Н У Х Т

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 травня 2022

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 травня 2022 року відбувся гостьовий лекторій від менеджерки проєкту «Hotel Matrix» Єлізавети Рудельової для здобувачів освіти другого курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». До освітнього онлайн-івенту також долучилися першокурсники у рамках проходження навчальної практики та здобувачі другого курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики.

Тематика лекторію – «Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa: переваги, можливості, перспективи». Для майбутніх готельєрів доповідачка продемонструвала, що застосування програми «Hotel Matrix» дає можливість розрахувати показники для аналізу операційної діяльності засобу розміщення, здійснити аналіз отриманого доходу в порівнянні з конкурентами, дослідити сильні і слабкі сторони роботи підприємства, а також можливості впливу на бізнес-стратегію для досягнення кращого результату.

Спікерка пояснила, що програма «Hotel Matrix» дозволяє revenue менеджерам, комерційним директорам здійснювати ціноутворення номерного фонду, статистичний аналіз зростання або падіння продажів у разі зміни тарифів, приймати обґрунтовані рішення на підставі отриманих даних. Фахівчиня продемонструвала слухачам гостьового лекторію, як за допомогою програми «Hotel Matrix» формувати звіти за всіма основними показниками вивчення ефективності роботи готелю, такими як: Occupancy (завантаженість номерів), ADR (середній тариф дня), RevPAR, TREVPAR, TREVPEC. Крім роботи готелю, програма аналізує показники ефективності роботи SPA, ресторанів, конференц-залів.

Змістовний лекторій викликав велику зацікавленість у здобувачів вищої освіти. Вони висловили подяку за запрошення фахівчині та організацію заходу в.о. завідувачці кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран, доценту кафедри Олександру Люльці, відповідальній за виховну роботу випускової кафедри Аліні Ковтун, асистенту кафедри Світлані Ковальчук, а також кураторам залучених академічних груп. 

Опублікований: 27-05-2022
Читайте також:
Розпізнавати фейкові новини навчилися першокурсники спеціальності «Журналістика»

Відбулася відкрита лекція «Фейк як явище сучасного інформаційного суспільства» доцентки кафедри маркетингу Юлії Соловйової з дисципліни «Теорія масової комунікації та інформації» для здобувачів 1 курсу спеціальності 061 «Журналістика». Викладачка розповіла про види та ознаки фейків у засобах масової комунікації, приділила особливу увагу процесу ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпізнавати фейкові новини навчилися першокурсники спеціальності «Журналістика» 14 квітня 2021

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018

Карантин, як мотиватор самостійного вивчення дисциплін

Студенти групи БТ-4-1, які вже майже є випускниками-бакалаврами, закінчили вивчати надзвичайно цікавий та, беззаперечно, важливий предмет «Технологія пробіотиків та вакцин». Як зазначають самі здобувачі, настільки захопливим вивчення предмету дистанційно ще не було! Цікавим для них було все – від складання презентації по індивідуальному препарату ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин, як мотиватор самостійного вивчення дисциплін 14 травня 2020

Серед дипломантів Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020» – два винаходи наших науковців

Відбулося оголошення та нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020». Захід проходив в онлайн-режимі за участі представників Укрпатенту, Торгово-промислової палати України та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Під час трансляції переможці отримали можливість презентувати власні проє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед дипломантів Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020» – два винаходи наших науковців 27 липня 2020