Н У Х Т

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

04 june 2021

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

За два тижні до засідань екзаменаційної комісії на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних робіт студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Здобувачі 4 курсу представили на попередній захист 38 робіт інженерного та 3 роботи науково-інженерного спрямування.

Для виконання кваліфікаційної роботи студентам було необхідно проаналізувати чималий обсяг інформації. Першою складовою диплому є техніко-економічне обґрунтування випуску цільового продукту. Для написання об’ємного розділу, необхідно було проаналізувати передумови виробництва та розрахувати його потужність.

Також здобувачі мали обґрунтувати вибір біологічного агенту, що синтезує цільовий продукт і всі етапи технологічного процесу – від допоміжних робіт до виробничого біосинтезу та етапів виділення та пакування готового біотехнологічного продукту.

Попередні захисти відбувались у вигляді відеоконференцій на платформі Zoom. Здобувачі представили на розгляд комісій презентації, які максимально ґрунтовно висвітлили всі розділи пояснювальної записки та графічні матеріали.

Попередній захист оцінювали комісії у складі всіх викладачів кафедри. Вони уважно та ретельно перевіряли відповідність дипломів освітньо-кваліфікаційним вимогам і завданню на проєктування.

У цілому комісії охарактеризували рівень підготовки студентів як достатній. Викладачі мають надію, що всі зауваження, висунуті на передзахистах, здобувачі візьмуть до уваги та продемонструють високий рівень фахових знань під час основних захистів, які відбудуться з 10 по 16 червня 2021 р. 

Published on: 04-06-2021
Read also:
Захисти магістерських робіт з прикладної механіки

8 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти випускових робіт здобувачів освіти ступеня «Магістр». На цю довгоочікувану подію зібралась на тільки студентська спільнота, а і представники промисловості: голова екзаменаційної комісії, фахівець фірми ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.» Денис Пригодій, Тетяна Воловик (KOSTAL Ukraine), Андр...

READ YOURSELF

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки 08 february 2022

Дозвілля під час воєнного стану

Нині Україна переживає найскладніший період в своїй новітній історії. Дякуючи ЗСУ, колективи закладів вищої освіти мають можливість продовжувати навчально-виховний процес. Зосереджувати свою увагу лише на новинах з фронту психологи не рекомендують, потрібні періоди відпочинку. Саме прогулянки, відвідування музеїв, театрів сприяють відпочинку нервов...

READ YOURSELF

Дозвілля під час воєнного стану 22 november 2022

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза

На початку липня відбулося засідання Виконкому Асоціації футзалу України. Головним питанням його порядку денного стало завершення Чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги з футзалу сезону 2019/2020 років і визначення його призерів. Зважаючи на рекомендації УЄФА та УАФ щодо підстав завершення Чемпіонату України з футзалу та їх юридичного ...

READ YOURSELF

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза 23 july 2020

Вчена рада університету намітила план своєї роботи протягом навчального року

26 вересня вчена рада університету зібралася на чергове планове засідання, яке традиційно ректор Анатолій Українець розпочав з урочистих моментів – привітав членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями, та вручив: - почесну грамоту начальнику відділу рекламно-виставкової та інформаційної діяльності Юлії Цой; - диплом кандидата наук а...

READ YOURSELF

Вчена рада університету намітила план своєї роботи протягом навчального року 26 september 2019