Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали компанію «Люстдорф» – одного із лідерів українського молочного ринку, яка більше 15-ти років займається виробництвом високоякісних молочних продуктів із вітчизняної сировини вищого та першого ґатунку. Якість продукції компанії «Люстдорф» підтверджена міжнародними сертифікатами ІSO та НАССР.
Студенти познайомились із усіма етапами виробництва молочних продуктів, інноваційною технологією високотемпературного імпульсу (UHT-технологія), асептичною упаковкою «Тетра Пак», що захищає продукт від впливу повітря та світла, які сприяють передчасному скисанню молока. Отримана інформація стане в нагоді при подальшому вивченні фахових дисциплін.
Студенти в захопленні від того, що в України будуються підприємства не гірші за європейські, на яких працюють висококваліфіковані спеціалісти – генератори якісних інноваційних ідей.