Н У Х Т

Із інноваційними технологіями виробництва познайомилися майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів на підприємстві компанії «Люстдорф»

04 грудня 2018

Із інноваційними технологіями виробництва познайомилися майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів на підприємстві компанії «Люстдорф»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали компанію «Люстдорф» – одного із лідерів українського молочного ринку, яка більше 15-ти років займається виробництвом високоякісних молочних продуктів із вітчизняної сировини вищого та першого ґатунку. Якість продукції компанії «Люстдорф» підтверджена міжнародними сертифікатами ІSO та НАССР.

Студенти познайомились із усіма етапами виробництва молочних продуктів, інноваційною технологією високотемпературного імпульсу (UHT-технологія), асептичною упаковкою «Тетра Пак», що захищає продукт від впливу повітря та світла, які сприяють передчасному скисанню молока. Отримана інформація стане в нагоді при подальшому вивченні фахових дисциплін.

Студенти в захопленні від того, що в України будуються підприємства не гірші за європейські, на яких працюють висококваліфіковані спеціалісти – генератори якісних інноваційних ідей.

Опублікований: 04-12-2018
Читайте також:
Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ

Останнім часом стало доброю традицією щорічне поповнення лав студентів-екологів випускниками коледжів. Приємно, що з кожним роком продовжувати отримання освіти бажає все більше молодших спеціалістів, які отримали диплом за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Тому з метою ознайомлення майбутніх випускників із перспективами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ 27 лютого 2017

Сумна звістка

12 квітня 2020 року на 66-му році життя передчасно пішов із життя ректор Національного університету харчових технологій, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Премії Кабінету Міністрів України за розроблення інноваційних технологій, повний кавалер ордена «За заслуги» Українець Анатолій Іванович. Анатолій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумна звістка 12 квітня 2020

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент»

Студенти-слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Голікова та асистент Олена Блощинська відвідали готель «Президент». Під час екскурсії гості змогли дізнатися багато нової інформації щодо особливостей організації готельного господарства, орієнтованог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент» 15 травня 2018

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів

«Емоції: вороги чи помічники? Емоційний інтелект» – тема чергового майстер-класу для здобувачів-біотехнологів від сертифікованої бізнес-тренерки, керівниці навчальних проєктів «Триглав Інтернешнл»Тетяни Ковтонюк. Такі щотижневі зустрічі стали традиційним спілкуванням здобувачів освіти з представниками різних компаній. Фахівчиня розпочала свій вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів 16 листопада 2021