Н У Х Т

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

30 жовтня 2020

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва молочних продуктів».

«Данон» – провідна міжнародна компанія з виробництва продуктів харчування, представлена в 130 країнах світу. Вже понад століття Група компаній «Данон» виробляє корисні та смачні продукти харчування, адаптовані до харчових потреб різних груп споживачів.

Компанія на початку свого становлення виробляла лише свіжу молочну продукцію, зокрема йогурт, який можна було придбати в аптеках. На сьогодні, піклуючись про людей з різними потребами на всіх етапах життя, компанія приділяє особливу увагу адаптованому харчуванню для дітей з перших днів життя, а також пропонує інноваційні продукти спеціалізованого медичного харчування для осіб, що мають певні захворювання.

В Україні Група компаній «Данон» вже більше 20 років є виробником і дистриб'ютором широкого асортименту продуктів харчування. Виробничі потужності компанії представлені двома заводами – «Данон Дніпро» (у м. Херсон) і «Данон Кремез» (у м. Кременчук).

Продукція компанії випускається під торговими брендами: «Активіа», «Актімель», «Живинка», «Простоквашино», «Простоквашино для малят», «Растішка», «Актуаль», «YoPro», «Даніссімо», «Paw Patrol», «Frozen», «Avengers», «Alpro», «Danone».

Напрямок дитячого харчування представлений в Україні брендами «Nutrilon», «Milupa» та «Малиш Істринський».

Напрямок клінічного харчування представлений наступними продуктовими гілками: «Nutrison», «Nutridrink», «Cubitan», «Infatrini», «Nutrini», «Lophlex», «Nutri», «Anamix», «KetoCal».

Під час вебінару здобувачі мали можливість ознайомитися з технологічним процесом виробництва молочних продуктів на підприємствах компанії «Данон», зокрема було детально розглянуто рух молока по технологічній схемі виробництва, лінії фасування готової продукції, особливості співпраці з молочними фермами.

Найуважніший і найспритніший слухач міг отримати смачні і корисні подарунки від компанії.

Керівництво Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ вдячне компанії «Данон» за корисну і цікаву інформацію та сподівається на подальшу співпрацю!

Опублікований: 30-10-2020
Читайте також:
Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів

Завершили проходження переддипломної практики магістранти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Розподілом здобувачів та укладанням угод із підприємствами опікувалася доцентка Наталія Сабадаш. Здобувачі мали можливість відвідати провідні підприємства різних галузей: з виробниц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів 30 грудня 2022

Біотехнологічні студії НУХТ: як створюються ліки

Четвертий день Біотехнологічних студій НУХТ ознаменувався ще однією цікавою подією – екскурсією до дослідного центру «Київмедпрепарат», у якому розробляють продукти ТМ «Артеріум». Школярі мали можливість побачити те, що зазвичай відбувається за дверима виробничих лабораторій. Екскурсія розпочалася з демонстрації всіх етапів розроблення нових ліків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії НУХТ: як створюються ліки 28 березня 2025

Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології»

20 травня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відповідно до затвердженого графіку відбулася гостьова онлайн-лекція від аудитора ТзОВ «Гранд Серт Україна» Артура Михалевича. Лекційне заняття на тему «Застосування молокопереробними підприємствами вимог якості та харчової безпечності в рамках стандартів IFS Food IFS Global Mar...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології» 20 травня 2024

Виготовлення лікарських засобів на основі рослинної сировини опановували здобувачі в рамках освітньої програми від «Галичфарм»

Здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології продовжують брати участь в освітній програмі «З досвідом у майбутнє», започаткованій найбільшим виробником готових лікарських засобів, фіто-хімічних субстанцій на основі екстракції рослинної лікарської сировини АТ «Галичфарм». Чергова відеоконференція була присвячена виготовленню лікарських засобів н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виготовлення лікарських засобів на основі рослинної сировини опановували здобувачі в рамках освітньої програми від «Галичфарм» 02 червня 2022