Н У Х Т

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

02 july 2020

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

30 червня 2020 року на платформі ZOOM відбулося планове засідання Науково-технічної ради Національного університету харчових технологій.

На засіданні були присутні 23 члени Науково-технічної ради та керівники проєктів.

Голова ради, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформації щодо аналізу наукової діяльності в навчальному році і кафедральних звітів.

Згідно з порядком денним була розглянута звітність щодо наукових досліджень і розробок, що виконуються в університеті за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році.

Про отримані результати наукових досліджень за I-ше півріччя 2020 року доповів завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін. Зокрема, він довів до відома присутніх, що у 2020 році в університеті виконується 9 проєктів, серед яких 7 перехідних (2 – фундаментальні, 6 – прикладних і 1 наукова робота молодих вчених) та 2 проєкти (прикладні), що закінчуються у 2020 році. Усі представлені роботи виконані відповідно до етапу технічного завдання, у більшості випадків із перевиконанням запланованих показників.

Усі результати звітів про виконання наукових досліджень за I-ше півріччя 2020 року були одноголосно затверджені. В обговоренні взяли участь професори Тетяна Пирог, Олександр Шевченко, Василь Пасічний, Олександр Гавва.

Наприкінці засідання Олександр Шевченко наголосив на необхідності підготовки запитів на проєкти наукових досліджень і розробок, які виконуються ЗВО та НУ, які належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, за рахунок коштів загального фонду державного бюджету.

Також він довів інформацію щодо підготовки освітньо-наукових програм для акредитації PhD докторів філософії, яка буде проходити в 2021 році. Були підведені підсумки щодо результативності підготовки кандидатів і докторів наук у 2019-2020 навчальному році та обговорені перспективи на наступний рік.

Published on: 02-07-2020
Read also:
Збереженням науки під час війни опікується наша колега

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом із командою науково-популярного медіа «Куншт» та українськими науковцями взяла участь у презентації платформи Science at risk, завдяки якій популяризуватимуть експертизу українських вчених, знаходитимуть міжнародні партнерства і розповідатимуть історії науковців під час вій...

READ YOURSELF

Збереженням науки під час війни опікується наша колега 24 april 2023

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+

Здобувачка третього курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» (спеціальність 051 «Економіка») Марія Демчихіна повернулася з навчання у Греції за програмою Erasmus+, яке поєднало академічний розвиток, культурний обмін і нові знайомства. Програма дала здобувачці можливість зануритися в міжнародне середовище, удосконалити знання за...

READ YOURSELF

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+ 05 february 2025

Про вплив HR-менеджера на корпоративну культуру компаній

Кафедра економіки праці та менеджменту продовжує розвивати HR-ком’юніті своїх випускників. Цього разу до управлінців персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завітала довгоочікувана гостя – Тетяна Богдан, яка в 2017 році закінчила навчання і вже має за плечима 7-річний досвід роботи на HR-позиціях у сфері дизайну, консал...

READ YOURSELF

Про вплив HR-менеджера на корпоративну культуру компаній 12 june 2019

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі. Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’...

READ YOURSELF

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 13 april 2021