 28 березня 2024

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

Уже зовсім скоро перед випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв постане питання вибору свого професійного шляху, а відтак, і закладу вищої освіти, де вони опановуватимуть обрану спеціальність. У великому розмаїтті сучасних освітніх пропозицій дуже легко заплутатися й розгубитися. Як зробити правильний вибір хвилює і сьогоднішніх старшокласників, і випус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій 01 лютого 2021

Цікаво і компетентно про туризм для майбутніх вступників

Упродовж цілого дня 29 січня 2021 р. на онлайн-гостини кафедри туристичного та готельного бізнесу завітали учні 10 та 11 класів середньої загальноосвітньої школи № 221 м. Києва, Кучаківської ЗОШ l-lll ступенів імені гетьмана Івана Сулими, середньої загальноосвітньої школи № 13 м. Коростеня. Разом із майбутніми вступниками міркували, що таке туризм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво і компетентно про туризм для майбутніх вступників 01 лютого 2021

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати

26 грудня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося вручення сертифікатів про закінчення онлайн-курсу «Внутрішній аудитор системи ХАССП/HACCP», навчання на якому пройшли викладачі кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції. Протягом двотижневого інтенсиву...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати 28 грудня 2022