Н У Х Т

Активна підготовка до Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

18 березня 2021

Активна підготовка до Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Напередодні Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), який відбудеться 20 березня 2021 року, викладачі випускових кафедр традиційно проводять профорієнтаційну роботу із потенційними вступниками.

Відповідальна за профорієнтаційну діяльність факультету, доцентка Віра Зуйко спілкувалася зі здобувачами Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», зустріч із якими організувала доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Пастух.

Профорієнтаційну зустріч із учнями Дослідницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гребінківської селищної ради Білоцерківського району Київської області організували асистенти кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський і Світлана Ковальчук. На заході була присутня директорка школи Наталія Ханчич.

Використання онлайн-технологій дозволило побувати в один день у різних куточках України та познайомити, сподіваємось, майбутніх студентів із факультетом ГРТБ.

На кожній окремій зустрічі слухачів познайомили зі спеціальностями, правилами та особливостями вступу і навчання, перевагами та перспективами сфери гостинності, а також домовилися зустрітися цієї суботи, щоб відповісти на питання та дізнатися більше про факультет. 

Опублікований: 18-03-2021
Читайте також:
Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет. У електронному кабінеті статус заяв вступників, рекомендованих до зарахування на бюджет, змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)». Також, навпроти заяви, за якою вступник рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, встановлено ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет 04 серпня 2023

Від теорії до практики у сфері державного контролю за безпечністю харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувалася чергова гостьова лекція з дисципліни «Інспектування технологічних процесів». Практичні аспекти здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про харчові продукти представила головна спеціалістка відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Камʼянець-Подільського р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики у сфері державного контролю за безпечністю харчових продуктів 04 березня 2024

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав

5 жовтня 2018 року у м. Богуслав Київської області відбувся Ярмарок вакансій, на якому наш університет представляли викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Захід відвідали школярі 9-х, 10-х та 11-х класів. Наші фахівці знайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав 08 жовтня 2018

Математичний брейн-ринг

Сьогодні у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках тижня циклової комісії дисциплін математичної та науково-природничої підготовки серед студентів І курсу викладачами Світланою Ватилик і Людмилою Голубченко був проведений  брей-ринг з математики та інформатики «Знай наших». Учасники гри показали свої знання з історії математики та і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математичний брейн-ринг 19 квітня 2018