Н У Х Т

Приймати важливі рішення легко, якщо озброїтися порадами експерта

12 листопада 2020

Приймати важливі рішення легко, якщо озброїтися порадами експерта

Ця осінь – надзвичайно насичена для здобувачів-біотехнологів, не зважаючи на певні обмеження, викликані непростою ситуацією в країні. І особливо цікавими для них стали тренінги і майстер-класи від давніх партнерів кафедри біотехнології і мікробіології – ТОВ «Triglav International» (стратегічний партнер Корпорації #ARTERIUM). Уже відбулися такі зустрічі з Юлією Стариковою на майстер-класі «Підготовка до співбесіди та її успішне проходження» та Євгенієм Куджояном на майстер-класі «Вчимося комунікувати», до якого мали можливість долучитися студенти першого, а також старших курсів. 

А на минулому тижні студенти мали нагоду долучитися до онлайн майстер-класу «Прийняття рішень» від сертифікованого бізнес-тренера ТОВ «Triglav International» Тетяни Ковтонюк.

Як і всі майстер-класи від Тетяни, цей був надзвичайно цікавим і корисним. Питання вибору та прийняття різноманітних рішень постають перед кожним мало не щодня. Тренерка допомогла розібратися слухачам із тим, що ж відбувається в нашій голові, коли доводиться приймати будь-яке рішення, що ж спонукає нас прийняти важливі рішення саме так, а не інакше і ще в багатьох важливих речах. Вона наголосила, що в сучасному світі більшість прагнуть перекласти відповідальність за прийняття рішень на інших або навіть на «монетку»…

Зустріч, як і завжди, пройшла в теплій невимушеній атмосфері, а тема настільки захопила слухачів, що деякі учасники Zoom-конференції могли б ще довго спілкуватися та обговорювати ці питання. Чи простіше тепер буде учасникам приймати рішення – покаже час. А поки що вони вдячні за професійно проведений майстер-клас і сподіваються на подальші зустрічі й цікаві воркшопи!

Опублікований: 12-11-2020
Читайте також:
Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 4 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технології хлібобулочних  виробів». Згідно з програмою на лекції була розглянута тема «Особливості приготува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники 17 листопада 2020

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

Дослідження науковців кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, що ведуться у співпраці з Укрвинпром, Ukrainian Wine Institute та європейськими партнерами, були високо оцінені експертною відбірковою комісією за актуальність і необхідність впровадження у виробництво. Серед тисячі інших досліджень роботи наших учених були відібрані для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені! 01 жовтня 2024

Профспілківці у Софії Київській

Профком співробітників НУХТ організував у другому семестрі 2023-2024 навчального року для всіх профспілківців дві екскурсії до Софії Київської – найдавнішої православної християнської святині у Східній Європі. Відвідати ці чудові екскурсії мали змогу більше 50 членів Профспілки НУХТ. Софіївський собор – найстаріший собор у Києві, який до сьогодні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілківці у Софії Київській 20 травня 2024

День натхнення, відкриттів і яскравих вражень!

18 грудня Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ відкрив свої двері для майбутніх вступників, і це було справжнє свято! День гостинності інституту став чудовою нагодою для школярів дізнатися більше про світ економічних професій і життя в університеті. Відповідальна за профорієнтаційну роботу, старша викладачка кафедри маркетингу І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День натхнення, відкриттів і яскравих вражень! 19 грудня 2024