Н У Х Т

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 травня 2022

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 травня 2022 року відбувся гостьовий лекторій від менеджерки проєкту «Hotel Matrix» Єлізавети Рудельової для здобувачів освіти другого курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». До освітнього онлайн-івенту також долучилися першокурсники у рамках проходження навчальної практики та здобувачі другого курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики.

Тематика лекторію – «Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa: переваги, можливості, перспективи». Для майбутніх готельєрів доповідачка продемонструвала, що застосування програми «Hotel Matrix» дає можливість розрахувати показники для аналізу операційної діяльності засобу розміщення, здійснити аналіз отриманого доходу в порівнянні з конкурентами, дослідити сильні і слабкі сторони роботи підприємства, а також можливості впливу на бізнес-стратегію для досягнення кращого результату.

Спікерка пояснила, що програма «Hotel Matrix» дозволяє revenue менеджерам, комерційним директорам здійснювати ціноутворення номерного фонду, статистичний аналіз зростання або падіння продажів у разі зміни тарифів, приймати обґрунтовані рішення на підставі отриманих даних. Фахівчиня продемонструвала слухачам гостьового лекторію, як за допомогою програми «Hotel Matrix» формувати звіти за всіма основними показниками вивчення ефективності роботи готелю, такими як: Occupancy (завантаженість номерів), ADR (середній тариф дня), RevPAR, TREVPAR, TREVPEC. Крім роботи готелю, програма аналізує показники ефективності роботи SPA, ресторанів, конференц-залів.

Змістовний лекторій викликав велику зацікавленість у здобувачів вищої освіти. Вони висловили подяку за запрошення фахівчині та організацію заходу в.о. завідувачці кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран, доценту кафедри Олександру Люльці, відповідальній за виховну роботу випускової кафедри Аліні Ковтун, асистенту кафедри Світлані Ковальчук, а також кураторам залучених академічних груп. 

Опублікований: 27-05-2022
Читайте також:
Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали магазин «Le Silpo» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», який є одним із мережі делікатес-маркетів зі стильним дизайном, особливим асортиментом і високими стандартами сервісу. У маркеті представлено товари з близько 100 країн світу, при цьому 70% асортименту нал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи за лаштунками торговельної мережі 22 березня 2024

Голос покоління Z: відбувся вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Щирою любов’ю до української мови був пронизаний цьогорічний вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, який зібрав 13 листопада в актовій залі університету колектив інституту та його гостей – адміністрацію університету, викладачів, студентів, співробітників інших підрозділів НУХТ, випускників минулих років, бат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голос покоління Z: відбувся вечір Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 13 листопада 2019

Спортивне свято у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ

Днями у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості нашого університету відбулося спортивно-танцювальне свято. Студенти з 15 груп вийшли на сцену вщент заповненої глядачами актової зали позмагатися у танцювальному конкурсі. У надзвичайно напруженій та емоційній боротьбі перемогу здобула команда групи М-2  (спеціальність «Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивне свято у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ 17 лютого 2017

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США)

21 листопада 2023 р. відбулася онлайн-лекція «Quantum Phenomena At All Spatial And Temporal Scales» («Квантові явища в усіх просторових і часових масштабах») професора фізики факультету фізики та інженерної фізики Університету Тулейн (США) Дениса Бондаря. Лекцію прослухали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США) 23 листопада 2023