Напередодні Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), який відбудеться 20 березня 2021 року, викладачі випускових кафедр традиційно проводять профорієнтаційну роботу із потенційними вступниками.
Відповідальна за профорієнтаційну діяльність факультету, доцентка Віра Зуйко спілкувалася зі здобувачами Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», зустріч із якими організувала доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Пастух.
Профорієнтаційну зустріч із учнями Дослідницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гребінківської селищної ради Білоцерківського району Київської області організували асистенти кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський і Світлана Ковальчук. На заході була присутня директорка школи Наталія Ханчич.
Використання онлайн-технологій дозволило побувати в один день у різних куточках України та познайомити, сподіваємось, майбутніх студентів із факультетом ГРТБ.
На кожній окремій зустрічі слухачів познайомили зі спеціальностями, правилами та особливостями вступу і навчання, перевагами та перспективами сфери гостинності, а також домовилися зустрітися цієї суботи, щоб відповісти на питання та дізнатися більше про факультет.