Н У Х Т

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

12 квітня 2023

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності.

Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів нашого університету, професора Василя Пасічного та гарантки освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки Оксани Топчій щодо укладення угоди підтримали ректор НУХТ, професор Олександр Шевченко та в.o. ректора Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Євгеній Приступа.

Для узгодження питань практичної реалізації співпраці у рамках спільно погоджених бакалаврських і магістерських програм, робочу поїздку до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського здійснила доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій. Гостинною приймаючою стороною стали декан факультету туризму, доцент Володимир Холявка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорка Марія Паска, доцентки кафедри Уляна Гузар та Орися Іжевська, викладачка Ольга Радзімовська та аспіранти В’ячеслав Чирка і Остап Найда.

У форматі online для підписання угоди до зустрічі долучились директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко та завідувач кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів Василь Пасічний.

Підписана угода дозволить удосконалити та розширити навички діяльності студентів обох університетів, підвищить їх рівень конкурентоздатності на ринку праці та збільшить мотивацію на здобуття вищої освіти.

Опублікований: 12-04-2023
Читайте також:
Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів та студенти 3 курсу напряму підготовки «Технологічна експертиза харчових продуктів» взяли активну участь у XI науково-практичній конференції «Сучасні аспекти раціонального харчування». Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2018

Студент Свалявського технічного коледжу НУХТ – чемпіон Європи з хортингу!

15-18 листопада 2018 р. у м. Трускавець відбувся чемпіонат Європи з хортингу серед молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів і дорослих у розділах «Двобій», «Форма», «Сутичка», «Показовий виступ». Хортинг – новий вид спорту, заснований в Україні, це спортивне мистецтво українського козацтва, що поєднує в собі елементи боротьби, боксу і показові ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Свалявського технічного коледжу НУХТ – чемпіон Європи з хортингу! 20 листопада 2018

Міжнародний обмін досвідом – впевнений крок у майбутнє

У рамках співпраці між нашим університетом і University of Computer Science&Technology (Universitas STEKOM) з Індонезії відбувся міжнародний вебінар. Доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Микола Романов презентував доповідь англійською мовою «Applications of AI to optimize electricity consumption through the ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний обмін досвідом – впевнений крок у майбутнє 08 листопада 2023

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства увійшов до числа експертів, що визначали кращих українських виробників пиво-безалкогольної продукції

Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод ПрАТ «Укрпиво» провела щорічний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного. Цього року, не зважаючи на карантинні заходи, був наймасштабніший конкурс за кількістю поданих зразків продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства увійшов до числа експертів, що визначали кращих українських виробників пиво-безалкогольної продукції 27 серпня 2020