Н У Х Т

Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса»

25 травня 2018

Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Бориспільський завод продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса», який входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen».

Під час відвідування цеху з виробництва сухих сніданків студенти мали змогу детально познайомитися з роботою екструдера, вивчити параметри виробництва різних видів сухих сніданків. Вони побачили новітні технології виробництва каш миттєвого приготування «АМО», сухих сніданків «START» та мюслів «АХА».

З метою закріплення знань студентів з дисципліни «Технології концентрованих харчових продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» викладачі кафедри технології консервування Віта Терлецька та Ольга Бендерська провели заняття «Технологія харчових концентратів» у лабораторії заводу. В ході лабораторної роботи були вивчені органолептичні та фізико-хімічні показники якості продукції.

Приємно зазначити, що фахівці кафедри постійно співпрацюють із підприємством з метою розроблення нових видів продукції зі збалансованим хімічним складом і підвищеною харчовою цінністю.

Опублікований: 25-05-2018
Читайте також:
І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт...

Днями у професійне життя Волинський фаховий коледж НУХТ провів випускників, з якими багато чого було вперше. Уперше випускалися фахові молодші бакалаври. Уперше було впроваджене дистанційне навчання у зв’язку з пандемією. У студентів були перші прогуляні пари, перші пояснювальні записки, перші курсові та кваліфікаційні екзамени.  І як сказав директ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт... 13 липня 2022

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету

4 грудня 2024 року відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету. Необхідний кворум забезпечили 61 делегат із 72 обраних. На конференції був присутній голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь, який відзначив активність профспілки с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету 09 грудня 2024

Викладачі та здобувачі освіти долучилися до Органічного дня в Україні

Уже традиційно викладачі та здобувачі освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції «Органічний день в Україні», тема якої цьогоріч – «Внутрішній ринок як основа сталого розвитку органічного сектору України». Захід проводиться уже четвертий рік поспіль разом із Європейським Союзом, форма проведення зм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та здобувачі освіти долучилися до Органічного дня в Україні 25 вересня 2025

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ

Другий день біотехнологічних студій почався з неймовірно цікавої подорожі у мікросвіт, керувала якою доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторія Красінько. А у здобувачів кафедри з’явилась унікальна можливість спробувати себе у ролі старших наставників і показати гостям-школярам, які практичні навички можна здобути, навчаючись на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавинки другого дня біотехнологічних студій НУХТ 30 жовтня 2023