Н У Х Т

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

30 жовтня 2020

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва молочних продуктів».

«Данон» – провідна міжнародна компанія з виробництва продуктів харчування, представлена в 130 країнах світу. Вже понад століття Група компаній «Данон» виробляє корисні та смачні продукти харчування, адаптовані до харчових потреб різних груп споживачів.

Компанія на початку свого становлення виробляла лише свіжу молочну продукцію, зокрема йогурт, який можна було придбати в аптеках. На сьогодні, піклуючись про людей з різними потребами на всіх етапах життя, компанія приділяє особливу увагу адаптованому харчуванню для дітей з перших днів життя, а також пропонує інноваційні продукти спеціалізованого медичного харчування для осіб, що мають певні захворювання.

В Україні Група компаній «Данон» вже більше 20 років є виробником і дистриб'ютором широкого асортименту продуктів харчування. Виробничі потужності компанії представлені двома заводами – «Данон Дніпро» (у м. Херсон) і «Данон Кремез» (у м. Кременчук).

Продукція компанії випускається під торговими брендами: «Активіа», «Актімель», «Живинка», «Простоквашино», «Простоквашино для малят», «Растішка», «Актуаль», «YoPro», «Даніссімо», «Paw Patrol», «Frozen», «Avengers», «Alpro», «Danone».

Напрямок дитячого харчування представлений в Україні брендами «Nutrilon», «Milupa» та «Малиш Істринський».

Напрямок клінічного харчування представлений наступними продуктовими гілками: «Nutrison», «Nutridrink», «Cubitan», «Infatrini», «Nutrini», «Lophlex», «Nutri», «Anamix», «KetoCal».

Під час вебінару здобувачі мали можливість ознайомитися з технологічним процесом виробництва молочних продуктів на підприємствах компанії «Данон», зокрема було детально розглянуто рух молока по технологічній схемі виробництва, лінії фасування готової продукції, особливості співпраці з молочними фермами.

Найуважніший і найспритніший слухач міг отримати смачні і корисні подарунки від компанії.

Керівництво Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ вдячне компанії «Данон» за корисну і цікаву інформацію та сподівається на подальшу співпрацю!

Опублікований: 30-10-2020
Читайте також:
Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції

Традиційно у травні провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку дванадцять років поспіль організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». У роботі конференції взяли участь понад 200 учасників, у тому числі представники міжнародних компаній-виробни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції 20 травня 2019

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи долучився до роботи Всеукраїнського Ресторанного Саміту

26 вересня 2024 р. відбувся Всеукраїнський Ресторанний Саміт, участь у якому взяв доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук. Учасники масштабного івенту змогли дізнатися про тренди, актуальні проблеми та виклики, стратегії розвитку та успішні кейси ресторанного бізнесу від топових рестораторів, лідерів галузі, фахівців-практиків, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи долучився до роботи Всеукраїнського Ресторанного Саміту 27 вересня 2024

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства подвійне свято – відбулися два успішних захисти дисертаційних досліджень – докторської дисертації доцента Марини Білько (науковий консультант – професор Вікторія Гержикова) та кандидатської дисертації аспіранта Світлани Ковальчук (науковий керівник – доцент Тетяна Мудрак). Доповідь за темою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 липня 2019

Лабораторна з випускницею

На лабораторну роботу з дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів», що виконували здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завітала випускниця цієї освітньої програми, кондитерка пекарні «Leilia Bakery» Аліна Перелигіна. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна з випускницею 23 квітня 2024