Н У Х Т

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

21 квітня 2020

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн.

Карантин цього року не став завадою для практичного закріплення теоретично набутих знань.

У домашніх умовах здобувачі, ознайомившись із протоколом лабораторного заняття та поставленим завданням, виготовили великодні вироби: паску «Святкова», паску «Царська», ромову бабу та англійські хрестові булочки.

Найцікавішим моментом у виготовленні виробів було їх  оздоблення, адже здобувачі мали змогу проявити всі свої художні здібності та фантазію.

Виконуючи лабораторну роботу в домашніх умовах, студенти не лише набули практичних навичок виготовлення великодніх виробів, а й змогли привітати з великим святом своїх рідних власноруч виготовленими смаколиками!

Опублікований: 21-04-2020
Читайте також:
Долучаймося до обговорення проєктів нормативних документів щодо питань акредитації освітніх програм

Спільнота університету запрошується до громадського обговорення розроблених Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти проєктів нормативно-правових актів, що стосуються питань акредитації освітніх програм вищої освіти: - проєкту Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти; ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Долучаймося до обговорення проєктів нормативних документів щодо питань акредитації освітніх програм 21 серпня 2023

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості!

Сьогодні доцентки кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і Ольга Чернюшок взяли участь у конференції «Сирне коло», організованій Асоціацією виробників сиру України. Захід об’єднав тих, хто творить майбутнє харчової галузі – виробників, науковців, підприємців, крафтовиків і представників влади. Гарантка освітньо-наукової магісте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості! 09 травня 2025

Маркетологи НУХТ – за чисте довкілля

До Дня навколишнього середовища студенти та викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління стали учасниками важливої екологічної ініціативи. Захід у рамках проєкту «Маркетологи НУХТ за чисте довкілля» не був просто виходом на природу – це була реальна дія, спрямована на відновлення екосистеми та виховання відповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи НУХТ – за чисте довкілля 07 квітня 2025

Вітаємо екологів із успішною акредитацією магістерської освітньої програми!

На останньому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти (гарантка – доцентка кафедри екології та екоменеджменту Оксана Салавор). «За» проголосували всі 20 членів НАЗЯВО, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо екологів із успішною акредитацією магістерської освітньої програми! 03 грудня 2024