Н У Х Т

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 травня 2022

Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa опановують здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 травня 2022 року відбувся гостьовий лекторій від менеджерки проєкту «Hotel Matrix» Єлізавети Рудельової для здобувачів освіти другого курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». До освітнього онлайн-івенту також долучилися першокурсники у рамках проходження навчальної практики та здобувачі другого курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики.

Тематика лекторію – «Інформаційні технології бенчмаркінгу у сфері HoReCa: переваги, можливості, перспективи». Для майбутніх готельєрів доповідачка продемонструвала, що застосування програми «Hotel Matrix» дає можливість розрахувати показники для аналізу операційної діяльності засобу розміщення, здійснити аналіз отриманого доходу в порівнянні з конкурентами, дослідити сильні і слабкі сторони роботи підприємства, а також можливості впливу на бізнес-стратегію для досягнення кращого результату.

Спікерка пояснила, що програма «Hotel Matrix» дозволяє revenue менеджерам, комерційним директорам здійснювати ціноутворення номерного фонду, статистичний аналіз зростання або падіння продажів у разі зміни тарифів, приймати обґрунтовані рішення на підставі отриманих даних. Фахівчиня продемонструвала слухачам гостьового лекторію, як за допомогою програми «Hotel Matrix» формувати звіти за всіма основними показниками вивчення ефективності роботи готелю, такими як: Occupancy (завантаженість номерів), ADR (середній тариф дня), RevPAR, TREVPAR, TREVPEC. Крім роботи готелю, програма аналізує показники ефективності роботи SPA, ресторанів, конференц-залів.

Змістовний лекторій викликав велику зацікавленість у здобувачів вищої освіти. Вони висловили подяку за запрошення фахівчині та організацію заходу в.о. завідувачці кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран, доценту кафедри Олександру Люльці, відповідальній за виховну роботу випускової кафедри Аліні Ковтун, асистенту кафедри Світлані Ковальчук, а також кураторам залучених академічних груп. 

Опублікований: 27-05-2022
Читайте також:
Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи

Онлайн-навчання у цей вкрай непростий для нашої України час залишається чи не єдиним можливим способом не перервати підготовку висококласних фахівців так потрібних нашій Батьківщині. Не зважаючи на такий суттєвий недолік дистанційної освіти як відсутність безпосереднього контакту між учасниками освітнього процесу, вона все ж має і ряд переваг. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасне виробництво поєднує українські традиції пивоваріння з новітніми технологіями дізнавалися наші здобувачі-біотехнологи 08 квітня 2022

Про сучасні методи очищення води дізналися майбутні технологи молокопереробної галузі

У межах дисципліни «Інновації молокопереробної галузі» відбулася гостьова лекція «Сучасні методи очищення води» за участі головного технолога з очищення води ТОВ «Вінкар Сістемс», д.т.н. Юрія Змієвського. Фахівець презентував науково обґрунтований підхід до впровадження новітнього обладнання зворотно-осмотичного очищення води для потреб молочної п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні методи очищення води дізналися майбутні технологи молокопереробної галузі 19 листопада 2021

Підготовка до акредитації ОПП триває…

Відповідно до «Положення про розроблення, затвердження, моніторинг та перегляд освітніх програм НУХТ», на кафедрі технології оздоровчих продуктів проходить поетапна підготовка до акредитації магістерської освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». За всіма етапами поставлені завдання ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до акредитації ОПП триває… 26 квітня 2022

Деталізація концепції державного забезпечення якості лікарських засобів від фахівчині корпорації «Артеріум»

У рамках вивчення дисциплін «Технології мікробного синтезу лікарських засобів» і «Промислова технологія лікарських засобів» майбутні фахівці-біотехнологи третього курсу навчання не оминули нагоди скористатися запрошенням відвідати гостьову лекцію від колишньої студентки нашого університету Анастасії Бондаренко. Зустріч відбулася в онлайн-режимі на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталізація концепції державного забезпечення якості лікарських засобів від фахівчині корпорації «Артеріум» 11 червня 2021