Н У Х Т

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

31 січня 2022

Постійне вдосконалення – кредо викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Сучасний освітній процес вимагає постійного моніторингу і вдосконалення відповідно до вимог бізнес-середовища, яке динамічно змінюється. Для успішної підготовки здобувачів, які будуть конкурентоспроможними на ринку праці, важливим є організація високого рівня навчання з урахуванням сучасних вимог, які висуваються до спеціалістів в сфері безпечності та якості харчових продуктів.

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося засідання робочих груп з перегляду освітньо-професійних програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» і міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» підготовки магістрів з харчових технологій, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, галузевого машинобудування.

Метою організації такого засідання був перегляд змісту програм та обговорення їх подальшого вдосконалення відповідно до сучасних вимог галузі. Серед запрошених стейкхолдерів, які взяли участь в обговоренні, були: провідний аудитор Bureau Veritas Certification Ukraine Сергій Плічко, провідна фахівчиня Департаменту якості FOZZY GROUP Олена Самойлова, аудитор системи якості ІП «SGS Україна» Дмитро Іванченко, керівниця групи НАССР та учасниця групи операційного вдосконалення ВАТ «Галіївський маслозавод» Лілія Гонишнюк, директор ВАТ «Галіївський маслозавод» Віталій Заєць, контролерка з якості ТОВ «Завод полімерних матеріалів «СОЮЗ», випускниця освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Вікторія Рупа, фахівчиня з якості МПП «Колосок», випускниця освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Ірина Костюк. До зустрічі також долучилися здобувачі освітніх програм та активно брали участь у обговоренні.

Результатом засідання стало визначення напрямків вдосконалення освітніх програм, освітнього процесу, перегляд освітніх компонент і введення нових вибіркових дисциплін, які дозволять поглибити, розширити та підвищити рівень підготовки майбутніх фахівців.

Опублікований: 31-01-2022
Читайте також:
Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах

Кожна сім’я має свої традиції, які передаються від покоління до покоління. Не виключенням є і сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, а її традиції передаються від старшокурсників молодшим курсам. І зимова практика студентів першого курсу спеціальності «Туризм» – це не тільки обов’язковий елемент нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах 19 січня 2022

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих

Найкращими виходять лекції, в які викладач вкладає не лише актуальні науково-дослідні досягнення, високий рівень професіоналізму, аналіз сучасного бачення проблеми, а й власний досвід – вкотре пересвідчилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і здобувачі освіти спеціальності «Туризм». Адже саме такою виявилася лекція професора ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих 06 грудня 2021

Ділові ігри здобувачів-фінансистів

На кафедру фінансів доценткою Ганною Рогановою були запрошені тренери з фінансової грамотності Ольга Анголенко та Андрій Пиріг задля впровадження в навчальний процес сучасного методу навчання за допомогою тренажера фінансової обізнаності – гри Cash Flow. Здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у двох ділови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові ігри здобувачів-фінансистів 24 жовтня 2023

Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2019