Н У Х Т

Захист кваліфікаційних робіт – фінальний етап навчання

30 червня 2025

Захист кваліфікаційних робіт – фінальний етап навчання

25 та 26 червня 2025 року у Відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів 4 курсу спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».

З вітальним словом до здобувачів звернувся директор коледжу Григорій Дідик, підкресливши значення їхньої професії для розвитку харчової промисловості.

Роботу кваліфікаційної комісії цьогоріч очолив головний інженер ПрАТ «Ензим» Андрій Грицак, чия експертна думка стала важливим акцентом оцінювання проєктів. Члени комісії відзначили актуальність тем, логічність викладення матеріалу, високий рівень підготовки кваліфікаційних робіт.

Щиро вітаємо випускників! Бажаємо впевнено крокувати обраним шляхом, реалізовувати свої ідеї та завжди зберігати жагу до розвитку! Нагадуємо, що продовжити здобуття вищої освіти за наступними освітніми ступенями вони можуть в університеті, де на них чекає широке коло освітніх можливостей.

Опублікований: 30-06-2025
Читайте також:
Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі

Доцентки кафедри екології та екоменеджменту Оксана Ничик, Наталія Бублієнко та Ольга Тогачинська взяли участь у підвищенні кваліфікації на тему «Інноваційне викладання: від дизайн-мислення до штучного інтелекту» від ГО «Прогресильні» – знаного в Україні об'єднання освітян, студентів і публічних управлінців. Лекції на теми «Дизайн-мислення для осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі 10 грудня 2024

На часі – підвищення кваліфікації

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка прокачують свої навички, вивчаючи і тестуючи SEE Electrical Expert. SEE Electrical Expert – досить потужне програмне забезпечення, яке дозволяє створювати електротехнічні проекти у 2D з бібліотекою IEC-символів, автоматично генерувати схеми та табл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі – підвищення кваліфікації 09 липня 2025

Загальнокультурний розвиток своїх студентів підвищує кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистент кафедри Ганна Березова організувала для групи ХЧ-3-14ск похід до театру імені І. Франка. Цього разу студенти подивилися п’єсу «Ліс», дія якої відбувається в маєтку доброчесної вдови Раїси Павлівни Гурмижської. Після смерті чоловіка, на її плечі лягли турботи управління маєтком, хазяйством, лісом. Крім того, вона прийняла до себе свою небо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Загальнокультурний розвиток своїх студентів підвищує кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 листопада 2019

Позаду – навчання, попереду – життя!

У ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск десяти навчальних груп. Це – особливе свято, яке лежить на межі юності та дорослого життя, – випускний. Роки навчання в коледжі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день. Позаду лекції, семінари, заліки та іспити, а поп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позаду – навчання, попереду – життя! 10 липня 2024