Н У Х Т

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

13 листопада 2019

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства – кав’ярні «Кава світу».

Гостинно зустрічав наших студентів особисто власник, який поділився безцінними порадами щодо відкриття спеціалізованого закладу ресторанного господарства, розповів про особливості ведення ресторанного бізнесу, розкрив професійні секрети приготування найароматнішої кави. Під час теоретичної частини слухачі дізналися про відмінності сортів кави «Арабіка» і «Робуста», ступені обсмажування (слабкий, середній, сильний), устаткування, інвентар і посуд, які використовують у кав’ярнях, і організацію каппінгу – професійної дегустації кави.

Майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи дізналися, як розробити меню кавових напоїв для різних типів ресторанних підприємств, яке зможе здивувати найвибагливіших поціновувачів кави.

Зустріч зі слухачами проходила в форматі «питання-відповідь», що дозволило якомога більше дізнатися присутнім про технологічні й управлінські аспекти відкриття власного закладу ресторанного господарства у майбутньому. Менеджер програми, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук подякувала власнику кав’ярні «Світ кави» за високу професійну компетентність.

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під час заняття занурилися у кавову культуру та отримали незабутній досвід.

Опублікований: 13-11-2019
Читайте також:
Професійні рекомендації щодо викладу результатів досліджень отримали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Професія викладача закладу вищої освіти – одна з найбільш творчих і складних, в ній поєднано науку, мистецтво, саморозвиток, креативність та професійну майстерність. Різноманітні види діяльності сучасного викладача передбачають виконання власної наукової роботи, а також залучення до неї здобувачів вищої освіти. Оприлюднення та апробація наукових зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні рекомендації щодо викладу результатів досліджень отримали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 20 жовтня 2023

Гра за правилами

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) організовує навчальний захід «Гра за правилами та рівні можливості у закладах вищої освіти. Різні погляди з Німеччини, Грузії, Молдови та України». Він відбудеться у Брюсселі (Бельгія) та Ессені (Німеччина) з 9 до 18 липня 2018 року. До участі запрошують молодих вчених і професіоналів у галузі освіти із У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гра за правилами 22 січня 2018

Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів

У березні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і Ліцеєм № 142 м. Києва. Саме тому вже вдруге для ліцеїстів викладачками кафедри експертизи харчових продуктів, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою Анастасією Чорною був проведений майстер-клас. Цього разу на кафедру завітали дев’ятикласники р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів 15 травня 2024

Формується міжнародна коаліція на підтримку української освіти

15 березня 2022 року, за участю Сергія Шкарлета відбулося надзвичайне засідання Секторальної робочої групи «Освіта і наука» при МОН для формування міжнародної коаліції на підтримку української освіти. «Станом на 15 березня 2022 року 400 закладів освіти постраждали від бомбардувань і обстрілів. 59 з них зруйновано повністю, а кількість біженців ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формується міжнародна коаліція на підтримку української освіти 16 березня 2022