Н У Х Т

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

12 april 2023

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності.

Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів нашого університету, професора Василя Пасічного та гарантки освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки Оксани Топчій щодо укладення угоди підтримали ректор НУХТ, професор Олександр Шевченко та в.o. ректора Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Євгеній Приступа.

Для узгодження питань практичної реалізації співпраці у рамках спільно погоджених бакалаврських і магістерських програм, робочу поїздку до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського здійснила доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій. Гостинною приймаючою стороною стали декан факультету туризму, доцент Володимир Холявка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорка Марія Паска, доцентки кафедри Уляна Гузар та Орися Іжевська, викладачка Ольга Радзімовська та аспіранти В’ячеслав Чирка і Остап Найда.

У форматі online для підписання угоди до зустрічі долучились директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко та завідувач кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів Василь Пасічний.

Підписана угода дозволить удосконалити та розширити навички діяльності студентів обох університетів, підвищить їх рівень конкурентоздатності на ринку праці та збільшить мотивацію на здобуття вищої освіти.

Published on: 12-04-2023
Read also:
Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування». Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «К...

READ YOURSELF

Пакувальники діляться досвідом 16 april 2019

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

16 лютого у рамках проведення гостьових лекцій на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася онлайн-лекція фахівця технічної підтримки польського відділу міжнародної компанії «Festo» Максима Даценка для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». До лекції також приєдн...

READ YOURSELF

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 20 february 2023