Н У Х Т

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

12 april 2023

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності.

Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів нашого університету, професора Василя Пасічного та гарантки освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки Оксани Топчій щодо укладення угоди підтримали ректор НУХТ, професор Олександр Шевченко та в.o. ректора Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Євгеній Приступа.

Для узгодження питань практичної реалізації співпраці у рамках спільно погоджених бакалаврських і магістерських програм, робочу поїздку до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського здійснила доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій. Гостинною приймаючою стороною стали декан факультету туризму, доцент Володимир Холявка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорка Марія Паска, доцентки кафедри Уляна Гузар та Орися Іжевська, викладачка Ольга Радзімовська та аспіранти В’ячеслав Чирка і Остап Найда.

У форматі online для підписання угоди до зустрічі долучились директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко та завідувач кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів Василь Пасічний.

Підписана угода дозволить удосконалити та розширити навички діяльності студентів обох університетів, підвищить їх рівень конкурентоздатності на ринку праці та збільшить мотивацію на здобуття вищої освіти.

Published on: 12-04-2023
Read also:
До університету завітав голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації

13 липня до нашого університету завітав голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой. У ході візиту посадовець поспілкувався з в.о. ректора, першим проректором, професором Володимиром Яровим і проректором з навчально-виробничої діяльності та розвитку, професором, завідувачем кафедри технології консервування, з...

READ YOURSELF

До університету завітав голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації 14 july 2020

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій. У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого університету, інших закладів вищої о...

READ YOURSELF

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 march 2019

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі!

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 20 років поспіль у січні та липні. Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками...

READ YOURSELF

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі! 08 august 2023

Бінарне заняття магістрантів-крафтовиків у ресторані «Fabius»

Поєднання зусиль академічної спільноти і фахівців-практиків дозволяє вести навчальний процес, максимально наближено до реальних умов професійної діяльності. Бінарні заняття відіграють ключову роль у сучасній фаховій підготовці здобувачів освіти, забезпечуючи синергію між теоретичними знаннями та їх практичним застосуванням. Днями за ініціативи гар...

READ YOURSELF

Бінарне заняття магістрантів-крафтовиків у ресторані «Fabius» 18 november 2024