Н У Х Т

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

31 січня 2022

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Сучасний освітній процес вимагає постійного моніторингу і вдосконалення відповідно до вимог бізнес-середовища, яке динамічно змінюється. Для успішної підготовки здобувачів, які будуть конкурентоспроможними на ринку праці, важливим є організація високого рівня навчання з урахуванням сучасних вимог, які висуваються до спеціалістів в сфері безпечності та якості харчових продуктів.

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося засідання робочих груп з перегляду освітньо-професійних програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» і міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» підготовки магістрів з харчових технологій, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, галузевого машинобудування.

Метою організації такого засідання був перегляд змісту програм та обговорення їх подальшого вдосконалення відповідно до сучасних вимог галузі. Серед запрошених стейкхолдерів, які взяли участь в обговоренні, були: провідний аудитор Bureau Veritas Certification Ukraine Сергій Плічко, провідна фахівчиня Департаменту якості FOZZY GROUP Олена Самойлова, аудитор системи якості ІП «SGS Україна» Дмитро Іванченко, керівниця групи НАССР та учасниця групи операційного вдосконалення ВАТ «Галіївський маслозавод» Лілія Гонишнюк, директор ВАТ «Галіївський маслозавод» Віталій Заєць, контролерка з якості ТОВ «Завод полімерних матеріалів «СОЮЗ», випускниця освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Вікторія Рупа, фахівчиня з якості МПП «Колосок», випускниця освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Ірина Костюк. До зустрічі також долучилися здобувачі освітніх програм та активно брали участь у обговоренні.

Результатом засідання стало визначення напрямків вдосконалення освітніх програм, освітнього процесу, перегляд освітніх компонент і введення нових вибіркових дисциплін, які дозволять поглибити, розширити та підвищити рівень підготовки майбутніх фахівців.

Опублікований: 31-01-2022
Читайте також:
Зустріч, яка неодмінно запалить твоє серце битися у ритмі НУХТ!

16 березня о 10:30 щиро запрошуємо на SPRING OPEN DAY НУХТ. Завітайте до нашого університету за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68. Дізнайтеся про наші освітні пропозиції, особливості вступу у 2024 році, нюанси складання НМТ. Поспілкуйтеся з представниками приймальної комісії та всіх навчально-наукових підрозділів. Візьміть участь у неймов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч, яка неодмінно запалить твоє серце битися у ритмі НУХТ! 12 березня 2024

Ефективні методи і прийоми формування life skills опановувала старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Микитенко взяла участь у масштабному освітньому заході для вчителів англійської мови, організованому Міжнародним освітньо-методичним центром Dinternal Education - ексклюзивним представником видавництва Pearson (Пірсон) в Україні. Доповіді учасників семінару були зосер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективні методи і прийоми формування life skills опановувала старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 17 травня 2019

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі

У перші зимові дні відбувся 1-й Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем WorldCanic-2021, організований лідируючою групою мультимедійних комунікацій Іспанії, що спеціалізується на диджіталізації ресторанного бізнесу «Vocento Gastronomia». Захід у форматі оффлайн відбувався на іспанському острові Лансароте, що входить до групи Канар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі 06 грудня 2021

Зустріч після переддипломної практики – більше, ніж захист

Після завершення переддипломної практики на підприємствах студенти та викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно збираються не лише для захисту практики та отримання оцінки. Це, насамперед, змістовна розмова, під час якої обговорюються матеріали, зібрані під час практики, які стануть основою для написання кваліфікаційної робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч після переддипломної практики – більше, ніж захист 09 травня 2025