Н У Х Т

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

04 червня 2021

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

За два тижні до засідань екзаменаційної комісії на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних робіт студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Здобувачі 4 курсу представили на попередній захист 38 робіт інженерного та 3 роботи науково-інженерного спрямування.

Для виконання кваліфікаційної роботи студентам було необхідно проаналізувати чималий обсяг інформації. Першою складовою диплому є техніко-економічне обґрунтування випуску цільового продукту. Для написання об’ємного розділу, необхідно було проаналізувати передумови виробництва та розрахувати його потужність.

Також здобувачі мали обґрунтувати вибір біологічного агенту, що синтезує цільовий продукт і всі етапи технологічного процесу – від допоміжних робіт до виробничого біосинтезу та етапів виділення та пакування готового біотехнологічного продукту.

Попередні захисти відбувались у вигляді відеоконференцій на платформі Zoom. Здобувачі представили на розгляд комісій презентації, які максимально ґрунтовно висвітлили всі розділи пояснювальної записки та графічні матеріали.

Попередній захист оцінювали комісії у складі всіх викладачів кафедри. Вони уважно та ретельно перевіряли відповідність дипломів освітньо-кваліфікаційним вимогам і завданню на проєктування.

У цілому комісії охарактеризували рівень підготовки студентів як достатній. Викладачі мають надію, що всі зауваження, висунуті на передзахистах, здобувачі візьмуть до уваги та продемонструють високий рівень фахових знань під час основних захистів, які відбудуться з 10 по 16 червня 2021 р. 

Опублікований: 04-06-2021
Читайте також:
Активна участь у конкурсах студентських наукових робіт приносить нашим здобувачам заслужені перемоги

Згідно з наказом МОН України Державний університет «Житомирська політехніка» був призначений базовим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка (технології машинобудування)». Через карантинні обмеження переможці конкурсу були визначені галузевою комісією на під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активна участь у конкурсах студентських наукових робіт приносить нашим здобувачам заслужені перемоги 01 липня 2020

Новий досвід для студентів і викладачів – модульний контроль online

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології намагаються максимально адаптувати навчальний процес під сучасні реалії: організовують online-лабораторні роботи, проводять практичні та лекційні заняття, ну і звичайно, не забувають про контроль знань здобувачів освіти. Звичний для них модульний тиждень, який раніше проходив усно і в університеті, ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий досвід для студентів і викладачів – модульний контроль online 06 листопада 2020

Стажування – відкриття нових горизонтів

Здобувачка групи БТ-4-1освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Олександра Васильєва пройшла конкурсний відбір у програмі стажування «Arterium Intern Camp» і стала стажеркою за програмою мікробіолога. Претендентка подала своє резюме, а потім пройшла співбесіду, де не тільки продемонструвала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування – відкриття нових горизонтів 29 вересня 2023

Здобувачі освіти підкорюють міжнародні фахові конкурси

Здобувачі освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Ростислав Цвек і Лідія Воробець взяли участь у 17-му міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2023, який проходив у м. Жешув (Польща). Організатори конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти підкорюють міжнародні фахові конкурси 03 січня 2024