Н У Х Т

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів

28 квітня 2020

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів невтомно працює в період карантину.

27 квітня розпочався тиждень захистів індивідуальних робіт здобувачів. Робота була організована у вигляді онлайн-конференції.

Студенти спеціальності «Харчові технології» розпочали захист звітів із переддипломної практики, які вони підготували за напрямком своїх бакалаврських робіт. Здобувачі Тетяна Корабліна, Дарія Пазюк, Ренат Танчик, Вікторія Коломієць і Богдана Гуд захистили свої роботи на «відмінно».

Величезна робота була виконана студентами-хіміками, які розробляли рецептури нових косметичних засобів. Свої роботи презентували Олена Теребило, Юлія Коробка, Поліна Горкуненко, Людмила Катеринич, Марта Фецич, Анастасія Дзюбенко, Оксана Хоменко, Богдана Ніколаєнко. Йшлося про нові стеаратні та зволожуючі креми, антицелюлітні засоби, кислотний пілінг та інші косметичні Must Have.

Опублікований: 28-04-2020
Читайте також:
Уже відомі кращі знавці історії НУХТ – підведені підсумки ІІ туру олімпіади

Підбиті підсумки ІІ туру олімпіади з історії НУХТ, що проводилася кафедрою гуманітарних дисциплін з нагоди 135-річчя університету. Учасники гідно змагалися за перемогу! Їх есе були пронизані любов’ю до рідної  Аlma Mater, гордістю, що вони навчаються у такому потужному навчальному закладі зі славною історією, насиченою величними і драматичними сто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уже відомі кращі знавці історії НУХТ – підведені підсумки ІІ туру олімпіади 22 жовтня 2019

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників

Наставник академічної групи ОХ-1-2 кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Віталій Рачок привітав молодих здобувачів із успішним завершенням першого навчального року. Здобувачів привітали із успішним завершенням літньої сесії, яка відбувалася в online-режимі. А здобувачі у свою чергу поділилися враженнями від незвичних залікі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Остання кураторська година для здобувачів-першокурсників 09 липня 2020

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року. Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних вишів країни, де не лише пропонують надзвичай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету 06 жовтня 2018

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи склали комплексний державний іспит зі спеціальності

У житті студентів кафедри готельно-ресторанної справи V курсу заочної і ІІІ курсу заочної скороченої форми навчання відбулася визначна подія – складання комплексного державного іспиту зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і голова Екзаменаційної комісії Віктор Доценко привітав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи склали комплексний державний іспит зі спеціальності 16 лютого 2018