Н У Х Т

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

04 june 2021

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

За два тижні до засідань екзаменаційної комісії на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних робіт студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Здобувачі 4 курсу представили на попередній захист 38 робіт інженерного та 3 роботи науково-інженерного спрямування.

Для виконання кваліфікаційної роботи студентам було необхідно проаналізувати чималий обсяг інформації. Першою складовою диплому є техніко-економічне обґрунтування випуску цільового продукту. Для написання об’ємного розділу, необхідно було проаналізувати передумови виробництва та розрахувати його потужність.

Також здобувачі мали обґрунтувати вибір біологічного агенту, що синтезує цільовий продукт і всі етапи технологічного процесу – від допоміжних робіт до виробничого біосинтезу та етапів виділення та пакування готового біотехнологічного продукту.

Попередні захисти відбувались у вигляді відеоконференцій на платформі Zoom. Здобувачі представили на розгляд комісій презентації, які максимально ґрунтовно висвітлили всі розділи пояснювальної записки та графічні матеріали.

Попередній захист оцінювали комісії у складі всіх викладачів кафедри. Вони уважно та ретельно перевіряли відповідність дипломів освітньо-кваліфікаційним вимогам і завданню на проєктування.

У цілому комісії охарактеризували рівень підготовки студентів як достатній. Викладачі мають надію, що всі зауваження, висунуті на передзахистах, здобувачі візьмуть до уваги та продемонструють високий рівень фахових знань під час основних захистів, які відбудуться з 10 по 16 червня 2021 р. 

Published on: 04-06-2021
Read also:
Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками

Наші викладачі – відомі у своїх галузях фахівці та експерти, тому часто їх запрошують до складу різноманітних експертних груп і фахових журі, а також залучають до практичної підготовки та підвищення кваліфікації виробничників. Ось і професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, докторка технічних наук Марина Білько є постійним ...

READ YOURSELF

Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками 05 august 2022

Біотехнологи – у боротьбі з проблемою світового масштабу

Не зважаючи на те, що новорічні свята вже не за горами, і студентів та викладачів переповнює святковий настрій, магістранти кафедри біотехнології і мікробіології Назар Видасов і Сергій Вискірко, не покладаючи рук, продовжують дослідження в сфері онкологічних захворювань на базі Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р....

READ YOURSELF

Біотехнологи – у боротьбі з проблемою світового масштабу 13 december 2019

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи

5 грудня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із приготування тартару від су-шефа ресторану «Easy Breezy» готелю «Aloft» міжнародної мережі «Marriott» і випускника кафедри Андрія Корольчука. Су-шеф познайомив здобувачів бакалаврського ступеня вищої освіти з технологією класичного тартару з яловичини, популярної холодної зак...

READ YOURSELF

Родзинки професії і нетворкінг від випускника студентам кафедри готельно-ресторанної справи 06 december 2019