Н У Х Т

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

24 may 2019

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

15-17 травня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» Аліна Назарчук і Тетяна Шевчук і студентки 1 курсу освітнього ступеня «магістр» Олена Гейнак і Лілія Бєдусенко. Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Олена Шидловська була запрошена до участі у роботі журі олімпіади.

Наші учасники мали можливість відправитися на пішохідну екскурсію історичним центром м. Одеса першого дня. Наступного дня після урочистого відкриття Всеукраїнської студентської олімпіади у конференц-залі ОНАХТ на учасників чекало тестування з фахових дисциплін «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Менеджмент підприємства готельно-ресторанного господарства» і комплексне ситуаційне завдання.

Майбутні професіонали з готельно-ресторанної справи мали організувати святковий захід із тематичним бенкетом-коктейлем для гостей показу мод і журналістів, а також закритий бенкет із повним обслуговуванням для VIP-гостей, обґрунтувавши ідею та описавши концепцію, скласти меню, розробити основну страву на бенкет і скласти технологічну схему, визначити критичні контрольні точки у технологічному процесі приготування страви (HACCP). Учасникам олімпіади було запропоновано визначити алгоритм повного циклу прийому-розміщення-обслуговування гостей готельного комплексу, охарактеризувати основні функції й обов’язки, які покладені на кожну службу готелю, а також розробити стратегію рекламної кампанії заходу. Наші студенти виявили всебічні систематизовані глибокі фахові знання з профільних дисциплін і творчий підхід до розв’язування ситуаційного завдання.

Поділитися своїми враженнями щодо напруженого інтелектуального дня майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи могли під час гастрономічного туру концептуальними ресторанами м. Одеси.

Вітаємо нашу магістрантку Лілію Бєдусенко, яка стала призером Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за ІІ місце. Дякуємо нашим студенткам, які гідно представляли свій факультет і університет! Пишаємося ними!

Published on: 24-05-2019
Read also:
Вчена рада університету зібралася на останнє у навчальному році засідання

25 червня 2020 року у актовій залі з дотриманням санітарних протиепідеміологічних заходів відбулося останнє у цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Оскільки у порядку денному було питання, що потребувало процедури таємного голосування, вчена рада повинна була зібратися особисто. В.о. ректора, перший проректор Володимир Яровий ...

READ YOURSELF

Вчена рада університету зібралася на останнє у навчальному році засідання 25 june 2020

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства подвійне свято – відбулися два успішних захисти дисертаційних досліджень – докторської дисертації доцента Марини Білько (науковий консультант – професор Вікторія Гержикова) та кандидатської дисертації аспіранта Світлани Ковальчук (науковий керівник – доцент Тетяна Мудрак). Доповідь за темою...

READ YOURSELF

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 july 2019

Захоплююча ДНК-генеалогія англійською мовою

Досить продуктивною видалася субота у студентів груп БТ-1-1 та БТ-1-2, бо вони не тільки мали змогу зануритися у цікавий світ вивчення ДНК, а й вдосконалити навички з професійної англійської мови. Разом із викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк та Надією Шерстюк майбутні мікробіологи подивилися навчальний фільм  ...

READ YOURSELF

Захоплююча ДНК-генеалогія англійською мовою 06 april 2019