Н У Х Т

Новорічні подарунки від АТ «Фармак»

10 january 2022

Новорічні подарунки від АТ «Фармак»

Уже другий рік поспіль науково-практична конференція школи молодих науковців АТ «Фармак» відбулася у онлайн-режимі, цього разу вона працювала під гаслом «Наука в основі всіх процесів».

За доброю традицією здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету приєдналися до конференції та виступили перед науковою спільнотою з різноплановими доповідями. Деякі студенти презентували свої дослідження вперше, а хтось уже другий рік представляв результати своїх експериментів на цій престижній платформі. Серед них здобувачі магістратури Ірина Ковшар, Світлана Бондарук, Аліна Кернер, Ганна Ярова, Владислава Лозіна, Юлія Лазюка та Анатолій Міщук, здобувач бакалаврату Дмитро Кукурудза, здобувачі освітньо-наукового ступеню доктор філософії Микита Іванов і Дар’я Луцай. Також до участі у конференції долучився і наш випускник 2014 року Ярослав Андрущенко, який працює інженером з валідації комп’ютеризованих систем.

Учасникам конференції була надана електронна збірка матеріалів конференції, а приємною несподіванкою стало отримання також і друкованого примірника збірника. Учасники, які наразі працюють у АТ «Фармак», отримали свої примірники безпосередньо на підприємстві з рук організатора Лілії Оропай, а для інших доповідачів була організована адресна кур’єрська доставка матеріалів конференції.

Окрім збірників здобувачі отримали сертифікати учасників за успішну усну доповідь, а також цінний подарунок – грошові ваучери для здійснення покупок у мультибрендовому магазині «Moyo», щоб іти у ногу з часом.

Дякуємо керівництву та співробітникам АТ «Фармак» за професійно організовану конференцію молодих науковців і цінні подарунки для учасників. А здобувачам бажаємо наукових досягнень і перемог!

Published on: 10-01-2022
Read also:
Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

30 травня 2019 року в Студентському клубі НУХТ відбувся батл між студентами І курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління з економіксу, який традиційно проводиться навесні викладачами кафедри економічної теорії. Кожна команда вразила суддів і вболівальників творчим підходом і креативністю в розв’язанні проблемного завдання «Рівень і...

READ YOURSELF

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні 31 may 2019

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

2-4 серпня відбувся Всеукраїнський форум «Україна 30. Імідж України», до участі у якому долучилися наші фахівці. Першого дня учасники знайомилися з презентацією заходів до Дня Незалежності України, другого – обговорювали бренд України, в останній день дискутували щодо іміджу України. Учасників заходів привітала перша заступниця міністра закордонн...

READ YOURSELF

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці 06 august 2021

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 march 2024

Моніторинг, звітність і верифікація викидів парникових газів – фахівці НУХТ обговорюють перспективи закону

20 листопада на платформі Міжнародного форуму для сталого розвитку бізнесу відбулося спільне засідання Комітету підприємців з питань природокористування та охорони довкілля при Торгово-промисловій палаті України, громадської ради Мінекоенерго, експертів та аудиторів. Це була дуже динамічна та цікава дискусія щодо законопроекту «Про засади монітори...

READ YOURSELF

Моніторинг, звітність і верифікація викидів парникових газів – фахівці НУХТ обговорюють перспективи закону 22 november 2019