Н У Х Т

Університет відзначений почесною нагородою

05 вересня 2018

Університет відзначений почесною нагородою

Напередодні початку нового навчального року у 21 раз з’явилася нагода висловити слова вдячності та схвалення фахівцям підприємств із виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, питних та мінеральних вод, солоду пивоварного за їх натхненну працю, майстерність, й вшанувати високими нагородами за підсумками оцінювання ХХІ Міжнародного конкурсу в рамках «Свято пива-2018», на яке були запрошені представники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету.Найвищою нагородою конкурсу є «Бурштинова зірка», якою нагороджуються виробники пива, безалкогольних напоїв та солоду пивоварного за найбільший приріст продукції за рік.

У «Святі пива-2018» взяли участь 36 підприємств, які подали на конкурс 128 зразків своєї продукції.

Ініціатором заходу є ПрАт «Укрпиво», генеральний директор якої Галина Коренькова (до речі, випускниця НУХТ) привітала учасників заходу й проінформувала про зростання попиту на українське пиво за межами нашої країни, пов’язане з його високою якістю, різноманітністю сортів і стилів пивоваріння, що демонструють українські великі, середні і малі пивоварні. Привабливий дизайн та все більша довіра до продукції з України також сприяють попиту. Окремо слід відзначити і конкурентоспроможну ціну українського пива – як внаслідок низького курсу національної валюти, так і внаслідок того, що пиво виробляється з вітчизняного солоду на вітчизняних виробничих потужностях із застосуванням конкурентоспроможної української робочої сили.

Зростання різноманітності та якості українського пива відзначили усі члени журі Міжнародного конкурсу в рамках «Свято пива-2018» та відомі українські експерти у галузі пивоваріння. До складу конкурсної комісії входили: генеральний директор ПрАТ «Укрпиво» ГалинаКоренькова, заступник генерального директора ПрАТ «Укрпиво»МиколаЛавріненко, заступник головного технолога ПрАТ «Укрпиво» Олександра Матвійчик, директор пивоварного заводу в м. Кутна Гора, директор консультаційної компанії з пивоваріння «Богемія Бревінг Центр» (Чеська Республіка) Мілош Грабак, начальник відділу контролю якості С.П. «Ефес Vitanta Молдова Brevery» А.О. (м. Кишинів, Республіка Молдова) Надія Онеску, головний спеціаліст групи виноробної та пиво-безалкогольної галузі відділу технології алкогольної і безалкогольної продукції Республіканського унітарного підприємства «Науково-практичний центр Національної академії наук Білорусі з продовольства» (м. Мінськ, Республіка Білорусь)Віталій Соловйов, завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ Анатолій Куц, головний технолог-начальник виробничо-технологічного відділу ПрАТ «Укрпиво»Раїса Бєлошицька.

За підсумками конкурсу були вручені такі нагороди:
- у номінації «За високу якість» – 50 золотих, 45 срібних, 10 бронзових медалей;
- у номінації «За найкращий дизайн зовнішнього оформлення продукції» – 5 кубків;
- у номінації «За вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі України – 1 кубок;
- у номінації «За найвищу якість продукції» – 23 гран-прі;
- у номінації «За найбільший приріст випуску пива, безалкогольних напоїв, солоду пивоварного стабільної якості у 2017 році» – 3 бурштинові зірки.

Практично на всіх підприємствах, представлених на конкурсі, успішно працюють випускники нашого університету.

Наш університет був нагороджений Почесним кубком за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів.

Свято закінчилося святковим концертом.

Опублікований: 05-09-2018
Читайте також:
Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» 2-го року навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зустрілися з психотерапевтом і корпоративним психологом Віталієм Окольнічим. Тематика лекції була присвячена одному з актуальних питань для здобувачів нашого університету – «Перебудова свідомості: від дистанційного до очного»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендації для власної «прокачки» отримали здобувачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 вересня 2021

Packaging Innovations Conference 2024

6 червня 2024 р. в Києві відбулася 10-та Міжнародна конференція «Інновації в упаковці 2024», на якій наш університет представляла доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик. Учасники заходу розглянули тенденції ринку пакування, вимоги до упаковки в умовах війни, сучасні підходи до збирання та перероблення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Packaging Innovations Conference 2024 10 червня 2024

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик прочитала відкриту лекцію «Загальні відомості про харчові добавки» з дисципліни «Харчові добавки» для магістрів першого курсу освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала відкриту лекцію магістрам 06 вересня 2018

Корисні семінари для викладачів

21 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася зустріч присвячена надважливим питанням, які виникають у кожного науково-педагогічного працівника. У режимі відеоконференції відбулися два семінари – «Про особливості підготовки статей у виданнях наукометричних баз Scopus і Web of Science» (доповідачка – завідувачка кафедри, професо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні семінари для викладачів 22 червня 2022