Н У Х Т

Приймати важливі рішення легко, якщо озброїтися порадами експерта

12 листопада 2020

Приймати важливі рішення легко, якщо озброїтися порадами експерта

Ця осінь – надзвичайно насичена для здобувачів-біотехнологів, не зважаючи на певні обмеження, викликані непростою ситуацією в країні. І особливо цікавими для них стали тренінги і майстер-класи від давніх партнерів кафедри біотехнології і мікробіології – ТОВ «Triglav International» (стратегічний партнер Корпорації #ARTERIUM). Уже відбулися такі зустрічі з Юлією Стариковою на майстер-класі «Підготовка до співбесіди та її успішне проходження» та Євгенієм Куджояном на майстер-класі «Вчимося комунікувати», до якого мали можливість долучитися студенти першого, а також старших курсів. 

А на минулому тижні студенти мали нагоду долучитися до онлайн майстер-класу «Прийняття рішень» від сертифікованого бізнес-тренера ТОВ «Triglav International» Тетяни Ковтонюк.

Як і всі майстер-класи від Тетяни, цей був надзвичайно цікавим і корисним. Питання вибору та прийняття різноманітних рішень постають перед кожним мало не щодня. Тренерка допомогла розібратися слухачам із тим, що ж відбувається в нашій голові, коли доводиться приймати будь-яке рішення, що ж спонукає нас прийняти важливі рішення саме так, а не інакше і ще в багатьох важливих речах. Вона наголосила, що в сучасному світі більшість прагнуть перекласти відповідальність за прийняття рішень на інших або навіть на «монетку»…

Зустріч, як і завжди, пройшла в теплій невимушеній атмосфері, а тема настільки захопила слухачів, що деякі учасники Zoom-конференції могли б ще довго спілкуватися та обговорювати ці питання. Чи простіше тепер буде учасникам приймати рішення – покаже час. А поки що вони вдячні за професійно проведений майстер-клас і сподіваються на подальші зустрічі й цікаві воркшопи!

Опублікований: 12-11-2020
Читайте також:
Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022

Лекція-бесіда з успішним випускником

На запрошення деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової і заступниці декана по роботі зі студентами Олени Тищенко до освітнього діджитал-простору факультету завітав шеф-кухар, гастроентузіаст, ютубер, волонтер Андрій Клюс. Слухачі в онлайні – здобувачі освіти спеціальності 241 «Готе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція-бесіда з успішним випускником 10 квітня 2024

У таємниці «смачних» професій занурюють учнів наші здобувачі освіти

До тижня професії кухар, кондитер, який цими днями проводився в ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» долучилися представники відокремленого структурного підрозділу «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ». Студенти коледжу представили учням ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» презентацію «Ароматичні таємниці кав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У таємниці «смачних» професій занурюють учнів наші здобувачі освіти 17 грудня 2021

Вебінар про емоційний інтелект в умовах війни відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 квітня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали вебінар «Емоційний інтелект в умовах війни: ресурси для дітей та вчителів». Авторка вебінару – Анна Антонова, психологиня-консультантка, сертифікована тренерка та менторка Unique School. Під час трансляції вебінару викладачі дізналися про: ази в розумінн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар про емоційний інтелект в умовах війни відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 квітня 2022