Н У Х Т

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

13 листопада 2019

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства – кав’ярні «Кава світу».

Гостинно зустрічав наших студентів особисто власник, який поділився безцінними порадами щодо відкриття спеціалізованого закладу ресторанного господарства, розповів про особливості ведення ресторанного бізнесу, розкрив професійні секрети приготування найароматнішої кави. Під час теоретичної частини слухачі дізналися про відмінності сортів кави «Арабіка» і «Робуста», ступені обсмажування (слабкий, середній, сильний), устаткування, інвентар і посуд, які використовують у кав’ярнях, і організацію каппінгу – професійної дегустації кави.

Майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи дізналися, як розробити меню кавових напоїв для різних типів ресторанних підприємств, яке зможе здивувати найвибагливіших поціновувачів кави.

Зустріч зі слухачами проходила в форматі «питання-відповідь», що дозволило якомога більше дізнатися присутнім про технологічні й управлінські аспекти відкриття власного закладу ресторанного господарства у майбутньому. Менеджер програми, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук подякувала власнику кав’ярні «Світ кави» за високу професійну компетентність.

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під час заняття занурилися у кавову культуру та отримали незабутній досвід.

Опублікований: 13-11-2019
Читайте також:
Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала підготовку студентів до ЗНО з іноземної мови для вступу до магістратури

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала факультативні заняття для підготовки студентів 4 курсу спеціальностей 061 «Журналістика», 051 «Економіка», 056 «Міжнародні економічні відносини» до ЗНО з іноземної мови для вступу до магістратури та студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» до вступного іспиту з іноземної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала підготовку студентів до ЗНО з іноземної мови для вступу до магістратури 29 березня 2018

На кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття

13 березня 2018 року на кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи охорони праці», яке провела старший викладач Аліна Сірик для студентів четвертого курсу напряму підготовки «Хімічна технологія» факультету біотехнології та екологічного контролю. На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри Наталія Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття 14 березня 2018

У форматі інтелектуальної гри вивчали студенти дисципліну «Екологія харчових виробництв»

Командний дух заповнив аудиторію, очі виблискують спортивним азартом, напруга зростає, інтелектуальна гра розпочалась – це про брейн-ринг, такий собі «батл екологів». Група екологів  Ек-4-3 розділилася на дві команди і розпочала чесну боротьбу за визнання найрозумніших з дисципліни «Екологія харчових виробництв». Усі студенти добровільно відклали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі інтелектуальної гри вивчали студенти дисципліну «Екологія харчових виробництв» 08 жовтня 2018

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця»

Студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять виробничу практику на провідних підприємствах України. Зокрема на ПрАТ ФФ «Дарниця» теоретичні знання, здобуті в університеті, перевіряють Назар Костейков, Владислав Лазебник, Анастасія Скороход, Наталія Корх, Олена Дехтяренко, Олена Українець, Володимир Федоренко, Діана Сень, Роман Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи проходять виробничу практику на ПрАТ ФФ «Дарниця» 31 січня 2017