Н У Х Т

Гостьовий лекторій, нетворкінг та кар’єрний коучинг від креативної директорки івент-агенції – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

15 лютого 2024

Гостьовий лекторій, нетворкінг та кар’єрний коучинг від креативної директорки івент-агенції – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Успішні випускники надихають здобувачів освіти кафедри готельно-ресторанної справи до сумлінного навчання, професійного та особистого розвитку .

Викладацький колектив кафедри був радий вітати в освітньому діджитал-просторі талановиту випускницю, креативну директорку івент-агенції Love Agency та проєкту Love Agency Kids Вікторію Новікову. Професійний експірієнс Вікторії – це понад 5 років досвіду з організації івентів приватного та корпоративного сектору, але гостьова спікерка підкреслила, що свої найкращі hard і soft скіли набула під час навчання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і у складі студентської ради факультету.

Освітній онлайн-івент відбувся у рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» за ініціативи лекторки дисципліни, доцентки Ольги Пушки.

Про особливості розроблення проєкту, підготовки та реалізації різних типів заходів, основи бюджетування, sмм-маркетинг, хард і софт скіли сучасного івентора, надивленість та креатив говорили з Вікторією слухачі лекторію. Спікерка поділилася власним досвідом робити в івент-сфері, секретами організаційної та управлінської діяльності.

Здобувачі освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із захопленням слухали про виклики івентора, який навіть у темні часи може подарувати світлі емоції гостям. Вони вдячні Вікторії за чудовий лекторій, бажання ділитися цінними знаннями та досвідом зі студентством, інсайти івент-менеджменту й бажають творчих та креативних звершень, нових неймовірних проєктів і розвитку особистого бренду.

Кафедра готельно-ресторанної справи з гордістю спостерігає за кар’єрним зростанням своїх випускників, пишається їхнім професіоналізмом, активною життєвою і громадянською позицією і радіє теплим зустрічам в онлайні та офлайні для нетворкінгу та кар’єрного коучингу зі студентством.

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Уже відомі результати ЄВІ з іноземних мов

14 липня були оприлюднені результати єдиного вступного іспиту з іноземних мов. Тож вступники до магістратури можуть уже побачити свої результати у кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ. Також там можна завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей. У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату вступник може упродовж 3 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уже відомі результати ЄВІ з іноземних мов 15 липня 2020

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан»

Розроблення і впровадження ефективних, безпечних та екологічних пакувальних рішень для харчових продуктів та інших товарів є, беззаперечно, важливим і актуальним, особливо у наш буремний час. Ми пишаємося творчою та ініціативною молоддю нашого університету, яка розуміє важливість цього питання, і робить свій внесок у розвиток пакувальної галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан» 13 листопада 2020

Тонкощі GMP на гостьовій лекції для хімтехнологів та інженерів

Днями на кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на запрошення гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічні технології», доцентки Олени Подобій завітала випускниця спеціальності 161 «Хімічні технології», а нині експертка з реєстрації корпорації «АРТЕРІУМ» Анастасія Бондаренко. Під час гостьової л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі GMP на гостьовій лекції для хімтехнологів та інженерів 27 квітня 2023

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий COVID-протокол для закладів освіти

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий перелік протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19). Відповідна постанова підписана головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком. Згідно з документом, відповідальність за організацію та виконання протиепідемічних зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий COVID-протокол для закладів освіти 26 серпня 2020