Н У Х Т

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

15 грудня 2020

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель».

«Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська.

Керівниця стажування від готельного підприємства, начальниця відділу управління персоналом Тамара Коростильова познайомила викладачів із особливостями функціонування департаментів (служб): прийому і розміщення, бронювання, обслуговування номерного фонду, організації харчування і конференц-сервісу.

Викладачі були вражені матеріально-технічною оснащеністю приймально-вестибюльної, житлової, фізкультурно-оздоровчої і культурно-дозвіллєвої груп готелю, який гостинно зустрічає ділових туристів нашої столиці з дотриманням всіх протиепідемічних заходів і карантинних обмежень.

Кафедра готельно-ресторанної справи висловлює вдячність керівництву ТОВ «БК Квадр» за можливість підвищити рівень професійних знань, а Тамарі Коростильовій – за високий професіоналізм і компетентність.

Стажування триває…

Опублікований: 15-12-2020
Читайте також:
Зв’язок поколінь, теорії і практики

Кафедра біотехнології і мікробіології продовжує традицію спадкоємності поколінь і запрошує своїх випускників поділитися зі студентами надбаним досвідом практичної роботи. Так, в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» лекцію по практичних особливостях впровадження системи НАССР (Hazard Analysis and Critica...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зв’язок поколінь, теорії і практики 13 грудня 2018

Жваве обговорення і дискусія на попередньому розгляді дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго» аспірантки Юлії Сорочинської.  Науковий керівник роботи – професорка Віра Дробот. Юлія Сорочинська представила результати досліджень технології безглюте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жваве обговорення і дискусія на попередньому розгляді дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 січня 2021

Фахово, корисно та яскраво пройшла виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Останній рік навчання у бакалавраті для здобувачів четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» розпочався з проходження виробничої практики. Понад 70 здобувачів були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження виробничої практики у закладах рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахово, корисно та яскраво пройшла виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2024

Про менеджмент в умовах VUCA-світу від віце-президента з фінансів «Unilever»

Студенти англомовної групи ТУ-2-12а спеціальності «Туризм» взяли участь у семінарі «Management in VUCA days», проведеному віце-президентом з фінансів із нідерландського штабу «Unilever» Крістіаном Кауфманом. Говорили про те, як реагувати на мінливість економіки і людського життя, про менеджмент компаній в умовах карантину. 10 лайфхаків, записаних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про менеджмент в умовах VUCA-світу від віце-президента з фінансів «Unilever» 15 травня 2020