Н У Х Т

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти

25 липня 2019

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти

Завершився прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. Такими вступниками було подано 922 тисячі заяв.

Інформаційний ресурс Osvita.ua оприлюднив ТОП-100 найпопулярніших вишів серед вступників. Наш університет посів у ньому 24 місце, покращивши свій минулорічний результат на 3 позиції.

До НУХТ подали заяви 8 747 вступників на основі повної загальної середньої освіти. Загалом же кількість поданих до нашого університету заяв – 12 575.

Нагадаємо, що наразі в університеті триває друга сесія вступних випробувань до магістратури. Останні вступні випробування відбудуться 26 липня. Цього ж дня вступники, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, дізнаються, чи отримали місце державного або регіонального замовлення. Навпроти тієї заяви в електронному кабінеті вступника, за якою він буде рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Для зарахування на місце бюджету такі вступники мають до 18-ї години 31 липня особисто принести оригінали необхідних документів до приймальної комісії вишу.

 

Опублікований: 25-07-2019
Читайте також:
Онлайн-зустріч із фахівцями готельної справи Ribas Hotels groups

Не зважаючи на усі обставини, готельний бізнес має працювати і розвиватись. 20 квітня 2022 року завдяки співпраці кафедри туристичного та готельного бізнесу з мережею Ribas Hotels здобувачі спеціальності 242 «Туризм» мали змогу відвідати щотижневу зустріч «Робота у готельному бізнесі». У прямому ефірі з темою «Організація бізнес-процесів у готелі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустріч із фахівцями готельної справи Ribas Hotels groups 25 квітня 2022

Глибоке розуміння технологічного процесу – результат виробничої практики

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства нещодавно відбувся захист виробничої практики четвертокурсників-бакалаврів, який став важливою подією для здобувачів і викладачів кафедри.  Студенти, які проходили практику на різних підприємствах галузі, презентували результати роботи перед членами комісії, продемонструвавши не лише теорет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибоке розуміння технологічного процесу – результат виробничої практики 17 жовтня 2024

Аспіранти і студенти відзначені за науково-дослідну роботу у 2023-2024 навчальному році

Традиційно, коли у ботанічному саду Києва цвітуть магнолії, в університеті підводяться підсумки наукового року. Наші здобувачі освіти, запросивши колег і однодумців з усього світу, діляться результатами своїх наукових досліджень, розробками та творчим доробком на Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти і студенти відзначені за науково-дослідну роботу у 2023-2024 навчальному році 26 квітня 2024

Фінішувала сертифікатна програма «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів протягом березня-травня 2025 року успішно реалізовано сертифікатну програму «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації», яка була спрямована на поглиблення знань щодо сучасних технологій виробництва і забезпечення якості та безпеки ферментованих молочних продуктів. У прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала сертифікатна програма «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації» 11 червня 2025