Н У Х Т

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

30 жовтня 2020

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва молочних продуктів».

«Данон» – провідна міжнародна компанія з виробництва продуктів харчування, представлена в 130 країнах світу. Вже понад століття Група компаній «Данон» виробляє корисні та смачні продукти харчування, адаптовані до харчових потреб різних груп споживачів.

Компанія на початку свого становлення виробляла лише свіжу молочну продукцію, зокрема йогурт, який можна було придбати в аптеках. На сьогодні, піклуючись про людей з різними потребами на всіх етапах життя, компанія приділяє особливу увагу адаптованому харчуванню для дітей з перших днів життя, а також пропонує інноваційні продукти спеціалізованого медичного харчування для осіб, що мають певні захворювання.

В Україні Група компаній «Данон» вже більше 20 років є виробником і дистриб'ютором широкого асортименту продуктів харчування. Виробничі потужності компанії представлені двома заводами – «Данон Дніпро» (у м. Херсон) і «Данон Кремез» (у м. Кременчук).

Продукція компанії випускається під торговими брендами: «Активіа», «Актімель», «Живинка», «Простоквашино», «Простоквашино для малят», «Растішка», «Актуаль», «YoPro», «Даніссімо», «Paw Patrol», «Frozen», «Avengers», «Alpro», «Danone».

Напрямок дитячого харчування представлений в Україні брендами «Nutrilon», «Milupa» та «Малиш Істринський».

Напрямок клінічного харчування представлений наступними продуктовими гілками: «Nutrison», «Nutridrink», «Cubitan», «Infatrini», «Nutrini», «Lophlex», «Nutri», «Anamix», «KetoCal».

Під час вебінару здобувачі мали можливість ознайомитися з технологічним процесом виробництва молочних продуктів на підприємствах компанії «Данон», зокрема було детально розглянуто рух молока по технологічній схемі виробництва, лінії фасування готової продукції, особливості співпраці з молочними фермами.

Найуважніший і найспритніший слухач міг отримати смачні і корисні подарунки від компанії.

Керівництво Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ вдячне компанії «Данон» за корисну і цікаву інформацію та сподівається на подальшу співпрацю!

Опублікований: 30-10-2020
Читайте також:
Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі

24 березня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, Олександр Люлька, Артем Ущаповський, Ярослав Хитрий відвідали професійний онлайн-воркшоп «ARCHICAD для викладачів та навчальних закладів: як це працює?» від «Graphisoft Center Ukraine». Під час воркшопу викладачі дізналися, як стати сертифікованим тренером і офіційним амбасад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійну майстерність щодо використання програмних продуктів у навчальному процесі підвищують наші викладачі 25 березня 2021

Актуальні питання обговорювалися на плановому засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

14 травня відбулося чергове планове засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з допомогою платформи zoom. Під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного обговорювалися і вирішувалися нагальні питання підготовки до успішного завершення навчального року. Зокрема, колектив обговорив: поточний контроль дистанційної форми навчання з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання обговорювалися на плановому засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 травня 2020

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі

14 грудня 2023 року за ініціативи PROFI CLUB і зовнішніх стейкхолдерів освітньої  програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня Ольги Михайлової та Богдана Михайлова відбувся професійний захід за темою «Підготовка операторів ринку до державних перевірок системи HACCP», спікером якого виступив начальник Головного управління Держпро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі 14 грудня 2023

Ефективні шляхи для посилення мотивації студентів у вивченні іноземної мови шукають наші викладачі

3 вересня старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко мала чудову нагоду стати учасником науково-методичного семінару для вчителів і викладачів англійської мови «Васk to school», який був організований та проведений британським книговидавництвом в м. Києві «Express Publishing Ukraine». Спікер і предст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективні шляхи для посилення мотивації студентів у вивченні іноземної мови шукають наші викладачі 06 вересня 2019