Н У Х Т

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

12 квітня 2023

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності.

Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів нашого університету, професора Василя Пасічного та гарантки освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки Оксани Топчій щодо укладення угоди підтримали ректор НУХТ, професор Олександр Шевченко та в.o. ректора Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Євгеній Приступа.

Для узгодження питань практичної реалізації співпраці у рамках спільно погоджених бакалаврських і магістерських програм, робочу поїздку до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського здійснила доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій. Гостинною приймаючою стороною стали декан факультету туризму, доцент Володимир Холявка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорка Марія Паска, доцентки кафедри Уляна Гузар та Орися Іжевська, викладачка Ольга Радзімовська та аспіранти В’ячеслав Чирка і Остап Найда.

У форматі online для підписання угоди до зустрічі долучились директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко та завідувач кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів Василь Пасічний.

Підписана угода дозволить удосконалити та розширити навички діяльності студентів обох університетів, підвищить їх рівень конкурентоздатності на ринку праці та збільшить мотивацію на здобуття вищої освіти.

Опублікований: 12-04-2023
Читайте також:
Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club

Сьогодні науковці приділяють багато уваги життю на інших планетах. І, напевно, кожний із нас запитував себе: «До відкриття яких горизонтів скеровує нас наука?». Щоб відповісти студенти збірної групи ТІ-1-8+9 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь обрали фільм «Інтерстеллар». Сюжет із самого початку зан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерстеллар: «міжзоряний» чи «міжлюдський»? – чергове засідання Movie Club 08 грудня 2021

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали провідне харчове підприємство України – ПрАТ «Київський маргариновий завод» Оlkom. Студенти на практиці побачили технологію виготовлення рафінованої олії, зміну органолептичних по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom 08 травня 2024

Чому БТЕК? – з’ясовували під час чергового челенджу студентської ради факультету

З 24 по 31 жовтня відбувся челендж #ЧомуБТЕК, організатором якого виступив профорієнтаційний сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю (заступниці голови сектору – Вікторія Самойленко (група БТ-2-1) і Анастасія Литвин (група БТ-3-4). Мета заходу – дізнатися, що свого часу спонукало здобувачів до вибору нашого уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому БТЕК? – з’ясовували під час чергового челенджу студентської ради факультету 07 листопада 2023

Кращі готельні і ресторанні підприємства нашої країни приймали на виробничу практику здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 3 по 5 жовтня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 4 курсу денної форми навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Здобувачі практикувалися ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі готельні і ресторанні підприємства нашої країни приймали на виробничу практику здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 13 жовтня 2022