Н У Х Т

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

21 april 2020

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн.

Карантин цього року не став завадою для практичного закріплення теоретично набутих знань.

У домашніх умовах здобувачі, ознайомившись із протоколом лабораторного заняття та поставленим завданням, виготовили великодні вироби: паску «Святкова», паску «Царська», ромову бабу та англійські хрестові булочки.

Найцікавішим моментом у виготовленні виробів було їх  оздоблення, адже здобувачі мали змогу проявити всі свої художні здібності та фантазію.

Виконуючи лабораторну роботу в домашніх умовах, студенти не лише набули практичних навичок виготовлення великодніх виробів, а й змогли привітати з великим святом своїх рідних власноруч виготовленими смаколиками!

Published on: 21-04-2020
Read also:
Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр». Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів. Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, пр...

READ YOURSELF

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів 17 june 2020

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань

У рамках Тижня обізнаності щодо споживання солі відбулася зустріч-політичний діалог «Зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань», організований Бюро ВООЗ в Україні спільно з Європейським регіональним бюро ВООЗ та у партнерстві з МОЗ України за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Австрії. Захід, до я...

READ YOURSELF

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань 23 may 2025