Н У Х Т

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

24 may 2019

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

15-17 травня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» Аліна Назарчук і Тетяна Шевчук і студентки 1 курсу освітнього ступеня «магістр» Олена Гейнак і Лілія Бєдусенко. Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Олена Шидловська була запрошена до участі у роботі журі олімпіади.

Наші учасники мали можливість відправитися на пішохідну екскурсію історичним центром м. Одеса першого дня. Наступного дня після урочистого відкриття Всеукраїнської студентської олімпіади у конференц-залі ОНАХТ на учасників чекало тестування з фахових дисциплін «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Менеджмент підприємства готельно-ресторанного господарства» і комплексне ситуаційне завдання.

Майбутні професіонали з готельно-ресторанної справи мали організувати святковий захід із тематичним бенкетом-коктейлем для гостей показу мод і журналістів, а також закритий бенкет із повним обслуговуванням для VIP-гостей, обґрунтувавши ідею та описавши концепцію, скласти меню, розробити основну страву на бенкет і скласти технологічну схему, визначити критичні контрольні точки у технологічному процесі приготування страви (HACCP). Учасникам олімпіади було запропоновано визначити алгоритм повного циклу прийому-розміщення-обслуговування гостей готельного комплексу, охарактеризувати основні функції й обов’язки, які покладені на кожну службу готелю, а також розробити стратегію рекламної кампанії заходу. Наші студенти виявили всебічні систематизовані глибокі фахові знання з профільних дисциплін і творчий підхід до розв’язування ситуаційного завдання.

Поділитися своїми враженнями щодо напруженого інтелектуального дня майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи могли під час гастрономічного туру концептуальними ресторанами м. Одеси.

Вітаємо нашу магістрантку Лілію Бєдусенко, яка стала призером Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за ІІ місце. Дякуємо нашим студенткам, які гідно представляли свій факультет і університет! Пишаємося ними!

Published on: 24-05-2019
Read also:
Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр

Активну участь в житті кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства беруть стейкхолдери, випускники кафедри. Один із них, засновник пивоварні «Волинський Бровар» Микола Іващишин на запрошення доцента кафедри Романа Мукоїда прочитав лекцію для студентів третього курсу з дисципліни «Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технол...

READ YOURSELF

Стейкхолдери-випускники читають лекції нинішнім здобувачам своїх кафедр 20 november 2020

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Юрій Бежинець провів лабораторне заняття на тему «Ознайомлення з порядком проведення ...

READ YOURSELF

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів 05 april 2024

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech»

Карантин – не час засмучуватися і байдикувати. Це унікальна можливість нарешті знайти час на давно забуті хобі, переглянути улюблений серіал чи фільм ще раз або, взагалі, почати вивчати щось нове, будь це іноземна мова чи гра на піаніно. Окрім цього перспектива «закрити усі хвости» здається все більш заманливою, і більшість студентів це успішно роб...

READ YOURSELF

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech» 24 april 2020

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки

Випускниця освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» Ганна Вовк відзвітувала про свої наукові здобутки на міжкафедральному семінарі, що відбувся на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів. У семінарі також взяли участь запрошені професорки Наталія Фро...

READ YOURSELF

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки 06 september 2023