Н У Х Т

Студентка і учениця Волинського коледжу НУХТ – переможці обласного етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

07 лютого 2017

Студентка і учениця Волинського коледжу НУХТ – переможці обласного етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

4 лютого у Луцьку відбулися церемонія вручення нагород за підсумками обласного етапу та фінальний етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Волинський коледж НУХТ представляли студентка ІІ курсу Юлія Романюк та учениця ІІ курсу Наталія Яричин.

Грамотами управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та цінними подарунками були нагороджені за перше місце серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Наталія Яричин, а Юлія Романюк – за друге місце серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.

З вітальними словами до переможців обласного етапу та учасників фінального етапу Конкурсу звернулася заступник начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Тетяна Соломіна, яка побажала всім успіху та наймудрішої думки.

Привітав молодь і ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко.

Після літературно-музичної композиції, яку підготували учні Княгининівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» обласного підпорядкування Волинської обласної ради, фіналісти Конкурсу розійшлися по аудиторіях для виконання чергового завдання, де мали нагоду не тільки показати знання творчого доробку поета, а й висловити свої думки щодо впливу пророчих слів Тараса Шевченка на українське суспільство.

Опублікований: 07-02-2017
Читайте також:
Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 червня аспірантом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Польовиком був проведений науковий семінар «Удосконалення технології збивних холодних десертів підвищеної харчової цінності». Семінар відбувся у рамках звітування про роботу над кандидатською дисертацією. Протягом семінару науковець представив на розсуд кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої наукові здобутки на розсуд колективу представив асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2019

На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів. Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі підготовка кваліфікаційних робіт 31 травня 2021

Фініш – вдалий. Попереду нові звершення!

Кафедра технології оздоровчих продуктів востаннє зустрілася офіційно зі своїми магістрантами другого року навчання на засіданні екзаменаційної комісії для розгляду, обговорення та оцінювання їхніх магістерських робіт. Враження – виняткове. І у викладачів кафедри, які працювали зі здобувачами протягом півтора року, і в голови екзаменаційної комісії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш – вдалий. Попереду нові звершення! 20 лютого 2023

Креативний модульний контроль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві»

Чи може бути модульна контрольна робота цікавою та корисною? Магістри І року навчання кафедри біотехнології і мікробіології довели, що може, трансформувавши звичайний модуль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» у креативний інтелектуальний інтерактив. Для кращої співпраці та підготовки матеріалу здобувачі розділилися на групи і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний модульний контроль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» 31 травня 2021