Н У Х Т

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

02 july 2020

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

30 червня 2020 року на платформі ZOOM відбулося планове засідання Науково-технічної ради Національного університету харчових технологій.

На засіданні були присутні 23 члени Науково-технічної ради та керівники проєктів.

Голова ради, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформації щодо аналізу наукової діяльності в навчальному році і кафедральних звітів.

Згідно з порядком денним була розглянута звітність щодо наукових досліджень і розробок, що виконуються в університеті за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році.

Про отримані результати наукових досліджень за I-ше півріччя 2020 року доповів завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін. Зокрема, він довів до відома присутніх, що у 2020 році в університеті виконується 9 проєктів, серед яких 7 перехідних (2 – фундаментальні, 6 – прикладних і 1 наукова робота молодих вчених) та 2 проєкти (прикладні), що закінчуються у 2020 році. Усі представлені роботи виконані відповідно до етапу технічного завдання, у більшості випадків із перевиконанням запланованих показників.

Усі результати звітів про виконання наукових досліджень за I-ше півріччя 2020 року були одноголосно затверджені. В обговоренні взяли участь професори Тетяна Пирог, Олександр Шевченко, Василь Пасічний, Олександр Гавва.

Наприкінці засідання Олександр Шевченко наголосив на необхідності підготовки запитів на проєкти наукових досліджень і розробок, які виконуються ЗВО та НУ, які належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, за рахунок коштів загального фонду державного бюджету.

Також він довів інформацію щодо підготовки освітньо-наукових програм для акредитації PhD докторів філософії, яка буде проходити в 2021 році. Були підведені підсумки щодо результативності підготовки кандидатів і докторів наук у 2019-2020 навчальному році та обговорені перспективи на наступний рік.

Published on: 02-07-2020
Read also:
Нові спортивні здобутки

3-8 травня 2023 року у Чернівцях відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування, на який приїхали понад 700 спортсменів з майже усієї України – 19 областей. Цей чемпіонат був одним із етапів відбору до юніорської збірної команди України на чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування. Організаторами змагань виступили: Міністерство молоді ...

READ YOURSELF

Нові спортивні здобутки 12 may 2023

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія»

11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р. У конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологі...

READ YOURSELF

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 15 april 2024

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

READ YOURSELF

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 april 2019