Н У Х Т

Активна позиція викладачів і магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

10 вересня 2019

Активна позиція викладачів і магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

Для демонстрації відвідувачам міжнародної виставки «Upakovka» випускові кафедри Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого підготували комплекс науково-методичних матеріалів.

Виставка працює в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій, що розпочав роботу 10 вересня у Міжнародному виставковому центрі у Києві.

Активна участь в організації виставкового стенду НУХТ Олександра Гавви, Людмили Кривопляс-Володіної, Костянтина Васильківського допомогла забезпечити участь магістрів і викладачів кафедр Навчально-наукового інженерно-технічного інституту в роботі виставки. Це надає можливість виробникам і постачальникам сучасного технологічного обладнання для харчової галузі, пакувальної індустрії отримати потенційні професійні інженерно-технічні кадри для подальшого розвитку.

Зростаючий попит на якісно підготовлених інженерів, використання інноваційних технічних розробок на базі «Індустрія 4.0», вимоги швидкого переналагоджування українських підприємств на європейські стандарти змушує науково-педагогічний склад інституту шукати нові можливості для працевлаштування студентів і впровадження власних наробок.

Опублікований: 10-09-2019
Читайте також:
Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою!

З кожним роком українська громада стає все більш екологічно свідомою. Адже бути екологічно свідомим сьогодні не лише модно і корисно, а ще й досить комфортно та вигідно! Соціальна, екологічна відповідальність стала сучасним трендом для всіх, хто дивиться в майбутнє та усвідомлює важливість свого внеску на користь нашої держави та, власне, свого роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою! 19 квітня 2018

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» 23 лютого 2017

За інноваціями до Фінляндії вирушили здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Анна Матвеєва, Настасія Парака, Ольга Степанова і Марія Аліпатова у дружній компанії зі студентами Берлінського університету прикладних наук на запрошення компанії Metsä Board Oyj прибули до Фінляндії, у місто Äänekoski. Metsä Board Oyj (раніше відома як M-r...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За інноваціями до Фінляндії вирушили здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 01 вересня 2022

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

У рамках роботи Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка в 2022 році відбувається уже у 88-е, на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів працює постерна сесія доповідей молодих науковців – здобувачів освітніх ступенів бакалавра, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15 квітня 2022