Н У Х Т

Активна підготовка до Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

18 березня 2021

Активна підготовка до Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Напередодні Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), який відбудеться 20 березня 2021 року, викладачі випускових кафедр традиційно проводять профорієнтаційну роботу із потенційними вступниками.

Відповідальна за профорієнтаційну діяльність факультету, доцентка Віра Зуйко спілкувалася зі здобувачами Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», зустріч із якими організувала доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Пастух.

Профорієнтаційну зустріч із учнями Дослідницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гребінківської селищної ради Білоцерківського району Київської області організували асистенти кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський і Світлана Ковальчук. На заході була присутня директорка школи Наталія Ханчич.

Використання онлайн-технологій дозволило побувати в один день у різних куточках України та познайомити, сподіваємось, майбутніх студентів із факультетом ГРТБ.

На кожній окремій зустрічі слухачів познайомили зі спеціальностями, правилами та особливостями вступу і навчання, перевагами та перспективами сфери гостинності, а також домовилися зустрітися цієї суботи, щоб відповісти на питання та дізнатися більше про факультет. 

Опублікований: 18-03-2021
Читайте також:
Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води

Кафедра технології цукру і підготовки води традиційно взяла активну участь у роботі 87-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Науково-дослідна робота є невід’ємною частиною набуття фахових компетентностей майбутніх технологів, – про це зазнач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води 16 квітня 2021

Квіти Катерини Білокур – емоційне перезавантаження від Профкому

24 травня 2025 року, попри нічну атаку на Київ, 47 викладачів і співробітників нашого університету вирушили у одноденний тур «Квіти Катерини Білокур», організований Профкомом співробітників НУХТ. Маршрут пролягав через Київ, Богданівку та Яготин, пропонуючи учасникам відпочинок у місці спокою та гармонії, а екскурсоводкою виступила доцентка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квіти Катерини Білокур – емоційне перезавантаження від Профкому 27 травня 2025

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у нашому університеті приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами харчової галузі знайомлять своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2019

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах

Міністерством освіти і науки розроблені Рекомендації з навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін у вишах та Рекомендації до структури та змісту робочої програми навчальної дисципліни. Відповідні рекомендації можуть використовуватись закладами освіти у практичній роботі. У відомстві зазначають, що заклади вищої освіти мають право само...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах 19 липня 2018