Н У Х Т

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

27 july 2020

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

З 14 по 17 липня 2020 року асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольга Горчакова пройшла курси підвищення кваліфікації за темою «Програмування контроллерів  SIMATIC S7-1200, S7-1500» у навчальному центрі  німецької компанії «Festo».

Метою навчання було ознайомлення з принципами роботи  новітніх мехатронних систем автоматизації на базі контролерів  SIMATIC S7-1200 та SIMATIC S7-1500. Ключовим практичним елементом даного курсу була робота зі спеціалізованим додатком TIA Portal.  Слухачі училися  проєктувати мехатронні системи, налаштовувати їх роботу,  експлуатувати та обслуговувати.

Особлива увага  була приділена вивченню сучасних мов проєктування – LAD і FBD. Після завершення навчання був успішно зданий тест і отриманий сертифікат міжнародного зразка.

Отриманні знання та вміння  дозволять у подальшому удосконалити дисципліни  кафедри мехатроніки та пакувальної техніки для студентів напрямку «Мехатроніка».

Вітаємо асистента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольгу Горчакову з вдалим закінченням підвищення кваліфікації! Зичимо нових творчих досягнень і сподіваємося, що набуті знання будуть активно використовуватися під час проведення практичних і лабораторних занять, підготовки навчально-методичних матеріалів та науково-дослідної  роботи зі студентами.

Published on: 27-07-2020
Read also:
Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки

Випускниця освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» Ганна Вовк відзвітувала про свої наукові здобутки на міжкафедральному семінарі, що відбувся на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів. У семінарі також взяли участь запрошені професорки Наталія Фро...

READ YOURSELF

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки 06 september 2023

Відзначаємо День працівників харчової промисловості

12 жовтня в університеті відбулися урочисті загальні збори з нагоди Дня працівників харчової промисловості, який українці традиційно відзначають у третю неділю жовтня. З огляду на воєнний стан, цьогоріч святкували вузьким родинним колом НУХТівської спільноти. Присутніх у актовій залі університету тепло привітав ректор, професор Олександр Шевченко...

READ YOURSELF

Відзначаємо День працівників харчової промисловості 12 october 2023

Наукова ідея в реальних умовах

16 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів організувала та провела ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: якість, безпека, ефективність». Інтерес до тематики конференції постійно зростає, відповідно до того, як на світовому ринку зростають обсяги виробництва та реалізації продуктів озд...

READ YOURSELF

Наукова ідея в реальних умовах 18 november 2022

Смак традицій у сучасних технологіях

У цьому навчальному році до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» вперше введена нова дисципліна «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», що має на меті поєднати багаті кулінарні традиції України зі сучасними підходами до виробництва харчових продуктів. На першому лаб...

READ YOURSELF

Смак традицій у сучасних технологіях 30 september 2025