Н У Х Т

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

30 жовтня 2020

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва молочних продуктів».

«Данон» – провідна міжнародна компанія з виробництва продуктів харчування, представлена в 130 країнах світу. Вже понад століття Група компаній «Данон» виробляє корисні та смачні продукти харчування, адаптовані до харчових потреб різних груп споживачів.

Компанія на початку свого становлення виробляла лише свіжу молочну продукцію, зокрема йогурт, який можна було придбати в аптеках. На сьогодні, піклуючись про людей з різними потребами на всіх етапах життя, компанія приділяє особливу увагу адаптованому харчуванню для дітей з перших днів життя, а також пропонує інноваційні продукти спеціалізованого медичного харчування для осіб, що мають певні захворювання.

В Україні Група компаній «Данон» вже більше 20 років є виробником і дистриб'ютором широкого асортименту продуктів харчування. Виробничі потужності компанії представлені двома заводами – «Данон Дніпро» (у м. Херсон) і «Данон Кремез» (у м. Кременчук).

Продукція компанії випускається під торговими брендами: «Активіа», «Актімель», «Живинка», «Простоквашино», «Простоквашино для малят», «Растішка», «Актуаль», «YoPro», «Даніссімо», «Paw Patrol», «Frozen», «Avengers», «Alpro», «Danone».

Напрямок дитячого харчування представлений в Україні брендами «Nutrilon», «Milupa» та «Малиш Істринський».

Напрямок клінічного харчування представлений наступними продуктовими гілками: «Nutrison», «Nutridrink», «Cubitan», «Infatrini», «Nutrini», «Lophlex», «Nutri», «Anamix», «KetoCal».

Під час вебінару здобувачі мали можливість ознайомитися з технологічним процесом виробництва молочних продуктів на підприємствах компанії «Данон», зокрема було детально розглянуто рух молока по технологічній схемі виробництва, лінії фасування готової продукції, особливості співпраці з молочними фермами.

Найуважніший і найспритніший слухач міг отримати смачні і корисні подарунки від компанії.

Керівництво Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ вдячне компанії «Данон» за корисну і цікаву інформацію та сподівається на подальшу співпрацю!

Опублікований: 30-10-2020
Читайте також:
Перший крок до диплому

Четвертий рік навчання  для кожного біотехнолога є найвідповідальнішим, адже мине ще трохи часу, і кожний із них повинен буде представити суворій і прискіпливій екзаменаційній комісії свою кваліфікаційну роботу. Тому здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології з перших днів навчання  почали  працювати над  найважливішим розділом майбутньої робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок до диплому 07 жовтня 2020

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету

4 грудня 2024 року відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету. Необхідний кворум забезпечили 61 делегат із 72 обраних. На конференції був присутній голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь, який відзначив активність профспілки с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації співробітників університету 09 грудня 2024

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся Міжнародний конкурс студентських робіт «Black Sea Science-2018». Співорганізаторами заходу є університети Болгарії, Сербії, Китаю, Казахстану, Польщі, Молдови, Білорусі. На конкурс, що проводився вперше, надійшли 45 студентських наукових робіт за напрямом «Харчова наука і технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018» 13 червня 2018

Вступники, у яких виявилися помилки у документах, зможуть зареєструвати е-кабінети: МОН надало роз’яснення

Міністерство освіти і науки України надіслало до університету лист, у якому надало роз’яснення щодо вступу з документами про повну загальну середню освіту, які містять помилки. Вступникам, які не можуть зареєструвати особистий електронний кабінет через помилки у документах про повну загальну середню освіту, необхідно звернутися до сервісу підтримк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, у яких виявилися помилки у документах, зможуть зареєструвати е-кабінети: МОН надало роз’яснення 06 серпня 2020