Н У Х Т

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

24 травня 2019

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

15-17 травня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» Аліна Назарчук і Тетяна Шевчук і студентки 1 курсу освітнього ступеня «магістр» Олена Гейнак і Лілія Бєдусенко. Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Олена Шидловська була запрошена до участі у роботі журі олімпіади.

Наші учасники мали можливість відправитися на пішохідну екскурсію історичним центром м. Одеса першого дня. Наступного дня після урочистого відкриття Всеукраїнської студентської олімпіади у конференц-залі ОНАХТ на учасників чекало тестування з фахових дисциплін «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Менеджмент підприємства готельно-ресторанного господарства» і комплексне ситуаційне завдання.

Майбутні професіонали з готельно-ресторанної справи мали організувати святковий захід із тематичним бенкетом-коктейлем для гостей показу мод і журналістів, а також закритий бенкет із повним обслуговуванням для VIP-гостей, обґрунтувавши ідею та описавши концепцію, скласти меню, розробити основну страву на бенкет і скласти технологічну схему, визначити критичні контрольні точки у технологічному процесі приготування страви (HACCP). Учасникам олімпіади було запропоновано визначити алгоритм повного циклу прийому-розміщення-обслуговування гостей готельного комплексу, охарактеризувати основні функції й обов’язки, які покладені на кожну службу готелю, а також розробити стратегію рекламної кампанії заходу. Наші студенти виявили всебічні систематизовані глибокі фахові знання з профільних дисциплін і творчий підхід до розв’язування ситуаційного завдання.

Поділитися своїми враженнями щодо напруженого інтелектуального дня майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи могли під час гастрономічного туру концептуальними ресторанами м. Одеси.

Вітаємо нашу магістрантку Лілію Бєдусенко, яка стала призером Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за ІІ місце. Дякуємо нашим студенткам, які гідно представляли свій факультет і університет! Пишаємося ними!

Опублікований: 24-05-2019
Читайте також:
З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 жовтня у актовій залі університету було гаряче – стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019», і розпочав його своїм виступом факультет біотехнології та екологічного контролю. Дні цього факультету завжди вирізняються глибиною і водночас близькістю глядачеві тем. Цього разу факультетські митці з’ясовували «Хто зайвий? А ког...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019» 31 жовтня 2019

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів»

Сесія у розпалі, а це означає, що підходить до завершення ще один навчальний семестр на кафедрі біотехнології і мікробіології. У цьому семестрі магістранти першого року навчання за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія» під керівництвом доцента кафедри Оксани Скроцької вивчали дисципліну «Технологія косметичних лікарських засобів», на практич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве завершення курсу дисципліни «Технологія косметичних лікарських засобів» 26 грудня 2017

Тренінг для магістрантів: погляд зсередини на фармаконагляд

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» за ініціативи доцента кафедри біотехнології і мікробіології Юрія Карлаша та за підтримки корпорації «Артеріум» започаткована серія тренінгів для магістрантів І-го року навчання. Перший тренінг був присвячений розгляду основних завдань і нюансів функціонування системи фармаконагляду. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг для магістрантів: погляд зсередини на фармаконагляд 23 квітня 2021

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

Щороку, за доброю традицією, у першу суботу червня Полтавський коледж харчових технологій НУХТ гостинно відчиняє двері для свої колишніх студентів. День зустрічі випускників - чудова можливість побачити своїх одногрупників, поспілкуватися з колишніми викладачами, кураторами, згадати студентські роки. 2 червня 2018 року ностальгія за коледжем приве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників 04 червня 2018