Н У Х Т

Приймати важливі рішення легко, якщо озброїтися порадами експерта

12 листопада 2020

Приймати важливі рішення легко, якщо озброїтися порадами експерта

Ця осінь – надзвичайно насичена для здобувачів-біотехнологів, не зважаючи на певні обмеження, викликані непростою ситуацією в країні. І особливо цікавими для них стали тренінги і майстер-класи від давніх партнерів кафедри біотехнології і мікробіології – ТОВ «Triglav International» (стратегічний партнер Корпорації #ARTERIUM). Уже відбулися такі зустрічі з Юлією Стариковою на майстер-класі «Підготовка до співбесіди та її успішне проходження» та Євгенієм Куджояном на майстер-класі «Вчимося комунікувати», до якого мали можливість долучитися студенти першого, а також старших курсів. 

А на минулому тижні студенти мали нагоду долучитися до онлайн майстер-класу «Прийняття рішень» від сертифікованого бізнес-тренера ТОВ «Triglav International» Тетяни Ковтонюк.

Як і всі майстер-класи від Тетяни, цей був надзвичайно цікавим і корисним. Питання вибору та прийняття різноманітних рішень постають перед кожним мало не щодня. Тренерка допомогла розібратися слухачам із тим, що ж відбувається в нашій голові, коли доводиться приймати будь-яке рішення, що ж спонукає нас прийняти важливі рішення саме так, а не інакше і ще в багатьох важливих речах. Вона наголосила, що в сучасному світі більшість прагнуть перекласти відповідальність за прийняття рішень на інших або навіть на «монетку»…

Зустріч, як і завжди, пройшла в теплій невимушеній атмосфері, а тема настільки захопила слухачів, що деякі учасники Zoom-конференції могли б ще довго спілкуватися та обговорювати ці питання. Чи простіше тепер буде учасникам приймати рішення – покаже час. А поки що вони вдячні за професійно проведений майстер-клас і сподіваються на подальші зустрічі й цікаві воркшопи!

Опублікований: 12-11-2020
Читайте також:
Широкий спектр проблем вирішують магістранти кафедри технології оздоровчих продуктів

23 та 24 лютого 2017 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів, що завершили навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр проблем вирішують магістранти кафедри технології оздоровчих продуктів 27 лютого 2017

У тренді законодавчих змін при підготовці менеджерів персоналу

28 грудня 2023 року викладачки кафедри економіки праці та менеджменту ‒ професорка Олена Драган, доцентки Ліана Мазник, Олена Безпалько і Олеся Тур, які задіяні у викладанні дисциплін освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли участь у вебінарі «Строковий трудовий договір ‒ від прийняття до звільнення». Спікер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді законодавчих змін при підготовці менеджерів персоналу 28 грудня 2023

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН! 28 січня 2025

Віртуальні лабораторні заняття – сучасні тренди освіти

Протягом останніх трьох років студенти мають обмежені можливості навчання в аудиторіях і лабораторіях університету, спочатку через пандемію, а зараз через війну. Часто їм важко повністю зрозуміти всі нюанси виконання певних дослідів і методів, оскільки під час теоретичних обговорень вони розуміють лише суть досліду і можуть не звернути увагу на пев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальні лабораторні заняття – сучасні тренди освіти 13 березня 2023