Н У Х Т

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів

05 серпня 2021

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів

Яким має бути менеджер та що потрібно команді для здобуття перемог? Вступники-першокурсники разом із викладачами освітньо-професійної програми 073 «Менеджмент» провели неймовірний брейн-ринг. Ініціатором заходу стала гарантка програми к.е.н., доцентка Світлана Дунда. Напередодні заходу вступникам запропонували переглянути відомий фільм режисера Томаса Картера «Тренер Картер». Безпосередньо брейн-ринг базувався на сюжеті цього фільму із вектором на професію менеджера.

На розсуд вступників було винесено ряд дискусійних запитань: які менеджерські якості допомогли тренеру привести команду до перемоги, якою має бути мотивація, що додає менеджеру солідності й харизми та чому команда іноді недооцінює роль свого менеджера. А наприкінці найцікавіша дискусія: яка роль кожного гравця в команді, і в чому полягає сутність вдалої командної роботи?

Без п’яти хвилин першокурсники-менеджери жваво підключилися до дискусії та проявили себе як справжні ерудити-лайфхакери зі своєї майбутньої спеціальності, знавці менеджерських прийомів і чудові психологи. Не має сумнівів, із них вийдуть чудові менеджери!

Вступники були в захваті від цікавого формату і виступили з ініціативою продовжити інтерактивні дискусії. 

Опублікований: 05-08-2021
Читайте також:
На замітку вступнику: студентський челендж «#Чому БТЕК»

Незабаром розпочнеться вступна компанія 2021, тому кожний вступник повинен визначитися з вибором вишу для подальшого навчання, щоб здобути фах, який дасть перспективи в житті. Але майбутнє не побудуєш тільки на тому, що визначишся з фахом, який тобі по душі, – його ще потрібно належно освоїти. Адже успіху досягають добре підготовлені фахівці. Отже,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На замітку вступнику: студентський челендж «#Чому БТЕК» 11 травня 2021

Як здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів звіти з практики на ВДНГ захищали…

Карантинні обмеження вносять свої корективи у наше життя. І навчальний процес не виключення. Для наших викладачів безпека і здоров’я здобувачів вищої освіти – головний пріоритет, тож вони неухильно дотримуються усіх рекомендацій щодо протиепідемічних заходів. Одна з рекомендацій – за можливості організовувати навчання на свіжому повітрі. Вереснева...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів звіти з практики на ВДНГ захищали… 14 вересня 2020

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини». Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 28 лютого 2019

«Першопрохідці» у галузі біоенергетики

Сьогодні магістранти, що навчаються за освітньою програмою «Промислова біотехнологія», стали першовідкривачами лабораторних робіт із дисципліни «Біоенергетика та охорона довкілля» (раніше у навчальному плані дисципліни були лише практичні). Здобувачам дали можливість відчути себе не тільки розробниками альтернативних енерготехнологій, але й доповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Першопрохідці» у галузі біоенергетики 22 вересня 2021