Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів невтомно працює в період карантину.
27 квітня розпочався тиждень захистів індивідуальних робіт здобувачів. Робота була організована у вигляді онлайн-конференції.
Студенти спеціальності «Харчові технології» розпочали захист звітів із переддипломної практики, які вони підготували за напрямком своїх бакалаврських робіт. Здобувачі Тетяна Корабліна, Дарія Пазюк, Ренат Танчик, Вікторія Коломієць і Богдана Гуд захистили свої роботи на «відмінно».
Величезна робота була виконана студентами-хіміками, які розробляли рецептури нових косметичних засобів. Свої роботи презентували Олена Теребило, Юлія Коробка, Поліна Горкуненко, Людмила Катеринич, Марта Фецич, Анастасія Дзюбенко, Оксана Хоменко, Богдана Ніколаєнко. Йшлося про нові стеаратні та зволожуючі креми, антицелюлітні засоби, кислотний пілінг та інші косметичні Must Have.