Н У Х Т

Новорічні подарунки від АТ «Фармак»

10 січня 2022

Новорічні подарунки від АТ «Фармак»

Уже другий рік поспіль науково-практична конференція школи молодих науковців АТ «Фармак» відбулася у онлайн-режимі, цього разу вона працювала під гаслом «Наука в основі всіх процесів».

За доброю традицією здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету приєдналися до конференції та виступили перед науковою спільнотою з різноплановими доповідями. Деякі студенти презентували свої дослідження вперше, а хтось уже другий рік представляв результати своїх експериментів на цій престижній платформі. Серед них здобувачі магістратури Ірина Ковшар, Світлана Бондарук, Аліна Кернер, Ганна Ярова, Владислава Лозіна, Юлія Лазюка та Анатолій Міщук, здобувач бакалаврату Дмитро Кукурудза, здобувачі освітньо-наукового ступеню доктор філософії Микита Іванов і Дар’я Луцай. Також до участі у конференції долучився і наш випускник 2014 року Ярослав Андрущенко, який працює інженером з валідації комп’ютеризованих систем.

Учасникам конференції була надана електронна збірка матеріалів конференції, а приємною несподіванкою стало отримання також і друкованого примірника збірника. Учасники, які наразі працюють у АТ «Фармак», отримали свої примірники безпосередньо на підприємстві з рук організатора Лілії Оропай, а для інших доповідачів була організована адресна кур’єрська доставка матеріалів конференції.

Окрім збірників здобувачі отримали сертифікати учасників за успішну усну доповідь, а також цінний подарунок – грошові ваучери для здійснення покупок у мультибрендовому магазині «Moyo», щоб іти у ногу з часом.

Дякуємо керівництву та співробітникам АТ «Фармак» за професійно організовану конференцію молодих науковців і цінні подарунки для учасників. А здобувачам бажаємо наукових досягнень і перемог!

Опублікований: 10-01-2022
Читайте також:
Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію

17 вересня в рамках програми Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 140-річчю Національного університету харчових технологій, 75-річчю від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію 19 вересня 2024

Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік

В університеті приділяється велика увага розвитку винахідницької діяльності, залученню до науково-технічної творчості аспірантів і студентської молоді шляхом їх участі у виконанні науково-дослідних робіт. Об’єкти  інтелектуальної власності є творчим надбанням університету, які створені внаслідок наукових досліджень, роботи над докторськими, кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік 20 січня 2018

Зустріч гарантки зі здобувачами: акцент на основних положеннях освітнього процесу

Акредитація освітніх програм – важливий процес, який забезпечує підтвердження їх відповідності сучасним стандартам вищої освіти. У рамках цього процесу оцінюється якість освітньої діяльності, її відповідність потребам здобувачів і роботодавців. Під час акредитації магістерської програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», яка реалізується ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гарантки зі здобувачами: акцент на основних положеннях освітнього процесу 18 грудня 2024

Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» у межах дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» продовжують опановувати в домашніх умовах технології хлібобулочних і кондитерських виробів інших країн. Виконуючи лабораторну роботу «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 травня 2020