Н У Х Т

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням

26 вересня 2023

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням

Здобувачі третього курсу, груп ТБ-3-8 і ТБ-3-9ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом відвідали сучасну крафтову пивоварню BeerMaster.

Детальну поетапну екскурсію провів головний технолог пивоварні Олександр Руденко, який, до речі, є випускником кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства.

Здобувачам розповіли про основну сировину для виготовлення пива, провели навчальну дегустацію солоду і хмелю, описали та продемонстрували, як працює обладнання. А також познайомили студентів зі світовими тенденціями та роз’яснили різницю між підприємствами, що працюють з великими потужностями і крафтовим виробництвом.

Наприкінці здобувачі разом із викладачем продегустували найпопулярніші зразки, що є топом серед продукції. Серед іншого спробували й більш екзотичні та лімітовані сорти пива. Пивоварня застосовує усю фантазію своїх працівників на повну, тому здобувачі спробували пиво, настояне в бочках, пиво з додаванням гарбузової та персикової сировини, охмелене пиво за технологією холодного охмелення сорт IPA, подвійного охмелення та інші, не менш цікаві та смачні зразки. BeerMaster має багато сезонних і, навіть, лімітованих випусків, і ще багато ідей для реалізації.

Опублікований: 26-09-2023
Читайте також:
Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

31 жовтня 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами третього та четвертого курсів освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали 27 Міжнародну виставку продуктів харчування і напоїв і виставку технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії «Agro2Food»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 листопада 2024

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

За результатами партнерства кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії влітку цього року 13 студентів проходили практику у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach» на курорті Сонячний Берег. Підведені підсумки проходження цієї ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 листопада 2019

Lifelong learning викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

Безперервно зростають професійно викладачі кафедри готельно-ресторанної справи. Старша викладачка Олена Тищенко підвищила кваліфікацію у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського за професійною програмою для науково-педагогічних працівників «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Lifelong learning викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 30 квітня 2025

Нові можливості для майбутніх біотехнологів: BTU BioTech Day

Співпраця з потенційними роботодавцями є надзвичайно важливою для підготовки фахівців. Це допомагає студентам не лише здобути цінні практичні навички, але й отримати реальні уявлення про майбутню професію. Одним із таких важливих заходів став проєкт BTU BioTech Day, у якому наші магістранти-біотехнологи вибороли право взяти участь. Учасників проєк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості для майбутніх біотехнологів: BTU BioTech Day 27 травня 2024