Н У Х Т

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням

26 вересня 2023

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням

Здобувачі третього курсу, груп ТБ-3-8 і ТБ-3-9ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом відвідали сучасну крафтову пивоварню BeerMaster.

Детальну поетапну екскурсію провів головний технолог пивоварні Олександр Руденко, який, до речі, є випускником кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства.

Здобувачам розповіли про основну сировину для виготовлення пива, провели навчальну дегустацію солоду і хмелю, описали та продемонстрували, як працює обладнання. А також познайомили студентів зі світовими тенденціями та роз’яснили різницю між підприємствами, що працюють з великими потужностями і крафтовим виробництвом.

Наприкінці здобувачі разом із викладачем продегустували найпопулярніші зразки, що є топом серед продукції. Серед іншого спробували й більш екзотичні та лімітовані сорти пива. Пивоварня застосовує усю фантазію своїх працівників на повну, тому здобувачі спробували пиво, настояне в бочках, пиво з додаванням гарбузової та персикової сировини, охмелене пиво за технологією холодного охмелення сорт IPA, подвійного охмелення та інші, не менш цікаві та смачні зразки. BeerMaster має багато сезонних і, навіть, лімітованих випусків, і ще багато ідей для реалізації.

Опублікований: 26-09-2023
Читайте також:
Челендж із сортування відходів на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Відходи – будь-які речовини, матеріали і предмети, що утворилися у процесі виробництва чи споживання, а також товари, які повністю або частково втратили свої споживчі властивості і не мають подальшого використання. Їх утилізація зараз стала великою проблемою – засмічення парків, озер, річок впливає негативно не тільки на навколишнє середовища, а і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж із сортування відходів на факультеті біотехнології та екологічного контролю 03 жовтня 2023

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше

Фахівці нашого університету користуються заслуженим авторитетом і повагою серед колег за високий професійний рівень й вагомі здобутки. Їх праця високо оцінюється на самих різних рівнях – від державного до фахових і академічних інституцій. Ось і ще два наших колеги здобули заслужене визнання. У рамках наукового семінару, що відбувся на кафедрі тепл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стало на два члена Міжнародної академії холоду більше 06 червня 2019

Професійний досвід для майбутніх фахівців

7 листопада 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Професійні дегустаційні конкурси: їхні переваги та завдання, які вони вирішують» засновниці та керівниці професійного міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks, кандидатки економічних наук Олени Сініціної. Захід був організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний досвід для майбутніх фахівців 11 листопада 2024

Affiliate marketing: від CEO Академії «Arbitrage Up» для студентів НУХТ

«Реальні переваги арбітражу трафіку порівняно з Digital-професіями» – актуальна тема, що зібрала у студклубі НУХТ здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» та 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Гостьова лекція від СЕО академії «Arb...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Affiliate marketing: від CEO Академії «Arbitrage Up» для студентів НУХТ 14 квітня 2025