Н У Х Т

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

02 липня 2020

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

30 червня 2020 року на платформі ZOOM відбулося планове засідання Науково-технічної ради Національного університету харчових технологій.

На засіданні були присутні 23 члени Науково-технічної ради та керівники проєктів.

Голова ради, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформації щодо аналізу наукової діяльності в навчальному році і кафедральних звітів.

Згідно з порядком денним була розглянута звітність щодо наукових досліджень і розробок, що виконуються в університеті за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році.

Про отримані результати наукових досліджень за I-ше півріччя 2020 року доповів завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін. Зокрема, він довів до відома присутніх, що у 2020 році в університеті виконується 9 проєктів, серед яких 7 перехідних (2 – фундаментальні, 6 – прикладних і 1 наукова робота молодих вчених) та 2 проєкти (прикладні), що закінчуються у 2020 році. Усі представлені роботи виконані відповідно до етапу технічного завдання, у більшості випадків із перевиконанням запланованих показників.

Усі результати звітів про виконання наукових досліджень за I-ше півріччя 2020 року були одноголосно затверджені. В обговоренні взяли участь професори Тетяна Пирог, Олександр Шевченко, Василь Пасічний, Олександр Гавва.

Наприкінці засідання Олександр Шевченко наголосив на необхідності підготовки запитів на проєкти наукових досліджень і розробок, які виконуються ЗВО та НУ, які належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, за рахунок коштів загального фонду державного бюджету.

Також він довів інформацію щодо підготовки освітньо-наукових програм для акредитації PhD докторів філософії, яка буде проходити в 2021 році. Були підведені підсумки щодо результативності підготовки кандидатів і докторів наук у 2019-2020 навчальному році та обговорені перспективи на наступний рік.

Опублікований: 02-07-2020
Читайте також:
Як здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів звіти з практики на ВДНГ захищали…

Карантинні обмеження вносять свої корективи у наше життя. І навчальний процес не виключення. Для наших викладачів безпека і здоров’я здобувачів вищої освіти – головний пріоритет, тож вони неухильно дотримуються усіх рекомендацій щодо протиепідемічних заходів. Одна з рекомендацій – за можливості організовувати навчання на свіжому повітрі. Вереснева...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів звіти з практики на ВДНГ захищали… 14 вересня 2020

Глибокі знання з фахових дисциплін демонструють здобувачі освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Розпочалися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Тематика кваліфікаційних робіт, представлених екзаменаційній комісії, є різноманітною та цікавою. Члени комісії зазначають, що здобувачі демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті прот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибокі знання з фахових дисциплін демонструють здобувачі освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 16 червня 2021

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік

Планування навчального вектору є найважливішою складовою освіти. Тому в нашому університеті приділяється особлива увага вибору навчальних дисциплін, спілкуванню здобувачів освіти з лекторами і представниками відповідних кафедр. Для обговорення цього питання 27 травня 2022 року магістранти поки що першого року навчання спеціальності 161 «Хімічні те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік 27 травня 2022

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019

10-12 вересня 2019 року у Києві в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій-2019 відбудуться Міжнародна виставка хлібопекарної промисловості BAKERY Ukraine, Міжнародна виставка кондитерської промисловості SWEETS Ukraine, 28-ма Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості INPRODMASH і 20-та Міжнародна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з інноваціями: НУХТ запрошує на Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2019 22 серпня 2019