Н У Х Т

Викладачі актуалізують знання щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції

01 грудня 2022

Викладачі актуалізують знання щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Юлія Фурманова, Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Людмила Дейниченко та старший викладач Володимир Польовик відвідали міжнародний вебінар «Еволюція нової ери: сучасні технології для розумнішої харчової безпеки», організований редакторами видання Food Safety Magazine. Захід був присвячений передбачуваному майбутньому зі створення стандартів виробництва харчових продуктів, а також іншим аспектам роботи Управління продовольства та медикаментів США (FDA) щодо вдосконалення безпеки харчових продуктів.

Спікерами виступили: заступник комісара з харчової політики та реагування FDA Френк Яннас; заступник директора мережі координованого реагування на спалахи та оцінки FDA (CORE) у Коледж-Парку, штат Меріленд Карі Ірвін; директорка відділу інформатики та аналітики громадського здоров’я в Центрі безпеки харчових продуктів і прикладного харчування (CFSAN) FDA Кетрін Вірк; голова основної команди ініціатив з відстеження продукції Міжнародної асоціації свіжих продуктів (IFPA) Ед Трісі.

Учасники вебінару отримали відповіді на питання: яка потреба у покращенні прозорості та відстеження в усьому ланцюжку постачання харчових продуктів; як стандарти, встановлені Правилами відстеження FDA, сприятимуть більшій прозорості всієї харчової системи; як покращена відстежуваність може забезпечити розуміння в реальному часі безпеки та якості харчових продуктів, а також ефективності ланцюга поставок; як досягається надання цифрової ідентичності харчовим продуктам і що може зробити промисловість, щоб мобілізувати ці зміни; як можна сприяти швидшому та більш широкому впровадженню ініціатив і технологій відстеження промисловістю; яку ще роботу робить FDA для вдосконалення відстеження в рамках нової ери розумнішої безпеки харчових продуктів.

Викладачі кафедри вдячні організаторам заходу за окреслення перспектив розвитку галузі і актуалізацію знань щодо сучасних стандартів безпеки харчової продукції.

Опублікований: 01-12-2022
Читайте також:
Виїзні заняття магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності

Здобувачі освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» разом із лекторкою дисципліни, професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і гаранткою освітньо-професійної програми Тетяною Сильчук відвідали тризірк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності 18 грудня 2023

Кіноклубний показ на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Цього тижня в рамках Movie Club студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Навчально-наукового інституту харчових технологій, аспіранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого знову переглядали і обговорювали художній фільм. Показ фільму «The Impossible» організувала доцент кафедри іноземних мов п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклубний показ на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 17 грудня 2019

Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – у полі зору наших науковців

Традиційно колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого спільно з Міністерством аграрної політики і продовольства, Інститутом продовольчих ресурсів НААН України і виставковою компанією «АККО Інтернешнл» провів Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – у полі зору наших науковців 14 вересня 2018

Ухвалено Порядок скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації

26 серпня 2021 року на черговому засіданні Кабінету міністрів ухвалений Порядок скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації. Відтепер на державному рівні чітко визначені процедура ухвалення рішення про скасування ступеня чи кваліфікації фахівця й коло уповноважених на такі дії суб’єктів. Порядок ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ухвалено Порядок скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації 27 серпня 2021