Н У Х Т

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

24 may 2019

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

15-17 травня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» Аліна Назарчук і Тетяна Шевчук і студентки 1 курсу освітнього ступеня «магістр» Олена Гейнак і Лілія Бєдусенко. Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Олена Шидловська була запрошена до участі у роботі журі олімпіади.

Наші учасники мали можливість відправитися на пішохідну екскурсію історичним центром м. Одеса першого дня. Наступного дня після урочистого відкриття Всеукраїнської студентської олімпіади у конференц-залі ОНАХТ на учасників чекало тестування з фахових дисциплін «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Менеджмент підприємства готельно-ресторанного господарства» і комплексне ситуаційне завдання.

Майбутні професіонали з готельно-ресторанної справи мали організувати святковий захід із тематичним бенкетом-коктейлем для гостей показу мод і журналістів, а також закритий бенкет із повним обслуговуванням для VIP-гостей, обґрунтувавши ідею та описавши концепцію, скласти меню, розробити основну страву на бенкет і скласти технологічну схему, визначити критичні контрольні точки у технологічному процесі приготування страви (HACCP). Учасникам олімпіади було запропоновано визначити алгоритм повного циклу прийому-розміщення-обслуговування гостей готельного комплексу, охарактеризувати основні функції й обов’язки, які покладені на кожну службу готелю, а також розробити стратегію рекламної кампанії заходу. Наші студенти виявили всебічні систематизовані глибокі фахові знання з профільних дисциплін і творчий підхід до розв’язування ситуаційного завдання.

Поділитися своїми враженнями щодо напруженого інтелектуального дня майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи могли під час гастрономічного туру концептуальними ресторанами м. Одеси.

Вітаємо нашу магістрантку Лілію Бєдусенко, яка стала призером Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за ІІ місце. Дякуємо нашим студенткам, які гідно представляли свій факультет і університет! Пишаємося ними!

Published on: 24-05-2019
Read also:
Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

READ YOURSELF

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 march 2023

Літня наукова практика наших міжнародників у Литві

Завідувачка кафедри міжнародної економіки, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич і здобувачка першого курсу магістерської програми «Міжнародна економіка» Валерія Гладкова з 4 липня по 28 серпня в рамках проєкту «Літня студентська наукова практика», організованого Дослідницькою радою Литви (RCL), проходять стажування на Каунаському...

READ YOURSELF

Літня наукова практика наших міжнародників у Литві 18 august 2023

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі...

READ YOURSELF

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників 04 july 2019

Україна тримається, міцний тил працює!

Магістрантка Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова продовжує річне стажування в Іспанії, у місті Таррагона, у R&D-центрі компанії «Dow». Ця всесвітньо відома компанія є лідером у виробництві полімерів для різних сфер застосування, зокрема, для полімерної упаковки Стажування Марії включає інжен...

READ YOURSELF

Україна тримається, міцний тил працює! 18 april 2022