Н У Х Т

Розпочалася переддипломна практика здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій

15 квітня 2021

Розпочалася переддипломна практика здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій

У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ згідно з навчальним планом з 12 квітня 2021 р. розпочалася переддипломна практика, яка в умовах жорстких карантинних обмежень проводиться дистанційно.

Практика під час навчання в університеті є важливим елементом навчального процесу і проводиться з метою посилення та розширення знань, отриманих здобувачами вищої освіти, закріплення необхідних практичних навичок роботи за спеціальністю в умовах виробництва, опанування передових харчових технологій та знайомства з виробничим обладнанням.

Вона сприяє розвитку самостійної роботи здобувачів. У процесі проходження практик вони самостійно аналізують, обирають і систематизують інформацію в рамках поставлених перед ними завдань; застосовують отримані знання на практиці; вивчають та опановують технологію та обладнання, що використовуються на конкретному харчовому виробництві; розвивають навички роботи в колективі та самоконтроль.

Однією з пріоритетних вимог роботодавців сьогодні є професійна компетентність потенційних працівників. Проходження переддипломної практики дозволяє здобувачам оцінити рівень своєї компетентності та визначити необхідність корекції в процесі навчання. Вони поглиблюють і закріплюють теоретичні знання за всіма дисциплінами навчального плану, систематизують фактичний матеріал для виконання кваліфікаційної роботи або дипломного проєкту.

Бажаємо здобувачам вчасно і в повному обсязі виконати вимоги з проходження переддипломної практики й успішного її захисту. 

Опублікований: 15-04-2021
Читайте також:
«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023

Мистецька мандрівка здобувачів

Сонячним вересневим днем здобувачі групи ТХ-3-5ск разом зі своєю  наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виставковий простір PinchukArtCentre, що розташований в самому серці столиці України, неподалік від НУХТ. По дорозі до локації здобувачі натрапили на ще один арт-об’єкт – мініатю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецька мандрівка здобувачів 25 вересня 2023

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» 2 курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до навчального плану з 1 вересня 2021 року проходять виробничу практику. Головним завданням виробничої практики для здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 вересня 2021

Освоєння майбутньої професії на практиці

Другий семестр для студентів-біотехнологів 4 курсу розпочався з довгоочікуваної технологічної та переддипломної практики на виробництві, де здобувачі освоюють практичні навички майбутньої професії У цьому навчальному році базами практик, як і раніше, стали чимало фармацевтичних, біотехнологічних і харчових підприємств, серед яких і давній партнер ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння майбутньої професії на практиці 21 січня 2022